paradise hotel

Hej på er alla hoppas att ni haft en bra dag :)
Jag ligger iallfall just nu inland i en massa täcken och kuddar plus att lill Trisse ligger här brevid och kurrar som en motor hihi han är så otroligt söt.
Har slagit på tvn för att titta på Paradise hotel som börjar alldeles strax och förberett med lite morötter och holiday dipp mumsmums.
Men nu börjar det så får säga godnatt till er nu puss och kram

Måndag



Ja också var det måndag igen då :)
Imorse så åkte jag till skolan tidigt eftersom att jag trode att vi hade histoia lektion men jag hade fel,vi hade eget arbete.Så då bestämdej agmig för att åka hem och plugga historia.Så nu har jag suttit och tittat igenom olika fakta böcker om första och andar välrlskriget som vi har.
Men pappa ska snart skjutsa mig till skolan igen eftersom att jag börjar klockan 13.00.
En till rolig grej är att idag så åker älsklingens föräldrar till thailand och är borta i 2 veckor och då ska jag och älsklingen ta hand om huset och lill Fia och då får vi ju öva att sköta om ett hem själv hihi undra hur det kommer gå :)
Men jag hoppas iallfall att älsklingens föräldrar får en underbar resa som dom verkligen förtjänar.
Nu ska jag springa och slänga i mig någon macka innan jag åer till skolan.
Ha en trevlig dag allihopa.

Troja filmen



Sitter och tittar på filmen Troja som visas på 3an just nu jag tycker att den filmen är riktigt bra, men självklart så är det en massa reklam hela tiden,jag är så fruktansvärt trött på all denna reklam jag tycker bara att reklam blir längre och flera men det kan ju vara jag som uppfattar saken fel.
Min kväll har jag spenderat framför tvn med en godis påse (Gott gott) dom bästa tv serierna är ju på söndagar nu nämligen Gossip girl och One Tree Hill :)
Ne nu har Troja börjat igen så nu ska jag legga mig i sängen och titta och efter det så måste jag sova eftersom att det är skola imorgon.
Så jagf säger Godnatt till er nu puss och kram

Söndag

Hej hej

Jag ligger i sängen och vilar lite grann och tittar på reprisen av idol för jag är så himla trött,lill trisse kom och väkte mig klockan 08.00 imorse så då var det bara att kliva upp och ge honom mat och busa lite grann.
Sedan fick han för sig att han skulle börja klättra i dom större blommorna haha men det gick ju inte så himla bra lill gubben rev ner halva blomma :D
Föresten så har äntligen snöat inatt så nu ligger det lite snö på marken nu kännns det mycket ljusare ute när det är snö hihi mysigt.
Idag så kanske jag ska gå på julskyltningen vi får se hure det blir,ska eventulet även åka hem till älsklingen men det beror på om han ska titta på  fotboll ikväll ska han göra det så tror jag att jag stannar hemma.

Nu ska jag gå och ta en piggelin och mumsa på.
Ni får ha en fortsatt trevlig söndag kram.

Lördag


Hej
Har nyss kommit hem från lite ärenden så nu ligger jag i sängen och kopplar av.
Idag har vi varit på arken och köpt en massa kattmat och även tittat på lite katter,eftersom att det är kattensdag i dag så hade dom katter från sundsvalls djurhem som man kunde adoptera också hade arken en massa erbjudanden Roligt roligt.
Efter det så åkte vi en sväng på birsta city och titta på nån kattmöbel som pappa hade sett på ÖB men den var så slut.Så då gick vi och år lunch på tacobaren jag tog en Natcho delux  mumsmums.
Sedan så åkte vi och handlade lite saker som vi ska ha till dagens middag som är super god,vi ska nämligen göra Fondue mums.

Så vi köpte två olika kött sorter det blev fläskfile och lövbiff,4 olika såser (barbeque,vitlök,bsås och någon strak sås,frityr olja,ost,stark korv,olika grönskaer till en sallad och någon slags potatis som man kan ha till så det blev vanliga kroketter just det vi köpte även frityr smet.
Ska bli så otrilgt gott för det var så länge sedan jag åt det.
Men vi ska vänta en timme tills vi ska bbörja för brittas kopis ska komma och titta på Trisse :)
Nu ska jag gå och ta ett varmt bad och bara koppla av.
Skriver mer sedan puss ock kram

Biobesök



Älsklingen bjöd mig på Bio idag,han är så himla gullig och helt underbar när han kommer med små översaskningar :)
Vi såg New moon den var faktist ganska bra men ibland tyckte jag att det blev nästan lite för overkligt men men så kan det vara.
Just nu ligger jag i sängen med en kurrande kissemiss brevid mig,jag håller på att titta runt på olika Gym här i sundsvall för jag har bestämt mig för att börja hård träna för att få igång min konditon och få en lite tajtare kropp.
Men jag tänkte att jag skulle börja träna när det nya året startar alltså 2010 då fan gäller det och då ska jag verkligen sluta med allt Godis och onytigheter som jag äter nu ,då blir det bara nyttiga grejor som gäller.
Jag blir bara så jävla trött på att folk inte tror att jag kommer träna ,har jag verkligen bestämt mig för något så blir det fan så också.

Ne nu är det slut pratat om träning just nu,jag har sagt till mig själv att jag får äta godis och grejor nu tills jag börjar träna så jga tänkte faktist gå och hämta en chips påse som finns i skafferiet och mumsa lite på det.

Men nu säger jag iallfall Godnatt till er alla (även fast jag inte ska sova än )

Tråkigt

Har suttit och lyssnat på en föreläsning om kompostition sen klockan 12 tills nu och jag kan säga er att det är något av det tråkigaste jag gjort!
Killen som föreläste var så imla oförbered,han hade liksom inte ens förberett låtarna som han gjort utan dom letade han fram när vi satt där så vi fick säkert vänta 5 minuter på att han skulle hitta dom.
Sedan när han spelade upp dom så var det bara nå jävla skit som han grejsat ihop.
Såjag kan medela alla att min efter middag har varit skit TRÅKIG.
Klockan 3 så ska vi ha nån samling med alla esteter och prata och fika lite grann fram till klockan 17.00 för då slutar vi för dagen TACK OCH LOV.

