Yoga

Börjar snart idrotten ska idag ha Yoga Skönt skönt,vi brukar få välja att ha det ibland.
Då brukar vi släcka ner alla lampor ochtända en massa ljus och ha avkopplande musik och självklart ha yoga.
Men jag tycker att det är jättebra att vi har så mycket olika val och att vi kan välja lite själv vad vi vill göra.
För jag tycker bätte om Yoga än tex basket.

Jaja just nu så springer folk runt och har påskjakt hahaha så är det här på skvadern,på påsken har vi påskjakt och då följer man ledtrådar och sedan så får man godis om man löser jakten vi brukar ha samma sak på julen.
HAha lite dagisnivå kanske att alla springer runt som tokiga för att få godis,jag medverkarinte förjag gillar ändå inte påskgodis.Det brukar ju bara vara sånna där äckliga ägg  och konstiga choklad godisar ne det kan jag faktiststå över.

Nu ska jag gå och hämta mina saker och gå och plugga lite grann innan idrotetn börjar klockan 1.
Men jag skriver mer senare kram kram

Soraya M



Jag måste bara få skriva av mig lite grann,har helt glömt bort att skriva om en film som verkligen berörde mig.Filmen är verklighets baserad och den heter 'Soraya M och handlar om en kvinna som blir dömd för att ha varit otrogen mot sin man,men i själva verket så har hon inte det utan det är bara något hennes man har hittat på för att han vill bli av med henne,så att han kan skaffa sig en yngre fru eller barn som jag vill kalla det flickan är typ bara 14 år.
Ingen tror på soraya eftersom att kvinnor inte har någon talan utan är värt mindre en ett får,så hon blir dömd till döden och hon ska stenas till döds.
 Det här är en av dom bästa och hemskaste filmer jag har sett.
Jag blir så fruktansvärt förbannad på att sånt här händer med kvinnor dagligen i andra länder,jag fattar inte hur man kan göra något sånt här mot en person.
Jag rekomenderar er att se filmen,men var beredd på ganska starka och obehagliga sener.
Hade jag varit världens mäktigaste person så hade jag gjort allt för att ändra på det här och på omskärelser.Jag lider med dessa kvinnor och barn,tycker så fruktansvärt synd om dom.

Men som jag sa SE FILMEN!!

Onsdag

uscha imorse så försov jag mig och älsklingen fick då kliva upp och skjutsa mig.Men innan vi åkte så kom hans storebror hem från thailand och han kom då och hämtade spider som blev överlycklig över att husse äntligen kom hem.Så vi pratade lite med honom om hur han hade haft det.
Sedan så åkte jag till skolan och när man kom in på skolan så är det första man ser ett jätte stort påskägg fyllt med godis som man får ta ur hehe då blev jag glad :)
Sedan så hade jag samhälle nu på morgonen slutade den för en stund sedan.
Och när vi skulle gå till maten så fick man ta en bulle eller en krämbulle för att det är påsk hehe lycklig jag blev då eller så jag tog ingen mat för det såg ut som spya haha så jag tog en bulle och en krämbulle MUMS MUMS.
ucha vad onyttig jag är men men det är ju bara påsk en gång om året.

Ne nu ska jag hjälpa till at städa här i arbets rummet,får se om jag slänger in ett inlägg lite senare.
Ha en trevlig dag kram kram :)

Tv och Godis

Sitter just nu och tittar på tv och proppar i mig godis,ja jag vet att jag ska vara nyttig men min mensvärk är fan outhärdlig så då fick älsklingen åka och handla godis till mig.
Det blev bubblisar och bilar mums.
Ligger just nu och tittar på dating in the dark haha fan vad läskigt tt vara i ett så mörkt rum med nån okänd person.
Skulle Alrig kunna göra det skulle inte ens våga gå in där själv,är lite mörkrädd när det  lir så här beck svart för då kan jag få för mig att det ska vara en mördare i rummet eller nått annat påhittat haha nu fick ni reda på det också.
I kväll så ska jag gå och lägga mig tidigt,ska ju upp till skolan imorgon,tack och lov så slutar jag kring klockan 2 imorgon.På förmiddagen så har jag samhälle och vid 1 tiden så har jag idrott och då ska vi ha Yoga i en timme SKÖNT.