Fredag

Godmorgon

Hej hej är fortfarande hemma men ska snart springa till bussen,tänkte att jag för en gång skull skulle blogga lite på morgonen :)
inatt har lill trisse legat ocg gosat hela långa natten hihi han är så himla söt♥
Imorse så ringde min kära väckaklocka 06.15 och då var det bara att kliva upp,så jag slängde i mig  en rostad macka och ett glas juice gott gott.
Nu har jag precis fixat klart mig ska bara leta fram lite hårspray :)
Fast allra först så ska jag ge missarna lite mat för dom är hungriga.
Skriver mer senare under dagen om jag får tid över för vi ska nämligen ha Estet dag idag vad nu det kan vara.

Dagens klädsel är : nya tröjan från Gina t,svarta tights

Shopping

Hej hej har nyss kommit hem, åkte från skolan vid halv tre för då kom pappa och hämtade mig.
Sedan så åkte vi till Arken och köpte kisse miss mat och efter det så sprang jag in och snabb shoppade lite nödvändiga saker som jag var i behov av.
Nu när jag kom hem så gav jag missarna den nya kattmaten och då slukade den väldigt snabbt dom tyckte verkligen om den roligt :)
Nu ska jag snart ta och koka lite spagetti för britta kommer snart med köttbular som hennes föräldrar har gjort Mumsmums,så dagens middag blir spagetti och köttbullar med grönsaker :)

Mina inköp idag blev
*Ett par svarta leggings från Gina tricot 149kr
*Tröja från gina tricot 75kr
*Mössa (Bad hair day) från Rut m.f.l. 69kr


Torsdag

Hej hej och godmorgon alla glad :)
Idag gick jag iallfall  till skolan kände att jag mådde bättre idag.
Har nyss haft kultur och idee historia TRÅKIGT TRÅKIGT vi pratade om hur jazzen har påverkat musik mm.
Men nu har jag iallfall lunch fram till klockan 1 och jag funderar faktist på om jag ska ta och åka hem och titta till katterna lite grann samt slänga i mig någon godare lunch än Laxen här på skolan.
I eftermiddag tänkte jag försöka åka till birsta och shoppa ett par nya strumbyxor och några leggings men vi får se om jag hnner det.
Men nu ska jag ringa och prata med älsklingen och se om han fortfarande ligger och sover♥

Ha en trevlig dag allihopa :)

Onsdag

Hej hej idag stannade jag hemma från skolan för jag har en sådan himla magvärk :(
Men imorgon måste jag gå för jag vill inte komma efter i någonting ska titta in på fc sedan och kolla om jag fått någon uppgift.
Just nu ligger jag iallafall i sängen och tittar på Sjundehimlen med lille trisse.Ska snart gå ut och ropa på min bäbis wilson om han vill komma in, han har varit ute sedan imorse då han ville gå ut så han är säkert jätte hungrig nu.
Har ringt till älsklingen och frågat om han kunde åka och köpa en pekingsoppa till mig hihi och det kunde han,så han kommer nog snart med den mumsmums.
Senare under dagen så ska jag försöka leta fram en sån där vetekudde som man kan värma i micron så att det blir varm,jag tror vi ska ha en sådan uppe i gästrummet.Vill ha något som värmer och lindrar min mage just nu ligger trisse och värmer min mage.
Ha en trevlig dag allihopa ♥

Trisse

Nu har vi kommit hem från vetrinären och allt var bra,vi var lite rädda för att han var uttorkad men det var han inte Tack och lov för det :)
Efter vetrinär beöket så åkte vi en snabbis till brittas föräldrar som så gärna ville se den lilla pluppen.
När vi var där så blev trisse lite kissis så han gick och satte sig i en av deras blomkrukor och gjorde sina behov haha då skämdes jag lite grann men dom sa att det inte gjorde någonting :D
Vi sprang runt och busade jätte länge så lill tokisen blev jätte trött så då åkte vi hem,han ville inte sitta i buren i bilen så då släppte jag ut honom så att han kunde ligga på hathyllan i bilen och det tyckte han om :)
Nu ska jag fixa till mig lite grann och äta någonting för jag ska åka och ha kör klockan 17.00.

Här kommer dom första bilderna på lill prinsen ♥


Tisdag

Godmorgon allihopa idag så stannade jag hemma från skolan för att passa lill trisse. Just nu ligger jag i sängen och vilar lite grann medans trisse sover.Jag har inte sovit en blund inatt för trisse har hoppat runt i sängen hela natten hihi busis kissen.Klockan ett ska jag och älsklingen åka iväg till vetrinären med honom för en hälsokontroll.
Men jag är lite bekymrad över att trisse är så rädd för min Wilson fortsätter det att han är rädd så kommer vi nog måsta lämna tillbaka Trisse men vi ska ju testa nu en månad så får vi se hur det blir efter det.

Nu ska jag snart ta och kliva upp och fixa till mig lite granna och sedan så ska jag leta fram något ur frysen att äta,för jag är jätte hungrig.

Trisse följde med

Det var ju så att vi bara skulle titta på Kattungen Trisse idag men så blev det inte hihi så vi tog med honom hem.
Så vi ska ha honom på prov i en månad ungefär och se hur det fungerar med Wilson oc hmin styvmammas allergi,men hoppas hoppas att vi ska behålla honom föralltid för han är verkligen en liten go kisse som gillar att mysa.
Men iallafall så När vi kom hem så satt ju min lilla bebis Wilson och väntade när vi kom hem med trisse,första mötet var väl inte super bra för lill trisse blev lite rädd och sprang och gömde sig under soffan i 1-2 timmar men sedan förstod han att wilson inte var farlig så då kom han fram och busade.
Lill trisse ska sova med mig inatt så just nu springer han runt och bara busar lill tokisen.
Han ska till vetrinären imorgon så jag ska stanna hemma från skolan och ta hand om lill tokisen♥

Hemma

Är hemma nu skönt,pappa och jag har nyss varit på birsta och köpt en antenn till min tv så att alla mina kanaler ska fungera.Jag blir tokig nu när jag har min gamla anten för då funkar bara hälften av alla kanaler.
Sitter nu och väntar på att britta ska komma hem från jobbet,vi ska nämligen åka och titta på en liten kattunde från sundsvalls djurhem idag.Men vi ska bara titta på kissen och så får vi se hur vi gör senare.