Men jag ska gå och värma en vete kudde och he den på magen nu,så jag kommer nog inte skriva något mer ikväll.Så jag säger godnatt till er nu natti natti och sov så gott så hörs vi av imorgon.
Puss puss

Kommit hem

Så nu är jag hemma,blev ingen kör idag för det var så många som var sjuk och borta.Så då ställdes den in.
Men nu sitter jag hemma hos älsklingen,ska åka hem till mamma imorgon så jag får lägga upp bilderna då.
Ikväll så ska jag bar ata det lungt och koppla av.
Men jag skriver mer senare under kvällen

Block läsning

Så nu var första lektionen av retorik avklarad.Den här kursen kommer att bli jätte rolig.
Kanske ska förklara för ni som är nya läsare här att jag läser i block,det menas att jag har bara två lektioner per dag och dom lektionerna är typ 3 timmar långa vardera,men vi jobbar mycket själv och får ta mycket eget ansvar Och det gillar jag.
Så nu har jag lunch fram till klockan 13.00 då min andra lektion börjar ,ska då ha engelska idag så tror jag att vi ska jobba om hur staff och fängelset fungerar och ser ut i usa.Ett ämne som intrserar mig välldigt mycket så det ska bli roligt.
Ska försöka hinna köpa en macka lite senare i cafeterian,för jag är så fruktansvärt hungrig.
Gick till luinchen och tog en tallrik och ställde mig i matkön men när jag kom fram så tog jag bara jätte lite för kycklinggrytan som var där såg ut som babyspya uscha.
Jag har aldrig gillat skolnmaten,har alltid tagit med mig nån frukt istället,så har det varit ända sedan jag började i lågstadiet.

Nu tänkte jag att jag skulle gå och plugga med ett hälsoarbete som ska vara klart efter lovet,så jag måste gå och prata med dom i min grupp och höra hur vi ska lägga upp arbetet.
Men vi hörs av i kväl eller senare i eftermiddag.
Ha en fortsatt trevlig dag kram kram♥

Tisdag

Godmorgon på er :)
Sovit gott? det har  inte jag gjort skulle vara så himla skönt att bara fått ligga kvar och sova.
Hela natten så har spider legat och trängt sig vid mig och på min andra sida så har fia(katten) legat och tramat med klorna på mig.
Jobbigt jobbigt.
Färgningen blev bra,måste göra det en gång till,fick inte bort alla slingorna men nästan alla iallfall.
Men det blev ganka mörkt ,men fint blev det :)
Nu ska snart min lektion Retorik börja,så jag måste pringa iväg nu.
Men ha en underbar Tisdag massa kramar

min eftermiddag

Hade ingen kamera sladd här hemma hos äklsklingen,så jag kan inte lägga upp bilder på det vi köpte till milo.
Så jag får göra det imorgon istället :)
Men det blev iallfall ett halsband,ett läder koppel(smal modell),tre pipleksaker och ett tyg tuggben :)
Men vi ska köpa mat och vatten skåloch nån borste eller kam lite senare till veckan.

Fick nått helt tokigt ryck för nån timme sedan att jag ville färga håret brunt igen,så då åkte jag och älsklingen iväg till ica och köpte en brunhårfärg.
Så nu sitter jag och väntar på att få skölja ur färgen,jag hoppas att det blir bra.Annars så får jag färga det en gång till.Jag var jätte nöjd med slingorna som jag hade men mitt hår växer så mycket och då blir det sån ful utväxt och
jag vill inte lägga ut flera hundra kronor varje månad för att slinga håret.Så nu blev det en mörk hårfärg :)

Men jag får lägga upp en bild på håret imorgon kväll också,kommer bli dålig uppdatering imorgon för jag har kör efter skolan.Så jag lägger upp bilderna imorgon kväll.

Kanske hinner slänga in ett inlägg lite senare,ha en trevlig kväll massa kramar

Provet

japp så nu var provet gjort,fyfan vad skönt att slippa tänka på det nå mera:)
Det gick väll ganska bra det var 9 frågor och jag gjorde  så jag hoppas att jag får ett g iallfall.
Nu slutar jag så älsklingen ska komma och hämta mig nu,så jag måste skynda mig att gå ut.
Vi ska ju åka och handla vovve grejor nu men jag skriver mer senare och då kan jag säkert lägga upp bilder på sakerna som vi köpte.
Men ha en fortsatt trevlig dag massa kramar från mig

Måndag

Godmogon på er :)
Jag som i normla fall brukar vara jätte trött när jag kommer till skolan är idag välldigt pigg och glad :)
Var nämligen och tränade nu på morgonen hehe så klockan 07.00 så klev jag in på gymmet och då var jag inte lika pigg och glad.Höll fan på att somna när jag gick på löpbandet(uppvärmning).
Men sedan så gymmade jag i 45 minuter.Sedan så gick jag och bastade i 30 min så jäkla skönt att basta tycker jag.Det borde typ vara så att det skulle vara obligatoriskt att a bastu i alla lägenheter och hus hihi nerå.Me jag gillar att basta kan sitta i bastun hur länge som helst.
Fixade iallfall till mig lie snabbt och sedan fick jag springa till bussen,så jag kan säga att jag har haft två gympass idag haha för det är faktiskt inte det enklaste att springa med en stor väska som är jätte tung till bussen.

Nu siter jag på skolan och pluggar asamhälle uscha komer inte gå nå bra för mig på provet vi ska ha idag om ur sverige styrs och om eu jag gillar INTE samhälle,är inte ett dugg intreserad av det!!
ska inte ha provet fören klockan 12.00 så jag har ju lite tid att plugga.
Sedan  eftermiddag så början min nya kurs som heter Retorik,kommer inte ihåg vad det är för kurs mn jag har för mig att det är att man ska lära sig att prata inför folk och använda ett vårdat språk ellr aa jag vet inte.

Lär ju sluta skolan kring 3-4 tiden och då ska jag hem till älsklingen och sedan ska vi till birsta och inhandla dom sista hundgrejorna hihi roligt roligt:)
Vad ska ni göra idag ???

Men ne nu måste jag plugga,får se om jag hinner skriva ett inlägg efter provet så får ni höra hur det gick:P
Ha en bra dag massa kramar

Kvällen

Hoppas att ni haft en trevlig söndag.
Jag har iallfall haft en jätte bra söndag,nu på kvälls sidan har jag pluggat lite psykologi men jag skulle egentligen behöva plugga samhälle då jag har prov på det imorgon.
Men jag prioriterade psykologin idag.
Just nu sitter jag och halv tittar på en film på trean som verkar vara ganska bra.
Innan jag går och lägger mig så måste jag packa träningsväskan,för imorgon så ska jag träna och börja vara mer hälsosam :)

Men nu vill jag titta på tv men jag skriver imorgon på förmiddagen.
Men ni får sova så gott och ha en trevlig kväll kram kram och godnatt på er :)

Milos idbricka



Bilderna blev inte så bra,men dte vra så svårt att knäppa bilder på idbrickan.
Men jag tycker att den är så himla söt och fin :)
Eller vad tycker ni ??

sitter och äter en tidig middag,idag blev det lasagne med en tomat och löksallad mumsmums och ett glas cocacola.
Har packat klart allt vad jag ska ha med mig till mammi,det blev en stor resväska och min sportbag uscha uscha halva garderoben som man måste släpa med sig.
Jaja ska väll snart åka hem till mamma,men ska titta klart på en film som visas på trean.
Men skriver senare massa kramar