Här kommer det en liten beskrivning om kissen som heter Trisse♥

Trisse är en liten svart hankatt med vita tecken som upptäcktes liggande under en gran i skogen i Gångviken. Trisse är ca 4-5 månader gammal och är en jättesöt och trevlig liten kille. Han är duktig på att roa sig själv, jagar och kastar leksaksråttor upp i luften och klättrar i klösmöbeln i jourhemmet.

Jag hoppas att vi tar med honom hem för han verkar helt underbar också är han ju sååå otroligt söt (fast inte sötare än min bäbis Wilson) :)

Måndag

Klev upp lite sent imorse var så otroligt skönt att ligga och sova,så det blev en litn stressig morgon med snabb frukost och en snab sminkning och håret i toffs sedan så fick jag spring ner till bussen som jag precis hann med.
Nu sitter jag på skolan och har lunch har nyss haft en tr timmars historie lektion med prat om Andra världes kriget TRÅKIGT.Hade tänkt ringa till hospice snart och säga att jag inte kommer och jobbar idag för jag har så mycket skolarbete.
Men jag skriver mer senare under dagen.

natti natt

 Har precis tittat klart på paradise hotel på 6an,tycker att personerna som med verkar är ganska patetiska fattar inte riktigt varför man vill vara med,men och andar sidan så är det väldigt underhållande att titta på när folk gör bort sig hihi.
Så nu ska jag försöka sova men det kommer nog att bli ganska svårt för min lilla älskling har bestämt sig för att han ska ligga i sängen och titta på någon poker tävling på någon sport kanal men men jag kommer nog somna så småning om iallfall.
Men nu säger jag iallfall godnatt och sov gott till er.
kram kram

kanske en till kisse miss <3

Nu är jag hemma hos pappa och ska om ett liytet tag titta på Gossip girl men innan det ska jag titta in på SundsvallsDjurhem.se för att titta på katter som söker hem.
Pappa och britta har tänkt att vi kanske ska skaffa en till katt som sällskap till min lilla bäbis Wilson som gärna vill ha en lekkamrat.Så på Tisdag så ska vi eventuelt åka till djurhemmet för att titta lite grann och hopas hoppas så kanske det följer med en kisse miss hem :)
Ne nu ska jag titta på Gossip girl

Så otroligt SÖT

Våra grannar kom och hälsade på för en stund sedan och visade sin lilla tax hundvalp som dom varit och hämtat i Skåne igår.
Det var nog en av dom sötaste valparna jag någonsin sett,så otroligt söt och gullig och helt underbar♥
Så nu har jag bestämt mig för att skaffa hund så fort jag har råd med det,men inte en tax men jag vet att jag vill ha en liten hund iallfall.Jag och älsklingen har pratat om att skaffa en allergi vänlig hund eftersom att jag har släktingar som är pälsallergiska.
Jag skulle nog kunna tänka mig att ha en shih tzu fast jag vill inte att håret ska vara långt utan det skulle jag trimma ner så att det blir kort hårigt :)
Nu ska jag och mammi gå över till våran andra granne och drick te eller kaffe men även titta på deras nya kissemiss bäbisar som är mini småa,idag blev det en riktig djur dag för senare i kväll så ska jag ju hem till pappa och då får jag ju äntligen gosa med min lilla bäbis Wilson♥

Här kommer en sötis bild på min Wilson som älsklingen knäppt.


Gamla bilder

Hittade lite Gamla bilder på mig som Älsklingen knäppt :)
Första bilden gillar jag väldigt mycket.
Min älskling är så duktig på att fotografera ♥






Söndag

Imorse vaknade jag av att mina småsyskon sprang runt och lekte väldigt högljudt jobbigt jobbigt men sånt får man tåla om man har småsyskon.
Har precis packat klart alla kläder och grejor som jag ska ha med till pappa idag när
jag åker dit.Det blev en propp full resväska lite mer än vanligt den här gången men det är ju för att jag och älsklingen ska till stockholm den 3e december och då vill jag ah med mig lite mer kläder.
Just nu sitter jag i soffan med min lillasysyter och myser för att hon har feber men vi tittar även på den otecknade peter pan.
Snart tänkte jag gå och fixa till mig lite grann så att jag inte ser ut som något monster (som jag gör nu ) haha nerå men fixa till mig lite grann måste jag iallafall göra.
Men ni får ha en fortsatt trevlig söndag kram på er

svårt att sova när man är arg

Nu ska jag gå och lägga mig för att sova men det kommer ta lång tid att somna eftersom att jag är på ett skit dåligt humör.
Jag hatar verkligen att sova när jag är arg eller sur men iband blir det att man måste göra det ändå.
Sov gott och godnatt

God middag

nu är jag mätt coh belåten efter en väldigt god middag som mamma gjorde :)
Idag blev det Grillad kyckling med jordnötssås och en grönsallad till det.
och nu sitter jag och bara tar det lungt och smälter maten :)
Senare under kvällen så blir det till att se Robinson på tv4 som börjar ikväll och till det tänkte jag göra en taco bricka som består utav (tacochips,salsasås,en massa riven ost och eventuelt lite oliver) super duper gott.
Men nu tänkte jag ringa till älsklingen och kolla vad han gör.