Söndag

Godmorgon eller hehe godförmiddag kanske man ska säga.
hade helt glömt bort att man skulle ställa klockan till sommar tid.
Så jag trodde att jag klev upp klockan 11 men jag klev ju egentligen upp klockan 12.
Jaja så det kan bli,ska snart byta om för pappa kommer snart ochhämtar mig,ska hem och packa för jag ska till mammi i eftermiddag.
Ibland är det välldigt jobbigt att ha skilda föräldrar när man måste ta med sig hela garderoben jämt ibland blir man TOKIG av att ta med sig den där jävla väskan fram och tillbaka.
Så nu har jag fått klaga lite också.
Jo jag tänkte att jag skulle visa idbrickan som vi köpte till milo,men jag visar den senare för jag har inte kamera sladden här hos älsklingen.
Men jag skriver mer senare i eftermiddag massa kramar och ha en fortsatt trevlig söndag

Lördag

Ne nu är jag Besviken!!!
Jag och älsklingen är i hans storebrors lägenhet,för han är i thailand så då vattnar vi blommorna och annat.
Vi skulle iallfall åka och köpa mat,vi bestämde oss för kinamat,vi tänkte då ta närmaste stället och det ligger innan skönsberg nån kinaresturang som heter kinamästarna.
Så jävla dålig mat ÅK INTE DIT OCH ÄT!!
Jaja älsklingen och jag ska trösta oss med chips och dricka och en bra film,vi ska se en film som heter Soraya M och som handlar om en kvinna som blir stenad.

Förmiddagen på birsta var bra,hittade jätte mycket fint till hunden,men vi köpte inte allt idag.
Vi köpte en id bicka som ser ut som ett hundben(liten modell) i guldfärg och så graverade i in Milo och älsklingens mobil nummer köpte den¨på arken för 79kr.Sedan så köpte vi även en jätte mysig filt från boom som kostade 199kr och en klotång från Hööks för 53kr.
Så jag blev jätte nöjd,men jag tycker att det är skit jobbigt när det är så mycket folk när jag ska shoppa,för nu har ju folk fått lön så det var sjukt mycket folk ute i birsta.

Ne men nu väntar älsklingen på att vi ska titta på filmen,så jag skriver mer imorgon eller senare ikväll.
Ha en bra lördags kväll massa kramar

Godmorgon på er


Hej hej och godmorgon
Vaknade ganska tidigt imorse av att katterna ville komma in till mig och gosa,så stog dom utanför dörren och skrek.
Jaja så jag pigg och glad klockan 9 :)
Har nyss fixat till mig lite grann,ska nämligen till farmor och visa bilderna på Milo,ska även åka och handla till henne.Efter det så ska jag till birsta med älsklingen och titta på lite hundrejor till lille Milo.
Men nu måste jag åka ,men jag skriver mer senare under eftermiddagen eller kvällen.
Ha en härlig dag massa kramar

Godnatt

Fick ett ryck att städa min garderob då jag såg att det var kaos iden haha så nu har jag fixat till lite grann ,har även tagit bort alla tjocka vinter tröjor.
Sedan är det en grej som jag inte fattar nu när jag gick igenom alla strumpor så är det flera omaka par.
Jag blir fan tokig haha vart fan tar dom vägen??
Jag har liksom en halv påse käns det som där jag lägger omaka par alltså dom kan ju inte bara försvinna,jag tror ju inte direkt att tvätt maskinen äter upp dom.
Är det så för er också eller är det bara jag som har detta problem haha :D

Ne nu ska jag titta lite på tv och sedan ska jag sova,så jag säger natti natti nu massa kramar på er.
Så syns vi imorgon haha eller idag eller vad man ska säga :)

Fredag kväll

Har nyss kommit upp ur ett varmt och skönt bad,älskar att ta ett varmt bad med en massa skum och goda dofter och även en bra bok att läsa så himla avkopplande.


Ett boktips lite så här på kvällskvisten är boken som jag läste nu i badet,har även läst den här boken nåra gånger förut.Boken heter Slav och handlar om en tjej som vid 12 år ålder blir bortförd av män från sin by och blir bortförd till ett land för att vara slav hos en familj.Och boken handlar om hur hon överlever det och hur hon sedan kommer ifrån slaveriet efter en massa hårda år.
Den här boken är verklighetsbaserad och jag rekomenderar den starkt till personer som gillar sådana böcker Så gå till bibloteket och låna den.