Receptet på Grillad kyckling med jordnötssås

Ingredienser:
1 eller 2 färdig grillad kyckling

Jordnötssås
2 dl kokosmjölk
1-2 dl vispgrädde
4 msk jordnötssmör
1tsk sambal oelek
1tsk citronsaft
1 tsk salt
(men om man gillar stark mat så ta mycket mer kryddor)

Gör så här
Lägg i lite smör i en djup panna och smält det.Ganska svag värme 4-4 på en skala till 12.
Häll i kokosmjölken och sambal oelek,citronsaft,salt.Rör eller vispaihop ingrediensaerna.Låt puttra 5 minuter ungefär utan lock.Under tiden finfördela (strimla) kycklingen.Tillsätt jornötssmöret och grädden och sjud det tills såsen får en krämig konsistens,cirka 5-10 minuter.Jag brukar även ha i lite soja.Lägg i kycklingen i såsen och låt stå med omrörning i 10 minuter.Man kan även lägga i lite nötter om man vill man kan även tillsätta soja.

En väldigt gott recept för dom som gillar jordnötter :)

glögg och pepparkakor

just nu är det väldigt juligt hemma hos oss med jukmusik på hög volym och snart har vi julpyntat klart allt med julgardiner och adventsljusstakar och nu har vi precis gjort iordning glögg mumsmums.
Så nu ska jag gå iväg och dricka glögg och äta pepparkakor :)

Lördag

Också var det Lördag igen :)
idag hade jag och älsklingen en välbehövlig lång sovmorgon till klockan var 12.00 skönt skönt.
Men vi kom på att vi var ju tvungna att åka in till stan innan klockan 13.00 för vi skulle hämta våra buss billjetter som vi ska ha när vi ska hem från stockholm.Så vi fick snabba oss att sätta på oss kläderna och hoppa in i bilen och åka iväg.Efter att vi hämtat ut billjetterna så skjutsade älsklingen hem mig till mamma.
Så just nu har jag ätit lite lunch och ska snart hjälpa mamma och mormor att julpynta lite grann :)
Älsklingen skulle även åka och hämta våra tågbilljeter nu när han lämnat av mig.
Men nu ska jag gå och städa skriver mer senare :)

Äntligen Fredag

Hihi snart kan man åka hem och avnjuta en härlig elg med sovmornar och godis :)
Just nu sitter jag och skriver en historie uppgift som jag glömt bort att göra,den handlar om 1800 talet ur ett konstärligt perspektiv.Man ska välja en konstnät,musiker eller något sådant och berätta om personen och dess liv och hur pesonen har påverkat nutiden.JÄTTE JÄTTE TRÅKIGT fast inte så svårt.
Ska snart ha musik "sång" och jag hoppas att dagens lektion är väldigt kort så att jag kan åka hem och äta :)Har inte hunnit äta lunch eftersom att jag gjort uppgiften så jag är jätte hungrig just nu :/

Torsdag



Gud vad alla dagar bara flyter på jag tyckte att det nyss var måndag och snart är dte ju också jul.
Jag tycker väll att det ska bli ganska roligt men jag är inte en jul människa det ända som jag gillar med julen är julklapparna fast dom är inte viktiga för mig sedan så är Julskinkan det enda på julbordet som jag tycker om att äta.Det absolut värsta med julen är absolut julmaten, hur äckligt är inte kalvsyltan,sillen och janssonsfrestelse tex.Sedan så gör alla så otroligt överdrivet mycket julmat så att man måste äta julmats rester i en vecka efter julaftonen jobbigt jobbigt.Jag skulle lätt bara kunna skippa julmaten och beställa hem en biteline pizza och mumsa på det istället MYCKET GODARE tycker jag.
När jag flyttar hemifrån så kommer inte jag fira jul utan då kommer jag hellre vilja åka utomlands tex till thailand eller något liknande i tre veckor och skippa allt som har med julen att göra.
Nu blev det mycket prat om julen men det är väll lika bra att prata om den eftersom att den är så pass nära.

Har föresten nyss kommit hem och har nyss slängt i mig tre våfflor med grädde och sylt mums mums, jag tänkte strax hoppa in i duschen och använda det nya scampoot och balsamet som mamma köpte häromdagen som luktar Smultron :)
Dagen istort har varit ganska bra förutom att mina läppar är skit torra och svider och spricker och det blir ju inte bättre att jag har det där Dumma munsåret vid övre läppen heller.MEn allt detta löser sig nog.
Resten av kvällen tänkte jag bara sitta framför tvn med en kopp varmt te och bara koppla av.
Men nu ska jag faktist gå ner och duscha :)
kram kram

Chokladpudding

Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska hem från affären hihi jag sickade nämligen iväg honom för att köpa lite grädde till min chokladpudding som står och väntar på mig i Kylen :)
Jag tycker att jag förtjänar lite lyx efter min dag. Körövningen som jag hade nu på kvällen med Medelpads lucia kandidaterna gick väldigt bra,men jag hade lite problem att sjunga pågrund utav mitt DUMMA munsår som aldrig vill försvinna.Ni som drabbas av munsår köp inte munsårs plåster för dom låssnar hela tiden men dom är bra att ha under natten när man sover eftersom att man inte kan klia på munsåret.
Nu tyckte jag att jag hörde älsklingen komma hem så jag skriver kanske mer senare.

blött blött

Nu har jag just skrivt idrotts teori provet,det kändes som att det gick ganska bra men man vet ju aldrig.
Nu sitter jag och väntar på att bussen för jag VÄGRAR att gå ner till stan i regnet för det är så himla lerigt och blött och gegist ute nu,jag är så otroligt less på att det regnar jag vill mycket hellre ha snö för då blir det liksom myckert ljusare ute på något sett.
Tänkte att jag sklle försöka hinna köpa med mig en Subwaypå stan innan kören börjar klockan 17.30 är så otroligt hungrig har varit det hela långa dagen.
Men nu ska jag gå skriver nig mer senare ikväll :)
kram kram 

Onsdag

Inatt har jag inte sovit enblund har legat och vridit och vänt på mig och haft ont i käken,sedan påstår älsklingen att jag har gått i sömnen men jag kommer inte ihåg att jag gjort det.
Så imorse kände jag att jag behövde sova mera så då stannade jag hemma och sov ett tag till för jag har prov senare idag och då vill jag vara utvilad och inte vara trött.
Så jag ska strax iväg till skolan.

Badhuset

eftersom att jag slutade tidigt idag så kom min älskling på att vi kunde bada på timråsimhall så vi åkte dit klockan 15.00 och kom hem nu :)
Det var jätte mysigt hihi fast jag satt bara i bubbelpoolen och i ångbastun för jag tycker att det är mysigast jag tycker att det är för kallt vatten i poolen :)
Nu ska jag ligga och ta det lungt för jag är jätte trött,jag tycker att man blir så avslappnad i bubbelpoolen.
Men jag får se om jag kanske skriver mer senare under kvällen men jag tror inte att jag gör det för det är så mycket bra på tvn ikväll blandannat Halvåtta hoss mig,ugly betty.

JAJAJAJAJA!!!!!

Just nu älskar jag min tandläkare haha nerå men jag är så himla glad för idag när jag var där så sa han att jag kommer iallfall få ta ut tandställningen den 10 december klockan 08.30 gissa om jag blev glad då eller :)
Så jäkla skönt att jag bara ska ha den en månad till äntligen äntligen åker den bort.

Men iallfall så Sitter jag just nu och väntar på att älsklingen ska komma och hämta mig,min lktion var inställd idag.
Skönt skönt för då kan jag åka hem och plugga lite idrotts teori för lilla jag kom på att vi har prov på det imorgon efteriddag.

Tisdag

sitter just nu på skolan och ska snart dra iväg til Tandläkren uscha och fixa tandställningen IGEN är så himla trött att måsta gå till tandläkaren 1 gång i månad eller mer!
Men jag ska ju ta ut min kära tandställning till våren tror jag att det blir skönt skönt.
I eftermiddag så ska jag nog åka hem till Älsklingen och mysa lite grann.

Måndag

Hej och hå vilken dag det här har varit det känns VÄLDIGT skönt att ligga i sängen just nu och bara koppla av :)
Som jag skrev tidigare idag så skulle jag till Hospice och jobba klockan 4 och eftersom att det gäller tystnads plikt så kan jag inte skriva detalierat om hur det var,men jag kan iallafall säga att jag tycker att det är en jätte bra erfarenhet och lär mig mycket av personerna jag träffar :) Jag hade helt enkelt en trevlig eftermiddag där.
Jag slutade jobba vid 19.00 tiden och då tog jag bussen in till stan (jag gillar inte att åka buss tycker att det är så obekvämt).När jag kom till stan fick jag vänta en Halvtimme på att nästa buss som jag skulle ta skulle komma och det blev en låååång väntan för mitt batteri på ipoden tog slut Typiskt när man väl behöver den,men det gick ju bra iallfall.

När min buss äntligen kom så kom jag ju på att jag inte riktigt visste vart jag skulle plinga för jag hade aldrig varit i min mammas kollegas lokal (mamma hade möte där så jag skulle åka dit) så jag sa till buss chaffören att jag inte visste riktigt vart det låg utan att jag bara visste att det var ett gult hus med rosa gardiner i,buss chafören sa  att han skulle stanna så fort jag såg vart det var och han höll det han lovade också för rätt som det var så hade vi åkt förbi huset och jag sa att han kunde stanna vid nästa busshållplats men då sa han att han inte tyckte att jag skulle behöva gå så långt och började därför baka bussen hahha gissa om jag skämdes lite grann då eller?
Men han Var jätte trevlig och väldigt hjälpsam jag skulle önska att alla buss chafförer var som han för så skulle det bli mkt trevligare att åka buss :D

Nu har jag nyss tvättat ansiktet och upptäckte då att jag fått ett jätte stort munsår vid läppen som gör skit ont men tur som det var hade mamma köpt munsårs plåster som hjälper till att läka såret men även göra så att det syns mindre BRA BRA :)
MEn jag ska gå ner och hämta ett stort glas is vatten nu och sedan ska jag ringa och säga godnatt till min Älskling :)
Sov gott och dröm sött

skolan

Hej hej sitter och fryser jätte mycket just nu på skolan och har lunch just nu.
Känner mig fortfarande lite halv trött och dålig är inte alls pig och glad.
Ska egentligen ha cp matte prov idag klockan 1 men eftersom att jag varit sjuk så tänker jag INTE göra provet.
I eftermiddag så ska jag till Hospice och volontär jobba.
Egentligen så orkar jag inte det idag men det är försent att ringa och säga att jag inte kommer nu,så det är bara att bita ihop och gå dit. JOBBIGT JOBBIGT

Dålig uppdatering

Det har varit dålig uppdatering den här veckan eftersom att jag har haft en sådan huvudverk :(
Men jag tänkte att jag skriva lite om helgen.
På  fredagen så låg jag och sov hela dagen för att kunna vara pigg och glad på lördagen eftersom att vi då skulle iväg på en 50 års fest som också bleb ett översaknings bröllop som bara jag visste om,eftersom att jag skulle sjunga För att du finns av sonja alden i kyrkan.
Det gick jätte brra fast jag sjöng lite fel från början hihi men så kan det gå.
Efter vi hade varit i kyrkan så skulle vi gå till en lokal och ha 50 års festen och jag kan ärligt säga att det är den värsta och tråkigaste festen jag någonsin varit på.
Det började med att vi fick vänta på maten i över 3 timmar för att dom hade glömt bort att skära sallad och en massa annat sedan när an väl fick maten var man så hungrig att man måde illa och hade ont i magen att man knappt kunde äta någonting DÅLIG PLANERING säger jag.När alla hade ätit klart så blev det någon fråge sport om musik,jag trodde att vi bar askulle ha den frågesporten men jag hade fel för dom hade frågesport i 4-5 timmar om tvserier,musik mm Så jävla tråkigt.Vid elva tiden började folk åka hem haha jag ville så gärna åka hem jag med men eftersom att det var min styvmammas bästa vän som hade feesten så kände hon sig tvungen att stanna och så blev det.Så fick sitta och  ha mer fråge sport tills vi valde att åka hem när klockan var 1 halv två på natten.
Dettta var den absolut tråkigaste festen någonsin vem fan har frågesport i över 5 timmar?
Man ska ju ha MUSIK och dans!!!!
Men men nu var det som det var sönt att man fick åka hem och sova iallfall.