Blev sen middag idag,hehe blev pizza från biteline så himla gott men nu jävlar måste jag komma i form.
Nu jävlar så ska jag träna bort lite fett som stör mig,så under påsklovet så ska jag iallafall försöka gå ut och gå varje dag och efter lovet så ska jag ta och masa mig iväg till gymmet och träna varje dag eller aa iallfall varannan dag.
Så nu ska det bli slut på en massa skit mat,men dte är så himla gott för jag är ju en gottegris gillar allt som är onyttigt haha nerå men jag gillar mycket som är onyttigt.
Men men nu jävlar ska jag ta mig i kragen och fixa dröm kroppen :D

Nu ska jag titta lite på tv och koppla av,imorgon så ska jag och älsklingen till birsta och kolla på lite vovve grejor Roligt roligt.MEn jag kanske slänger in nått inlägg lite senare ikväll.
Ha en fortsatt trevlig fredag kväll

Min och älsklingens bäbis

Här kommer en bild på Våran lilla bäbis som vi kommer få hem 10 maj
Han Kommer att heta FabianGrey i stamtavlan men vi kommer att kalla honom för Milo.
Lillbubben är så himla underbart söt kommer älska honom som om han vore min lilla bäbis hihi

Fredag


Hej hej
Imorse så var jag dö trött och det kändes så jävla surt att åka till skolan,eftersom att idag så har vi inga lektioner utan vi har en återläsnings dag,så att man kan plugga och ta igen det som man ligger efter i.
Jaja men jag var tvunge att åka för nu på morgonen så hade jag och två kompisar en psykologi redovisning,det gick bra och vi pratade tydligt och så.
Hoppas att jag får ett VG i psykologi kursen iallfall,för jag har presterat bra tycker jag.
Just nu så pluggar jag lite engelska ,ska ha ett engelska läxförhör som jag missat klockan 13.00 idag och efter det så ska jag äntligen åka hem.

Nu på eftermiddagen så ska jag åka och titta på vovve bäbisen,mina bonus morföräldrar (min styvmammas föräldrar) ville så gärna se vovvisarna så då ska vi åka och titta på dom.
Hihi och då ska jag knäppa bilder så att jag kan lägga upp dom här så att ni får se lill bäbisen.

Men nu ska jag gå till cafeterian och köpe te.
skriver mer senare ikväll massa kramar och ha en underbar Fredag

Inköp

Så nu har jag pluggat,blev en sväng på birsta förut också med mamma.
Följde med henne när hon klippte sig kort hårig,blev super duper fint på henne.Efter klippningen så gick vi och fikade på charm mumsmums jag tog en morotskaka gott.
Vi gick även och leta efter en röd leksaks lastbil som min lille bror önskar sig i födelsedags present.Fyfan vad leksaker är dyrt för vi gick på lekplaneten och då fanns det en ganska stor lastbil i plast som hade olika ljud och den kostade typ 500 kr ,500 kr för en jävla plast leksak som ändå kommer gå sönder efter nåra månader.Min lillebror brukar nämligen vara expert på att sitta och hoppa på sina leksaker (för att kolla ifall dom håller) så den där lastbilen lär ju bara hänga med ett tag.Jaja mamma skulle kika på barnenshus ifall dom hade nån annan lastbil.

Blev även ett litet inköp för mig också,köpte en "Mitt första år" bok till valpen på akademibokhandeln,det är precis som i en baby bok fast det är för hundar.Så man kan skriva in när hunden tex blev rumsren,vad bästa leksaken är,vilka vaccinationer man har tagit mm jätte rolig grej tycker jag finns även plats för bilder hihi så pluppigt och sött tycker jag.Den var inte så dyr heller jag betalade 129 kr för den.