Idag hade jag och älsklingen en lång sovmorgon till klockan 12.30 skönt skönt :)
Sedan gick vi upp och fikade lite grann det blev rostad macka med gurka och ett glas juice för mig.
Nu har jag nyss tagi mig en dusch och snart kommer våra biteline pizzor som vi beställt hihi lite bakis mat :)
Får se om jag skriver något mer senare under kvällen men vi får se för det är så mycket bra på tvn ikväll,Bland annat One tree hill,gossip girl och klockan 22.00 på 6an så börjar Paradise hotel Som jag verkligen måste se för det var mitt favvo program när det gick på tv för några år sedan så jag hoppas att det är lika bra nu som det var då :)
Sedan så jag iallfall att jag ska uppdatera bättre den här veckan:)

091112

Har varit dålig uppdatering idag men jag har varit hemma idag eftersom att jag fortfarande har en sådan huvudverk.Så jag har legat och sovit nästan hela dagen.
Om jag har lika ont i huvudet imorgon så tänker jag nog ringa till vårdcentralen och kolla vad man kan göra för varken alvedon eller ipren hjälper :(

Men idag satt jag även och tittade på lite hundar eftersom att jag och älsklingen planerar att skaffa vovve.
Vi har tänkt att vi kanske ska köpa en allergi vänlig hundras eftersom att min styv mamma är allergisk.
Men jag skulle helst vilja testa ha en allergivänlig hund på foder och om det funkar bra så skulle jag vilja köpa den.Det finns ju faktist ganska många allergi vänliga raser blandannat Bichon Frise ,bichon havanais,Shih-Tzu,Lhasa Apso mm.
Men vi håller på att titta runt just nu på blocket efter något som passar oss så vi får leta vidare tills vi hittar något som passar oss.



Nu har jag nyss ätit en Cesar sallad och ska snart titta på Mammas pojkar som börjar klockan 20.00 på 4an.
Så jag får se om jag uppdaterar något senare under kvällen.

Presenter :)

Eftersom att mamma och peter har kommit hem från Egypten så hade dom självklart köpt med lite presenter.
Hihi alltid lika roligt att få presenter tycker jag :)
Mamma hade köpt en Parfym som jag gillar (Miami Glow av Jlo) på taxfreen sedan fick jag en vit lite längre tröja som är gjord av Egyptisk Bomull fick även ett bokmärke gjort av papyrus där det står mitt namn på arabiska och någon annan slags egyptisk skrift som jag just nu inte kommer på vad den heter.


Sedan hade mamma köpt 3 stycken Saronger (en slags jätte stor sjal som man lindar runt kroppen) i jätte fina färger som också var gjort i Egyptisk bomull,mamma och jag ska ha dom 3 tillsammans.
Så jag längtar till sommaren när man kan ha bikini och svepa in sig dom fina sarongerna :)
Just nu ligger jag och tittar på ett avsnitt av CSi ska starx släcka ner och försöka sova,jag har fortfarnde huvudverk och jag hoppas verkligen att den försvinner snart för jag blir tokig av att ha huvuverk hela tiden.
Men ni får sova så gott :)
Kram

kinamat

Älsklingen var så himla gullig idag för han åkte och köpte kina mat åt han och mig till Lunch/middag.
Det var jätte gott han köpte min favvo rätt Kyckling med annanas mumsmums men jag orkade inte äta upp allt för det  var så otroligt mycket mat.
Nu har vi tittat på ett avsnitt av serien Dexter,jag gillar den serien jätte mycket för den är så spännande.
Ska klä på mig lite mer kläder och fixa till mig lite grann nu.

091111

Idag stannade jag hemma från skolan för jag har fortfarande feber och huvudverk så jag har legat i sängen och tttat på tv tills nu.
Ikväll så kommer mamma och peter(mammas nya man) hem från egypten så det ska bli kul :)
Men nu ska jag bara ta det lungt och gå och titta på en film igen tror jag.
Men jag skriver mer senare under kvällen.

091110

Godmorgon allihopa hoppas att ni mår bättre än mig för jag stannade hemma idag pågrund utav min huvudverk och feber.Jag och älsklingen har nyss varit och lämnat mina små syskon på dagis och innan det så fck jag leta fram fina kläder till dom eftersom att dom har dagisfotografering idag,dom blev så söta med sina fina kläde på sig hihi mina söta små änglar.Nu ska jag gå och göra en kopp te eller oboy och sätta mig i soffan under enmysg filt och titta på någon film. JAg skriver mer senare under dagen.

Här kommer en bild på mia små gullungar.


091109

Hej hej idag har det varirt en ganska vanlig skoldag,klev upp vid 7 tiden och fikade frukost det blev en tallrik mjölk och flingor sedan fick jag som vanligt springa till bussen som jag precis han med.
Skoldagen började med Historie lektion vi började gå in på första världkriget tråkigt tråkigt.
Under lunchen så sjung och spelade jag och en liten grupp för 9orna som kommer på besök lite grann nu under den här veckan för att kolla in olika gymnasium,sången gick iallafall hyfsat bra.
Just nu sitter vi och har matte men jag sitter och läser en ny bok som heter "en tillräcklig bra dag att dö på" har inte kommit så långt men den verkar bra iallfall,den handlar om en kvinna som blir förälskad i en man som misshandlar henne mm.
Jag ska snart bli hämtad av britta som ska skjutsa mig till hospice för jag ska volontär jobba idag så jag lär komma hem vid 8-9 tiden ikväll.Känner mig ganska hängig ch trött idag tror att jag har feber och så har jag en otroligt svår huvudvärk som inte vil försvinna så vi får se om jag kanske stannar hemma imorgon om jag känner mig så här.
Men nu ska jag gå och göra en kopp te och läsa min bok.