Och nu på kvällen så hittade jag en hundbädd på 4dogs.se som jag tyckte var så fin,så då ringde jag älsklingen och då köpte han den hihi så vi får väll hem den på måndag tror jag.
Här kommer en bild på hundbädden,den fanns även i grönt och rosa men jag och älsklingen tyckte att den här blev bäst.


plugga

Så nu är jag hemma och pluggar,hade egentligen piano lektion nu på eftermiddagen men jag har så mycket som jag måste göra så jag valde att åka hem och plugga.
Men jag skriver mer senare ikväll när jag har lite mer tid massa kramar på er

Snö och olyckor

Så nu är jag på skolan,ska plugga flitigt nu fram tll klockan 11 då vi har Mentors tid
Imorse så skjutsade älsklingen mig till Um och vi tog motorvägen och fyfan vad läskigt det var ,för det hade inträffat flera bilolyckor på motorvägen och det var snohaltpå vägen eftersom att det har snöat hela natten.Så jag och älsklingen var skit nära att köra av vägen för att det var så halt,men tack och lov så klarade vi oss.
När jag var på Um så gjorde jag min första gynundersökning haha fan vad pinamt men men det gick bra jag hade fått för mig att det skulle göra ont men det gjorde det inte.
Så nu vet jag att allt är bra med mig haha :)
Men slut pratat om det nu ska jag gå och plugga har så himla mycket som jag måste göra.
Massa kramar på er och nu får alla hålla tummarna på att den här J*vla snön försvinner för nu fan vill jag ha VÅR.

min bäbis valp

så nu äntligen har vi valt vilken hundvalp vi ska ha,vi var där och tittade nu igen på eftermiddagen.
Vi bestämde oss då för den som var grå och vit han var så himla charmig och låg på rygg och gosade och det var även den valpen som slickade på roberts finger förra gången hihi så vi fastnade för den lilla valpen.

Men då kom nästa problem jag hade uppfattat uppfödaren lite fel angående namn,för hon sa att den här kullen var Bokstaven F och att i registreringen så skulle valparna heta nått på F ,men jag trodde att dom kunde heta nått annat i verkligheten.Men jag hade missupfattat detta för hon vill gärna att dom ska ha ett namn på F och om man inte komer på nått då kan man få döpa dom till nått annat.
Så nu så sitter jag och tittar på namn på F och jag kan säga att det finns F*n inga bra namn.Det här är dom som jag kommit på eller ha.

fonzi,Frank,Fabian,frisse,fonzo,francy,fozzi,floyd,foppa,faxe,filur,frisco

Om det är någon som har ett bra pojknamn på bokstaven F så skriv gärna det då :)
Men nu ska jag gå och titta lite på tv så jag skriver imorgon om jag inte hinner slänga in nått inlägg ikväll.
Och imorgonbitti så ska jag till um tidigt på morgonen så jag får skriva när jag kommer till skolan.
Men massa kramar på er

Onsdag

Såå nu är jag på skolan och sitteroch ta fram fakta om doping,vi håller på med ett hälso projekt och då fick min grupp doping.
Så jag sitter och håller på med det TRÅKIGT,längtar tills i eftermiddag för då ska vi åka och titta på valpisarna.
Ska försöka bli klar med det här så att jag kan sluta kring 2 tiden.
Men nu måste jag gå och fixa doping grejset.
Skriver mer senare under dagen eller i eftermiddag.

kören

Så nu är jag hemma efter en lång dag i skolan.Så nu sitter jag och mumsar i mig tekakor och ska snart byta om och åka iväg till kören som börjar halv 5.
Efter kören så ska jag och älsklingen åka till älsklingens storebrors lägenhet och sova där inatt.
Men vi får se om jag skriver lite senare ikväll,massa kramar.

tisdag

Godmorgon på er.
Känner mig så himla stressad,har en massa uppgifter att lämna in.
Min psyklogi lärare kom nyss och sa att det var tre uppgifter som jag inte hade lämnat in och eftersom att kursen snart är slut så måste jag lämna in dom snart.Sedan så har jag en massa engelska grejor och även samhälle uscha uscha vad jag har mycket att göra,känns så himla sskönt att det snart är lov.
Just nu sitter jag och pluggar till samhälle provet och ska snart ner på psykologi lektionen.
Får skriva mer senare under dagen massa kramar

godnatt

Nu har jag pluggat lite samhälle som jag har prov på,på onsdag uscha känns inge bra.Fattar ingenting om eu grejs känns som ren grekiska för mig.Kanske är så för att jag tycker att dte är så himla tråkigt.
Just nu sitter jag och kollar in olika hundsidor med hundgrejor ska bli så himla roligt att shoppa hundgrejor.En sak som jag vet att jag ska köpa är antingen en myspyssfilt till vovven som kostar 200 kr och finns på Boom eller en fårskins pläd från Ikea som kostar ca 300 kr.

Men ska gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna nu,så jag säger godnatt till er nu så får jag se om jag hinner slänga in ett morgon inlägg imorgonbitti.
Sovgott och en massa godnatt kramar på er

hemma



Efter skolan så kom pappa och hämtade mig och då åkte vi ner på biblioteket och där lånade jag en massa hundböcker.En bok var full med en massa tricks och olika uppfostringsövningar.Välldigt bra att läsa böcker innan man skaffar hund tycker jag.
Så nu ska jag läsa på om uppfostran och andra bra saker som kan vara bra att veta.
på vägen hem så köpte vi med oss pekingsoppa mumsmums så nu sitter jag och tittar på topmodel och äter min peking soppa.
Ska ta och börja plugga samhälle snart,har prov på det på onsdag.
Men jag skriver lite senare

vovvar och trött i huvet

Så nu är min musikteori lektion slut så jäkla skönt.
Skulle egentligen behöva sitta och plugga men jag är så himla trött i huvudet efter den här dumma lektionen.
Ja juste ringde nyss uppfödaren och frågade om jag kunde komma och titta på valpisarna på onsdag.
hehe då ska jag  och älsklingen även försöka bestämma oss för en av valparna,uscha vad svårt det kommer att bli.
Men nu ska jag gå och försöka plugga,min andra lektion börjar klockan 13.00 men jag tror att jag ska strunta i att gå på den och plugga samhälle och engelska istälet.
Har så himla mycket att göra,efter skolan så ska jag även åka ner på biblioteket och låne hem en massa vovve böcker.

Men skriver senare i eftermiddag kram kram

Måndag

uscha vad jag verkligen Hatar Måndagar,kanske är för att min första lektion som jag har är musikteori jävla bajs!!
Fattar ingenting när min lärare bablar om terser,kvintar funktionsteorier och annat skít.
Sedan är alla i min klass så rädd för att säga att man inte fattar,för gör man det så dum förklarar han en,så himla störande för man ska ju kunna säga till om man inte förstår.Men som sagt det vågar man inte göra för då blir hanså himla elak och surpuppig.
Jaja nu har jag iallfall rast men börjar om nåra minuter,så jag får skriva mer senare under dagen.
Hoppas ni har en bättre måndag än vad jag har massa kramar

Riktig spa hemmakväll

Gjorde en riktig spahemma kväll förut.
Gjorde en fruktsallad med en massa apelsiner,hämtade ljus och en bra bok och gick upp och fyllde badkaret med varmtvatten och en massa lukta gott grejs i från body shop,Älskar bodyshop dom har så mycket bra grejor.
Håret la jag i en hårinpackning som mjuknar upp torrthår och gör så att det glänser,sedan hade jag även en djuprengörande ansiktsinpackning i ansiktet.
Så jag låg med det i badet i en timme och läste en bra bok och när jag klev upp så gjorde jag djuprengöring av mina händer och fötter med marykays silkes händer man blir så himla mjuk och len om händerna och fötterna så det känns som en barnrumpa hehe.
Plockade även ögonbryna och smorde in mig med body shop grejor så nu är jag super fräch igen,ska även fixa naglarna om ett litet tag.