Boktips



Har nyss läst klart den här boken och jag rekomenderar den väldigt mycket man blir väldigt berörd och känslosam när man läser den.
Boken som heter "Klockan 10.31 på morgonen i Khao lak" är skriven av Pigge Werkelin (som boken handlar om) och Lena katarina swanberg handlar om hur Pigge förlorar sin fru Ulrika och sina två söner Max och charlie i Tsunamin i Thailand och hur han kämpar med att hitta deras kroppar och få hem dom alla tre tillbaka hem till Gotland. I boken så får ta del av hur Pigge upplevde hela situtionen i thailand både fysiskt och psykisk och även hur han tyckte att Svenska myndigheterna skötte situtionen han skriver att han Skämdes för att vara svensk och att han aldrig vill behöva känna så igen.
Jag lånade boken på biblioteket men den här boken finns att köpa på nätet eller så kan man nog beställa hem dom i en bok affär.Så spring iväg och läs den här boken för det var välldigt berörande.

091108

Hej hej idag är det ju farsdag så jag gav min pappa ett farsdags kort och en jätte gullig farsdags magnet :)
Jag valde att bara ge något litet men som är meningsfyllt det är ju fakytist tanken som räknas.
Imorse så skulle jag och älsklingen hjälpa till att städa efter festen men jag och älsklingen hade en lååååång sovmorgon till klockan 12.30 hihi så kan det vara.Vid ett tiden så kom britta och hämtade mig efetersom att jag skulle ge pappa farsdags presenten så jag hann inte hjälpa till att städa men det klarar dom nog själv :)
Just nu sitter jag,pappa,britta och väntar på att pizza budet ska komma för vi har beställt Biteline pizza mumus mums.
Men nu ska jag gå och titta lite på tv,så jag skriver mer senare under dagen.
Kram

Festfest

Hej hej tog en liten pause från festen som håller igång där nere,det blev så himla varmt och då får jag en sådan huvudverk så jag sitter och tar det lite lungt just nu.
Men kvällen har varit trevligt hitills iallafall med god mat och gott sällskap och det lär ju fortsätta så.
Ska bli skönt att få sova sedan för jag har känt mig halvtrött och hängig hela dagen men jag lär ju inte kunna sova än på ett tag eftersom att festen är i full gång just nu.
Men nu ska jag gå ner och hämta ett glas vatten och kanske en liten tårt bit så får jag se ifall jag skriver något mer senare,om jag inte gör det så säger jag godnatt och ha en fortsatt trevlig lördag kväll nu.
Kram kram

091107

Hej hej blev ingen blogguppdatering igår för jag hade så himla mycket att göra.
Gårdagen var helt full späckade,på mogonen hade jag skolan och jag slutade inte förrenklockan var 16.00 och då åkte jag hem till älsklingen för vi skulle åka och titta några bekantas hundvalp som dom nyligen har skaffat.
Så vi var hoss dom i ganska m,ångha timmar innan jag och älskling åkte hem till mig för att sova.

Just nu ligger jag och älsklingen fortfarande kvar i sängen men vi ska snart kliva upp och fika lite och fixa till oss för vi ska åka hem till älsklingen och hjälpa hans föräldrar att fixa och dona inför deras fest som dom ska ha ikväll.Roberts pappa har fyllt 50 så det är därför dom ska ha fest.
Så det kommer nog bli dålig uppdatering ikväll för jag lär ju hjälpa till och umgås med gästerna.
Men nu måste jag kliva upp och fika för jag är jätte hungrig.

091105



Idag kom första snön det kom väldigt mycket, fast det blev mycket slask inte lika roligt dock.
Så idag så blev det på med min varma dunjacka myigt mysigt.
Hade också en skön sovmorgon idag jag började inte förren klockan var 11.30,så jag låg och sov länge :)
Och idag på skolan så hade jag bara sång där vi övade lite låtar som vi ska spela upp nästa vecka då årskurs 9 kommer på besök för att titta på dom olika inriktningarna och själva skolan.På eftermiddagen så fick vi se en historisk teater,det var en gammal gubbe som berättade den och han använde sig mycket av musik.Teatern var väll inte så jätte bra men det var lite lärorik iallafall.

Efter skolan så kom britta och hämtade mig och då åkte vi på biblioteket för att låna lite hund böcker sedan vid 17.00 så mötte vi upp pappa på stan då vi tre skulle gå och kolla priser på silja line kryssningar för att det var special erbjudande idag.
Tack och lov så bokade vi en kryssning den 9 Januari till Helsingfors,jag och älsklingen får en egen hytt med fönster mot havet Alltså en Ahytt och pappa och britta ska ha en likadan.
Det ska bli så otroligt roligt att åka en framåttillbak kryssning för jag älskar verkligen att åka på kryssningar det är det bästa jag vet :)

Har nyss ätit middag det blev Tacos mumsmums det är så otroligt lätt att göra och man kan variera det så mycket och det är självklart väldigt gott.Idag så blev det tacoköttfärs,grönsaker och ost tacochips och självklart blev det tacosås också.
Nu ska jag snart titta på unga mödrar som börjar om 5 minuter och sedan ska jag bara ta det lungt och hoppas på att slasken försvinner tils imorgon så att jag kan ha mina uggs så att dom slipper bli blöta.

Kram

Blandad dag



Dagens klädsel idag
*
Vitt linne från gina tricot
* Jeans leggings från gina tricot
* Ljusbrun Kavaj från veromoda
* Halsduk från Cubus
* Mina nya svarta skor från skopunkten

Glömde att berätta förut att jag fick världens bautaskavsår av mina nya skor som jag så dum som jag var hade på mig idag. Men men nu har jag ju iallafall gått in dom även fast det blev mer smärtsamt än vad jag tänkt mig.

Hade ju kör vid 17.00 tiden och då började vi öva in Lucia och jul låtar så att vi har en repotoar till december då vi ska ha en massa juluppvisningar som vi kommer få betalt för,så att vi kan åka utomlands till våren hihi :)
Det gick iallfall mycket enklare och fortare att öva in låtarna än vad jag tänkt mig för vi kom ihåg nästan alla låtar det var bara Gläns över sjö och strand som vi hade lite problem med.Så nästa Onsdag så ska vi nog börja med någon ny jullåt tror jag.Gillar att ha lite nya jul låtar eftersom att jag tycker att dom flesta jullåtarna är så uttjatade.

Idag fick jag reda på en rolig grej av pappa som han tänkt göra.
Det var att vi imorgon ska gå och titta på lite Helsingfors eller tallink kryssningar som finns i december eller januari.För pappa vill att Han,britta och jag och älsklingen ska åka på en mimi semester (tre dagar) och bara koppla av.Så vi får se imorgon om det blev någon kryssning eller inte skriver om hur det blev :)
Nu ska jag titta klart på fråga olle dokumentären som är på 5an just nu och sedan ska jag sova med min älskling och jag är så himla glad över att jag har Sovmorgon imorgon börja inte förren klockan 11.30 skönt tycker jag :)

Godnatt och sovgott


091104

Hej hej hade Historia redovisning imorse och det gick super bra hoppas på et vg eller mvg hihi :)
Vi fick sluta vid 11 tiden för att vi hade redovisning och för att vi ska gå och se någon teater imorgon eftermiddag.
Idag på lunchen så drog jag ner till stan för att gå och äta lunch med min styv mamma,det blev kina mat från Blåkiosken som är ett litet ställe med billig och god kina mat ,man få jätte mycket mat som gott och väl räcker til 2 personer för 50 kronor.Jag tog iallfall Kyckling med Annanas och det var jätte gott,men jag orkade inte äta upp allt för att det var så otroligt mycket mat.
Nu sitter jag och har matte men jag kan inte koncentrera mig så jag får nog ta hem och jobba istället.
Men jag hatar verkligen matte B jag vet inte om jag kommer klara den kursen men men jag får väll se ur det blir.
Nu ska jag snart ha idrott snart .
skriver mer senare

två nya skor idag :)

Idag blev det en riktig kanon kväll med godmat och tårta till fika eftersom att älsklingens pappa fyller år idag.
Känner mig fortfarande inte helt bra men jag måste verkligen gå imorgon,vill ju vara med på redovisningen så att läraren vet att jag också medverkat :)
Köpte föresten två par supersnygga skor förut (fast dom är mkt snyggare i verkligheten).
Nu ska jag gå och sova med min älskling
Godnatt och sovgott.

till älsklingen



Sitter och väntar på att min styv mamma ska komma och hämta mig.
Hon ska skjutsa mig till älsklingen för hans pappa fyller år idag så vi ska äta någon middag och fira honom.Men innan det så ska jag åka och titta ifall jag hittar ett par stövletter eller något annat vi får se vad det blir :)
Men jag skriver senare under kvällen om jag får tid.
Kram kram

091103

Imorse när jga klev upp mådde jag inte alls bra,jag hade huvudvärk och feber (tror jag) men jag drog iväg till skolan ändå.Men nu har jag åkt hem kände mig inte alls pigg så då kändes det bättre att åka hem och vila ut sig.Så att jag är pigg imorgon för då har jag och min grupp Historia redovisning och det vill jag inte missa.
Nu sitter jag i sängen och tittar på sjundehimmlen och äter en pekingsoppa som jag köpte med mig när jag åkte hem Mumsmums.
Har varit lite dålig att uppdatera men jag har inte haft tid att skriva.
MEn jag ska skriva lite senare jag lovar :)

091102

Hej hej dålig uppdatering idag men jag har varit så trött nu morgonen och förmiddagen.
Kändes skit tungt imorse när man skulle kliva upp för att gå till skolan igen,nu är man ju så van vid att få haft sovmorgon till 11 varje dag i en hel vecka.
Men jag kom iallafall upp ur sängen och iväg till skolan så det är ju faktist något positivt :)
Så nu sitter jag här på skolan och väntar på att matten ska börja,men jag kommer inte att vara med på mattelektionen nå länge för jag har glömt mina matte böcker hemma.
Jag tog med mig matte böckerna hem över lovet för jag tänkte att jag skulle sätta mig ner och plugga nån timme men det blev aldrig så och jag var alldeles för trött för att komma håg att ta med mig dom imorse.Så nu ligger dom hem snyggt och prydligt på skrivbordet.
Ne nu ska jag gå skriver mer senare under kvällen kram kram

Ljus och middag


Åkte och hämtade Farmor vid 4 tiden och då åkte vi ut till birsta för att köpa en krans och ett gravljus.Jag fick välja krans så jag valde en vitmossigkrans med kottar på ,den var jätte fin :)
Sedan så åkte vi och la det på Farfars grav och hade en liten tyst minut Efteråt så åkte vi till Jops FÖr att äta en god middag och för att Farmor ville bjuda oss på middag.
Jag tog en entrecot plank stek (superduper god) och en stor Fanta mumsmums.
KAn verkligen rekomendera att äta på Jops,det var super bra kvalite på maten och den var även mycket god.


091101



Idag är det 1a november och här skiner solen jätte mycket fats det är inte så jätte varmt utan det är ganska kallt och fuktigt ute.
Jag har nyss varit ute och krattat bort en massa löv som var på uppfarten och utanför dörren och pappa håller på att fixa grejor som vi ska ha till bastun som ahn ska bygga :)
Han är snickare så han har fixat en jätte fin skiss på hur bastun ska se ut,om han hinner så ska han fixa bastun innan snön kommer.
Nu ska jag snart gå och duscha och fixa till mig,för klockan 16,00 så ska vi åka och hämta Farmor för att sedan åka och tända ett ljus vid farfars grav.
RSS 2.0