Nu sitter jag och tittar på Blåsningen så himla Roligt att titta på haha så himla kul att se när dom blir blåst,skulle vara så pinsamt om nån skulle blåsa mig.
Jaja nu ska jag titta vidare men får se om jag slänger in ett inlägg innan jag ska sova.

namnet till hunden

JAja jag vet att tjatar om hunden men Nu har jag och älsklingen kommit på ett jätte bra namn :)
Vad tycker ni om Gizmo jag tycker att det passar jätte bra till en shih tzu sedan så kom älsklingen även på namnet gibzon tyckte att det också var gulligt.Eller vad tycker ni???
Nu sitter jag och äter en fruktsallad på en massa citrusfrukter som apelsin,citron,blodapelsin mumsmums och en liten gnutta salt på det så blir det ännu godare.
Men snart så ska jag britta och pappa börja med maten,blir tidig middag idag men dte blir tacos så då kan man ju äta lite senare om man blir sugen igen.
Jag tror att man inte kan tröttna på tacos,tacos är nog en av mina favvo maträtter.
Men jag skriver mer senare puss och kram

Söndag

hej hej
Nu har jag och älsklingen nyss fikat frukost,det blev oboy och macka.
Inatt har jag vaknat upp flera gånger av det har varit så himla varmt,det tog ett tag innan jag kom på vad det var som gjorde att det var varmt.Spider (älsklingens storebrors hund) har legat tätt tätt intill mig hela natten,sedan så har han ibland legat med sitt huvud på min mage hehe så det var därför det var så himla varmt.
Lill spider han är så gosig.
Jag längtar så fruktansvärt mycket tills vi får hem våran lill plupp,ni får ursäkta att jag tjatar så mycket om vovven men det här är så himla viktigt för mig :)
Nu ska jag gå och klä på mig skriver mer senare under dagen
Ha en unerbar söndag på er massa kramar från mig

Stålande sol

Äntligen äntligen är det varmt och solen skiner gudvad jag har längtat efter solen :)
Jag och älsklingen kom nyss in,vi har varit ute med hundarna på enriktigt lång promenad.
Jag och älsklinge är typ hundvakt åt älsklingens storebrors hund för att han är i thailand på semester.
Nu så skajag snart sätta igång att plugga lite samhälle och engesla har nämligen prov nästa vecka i båda kurserna.
Men jag skriver senare ikväll,massa kramar och njut nu av solen man vet ju aldrig när den kan försvinna igen.

Beslutångest

Nu har vi kommit hem från att ha tittat på valparna,fyfan vilka söt
Kommer bli super duper jobbigt att välja valp för det finns så himla många söta.
Uppfödaren sa att vi får komma varje vecka och titta på dom för att följa hur dom växer,så det ska vi självklart göra.Men dom kommer att vara leveransklara lite tidigare än vad jag trodde,dom kommer nämligen vara klara i mitten av maj,men det spelar ingen roll för mig.
Nu så väntar vi på biteline pizza som vi har beställt,den kommer typ om en halvtimme timme MUMS.
Skriver mer seanre

Äntligen fredag


Godmorgon.
Äntligen fredag och tack och lov så är min hosta nästan borta nu jiiippi.
Har nyss ätit en liten frukost blev en rostad macka med marmelad och ett glas juice mumma.
Har även i sista sekunden fixat till mig lite snabbt,pappa skjutsar mig idag till skolan,så då sov jag ända fram till kvart i åtta så blir fixandet det sista jag gör haha orkar inte bry mig ska ju bara till skolan ju.
JAja idag så ska vi ÄNTLIGEN åka och titta på valpisarna hihi kommer fan svimma för att som är så söt hehe neråå skojade bara men jag kommer gosa med dom skit myckket kommer in te kunna åka därifrån.
Ne nu ropaade pappa så nu ska vi åkas,skriver mer senare massa kramar.

natti natt

Så nu har jag tittat på tv och pluggat mini lite ,nu väntar jag bara på att älsklingen ska ringa så att jag kan prata lite och sedan säga godnatt.
Sedan är det bara att göra sig klar för natten för jag är fortfarande helt slut i kroppen efter min förskylning har även den hemska hostan kvar också som inte vill ge med sig.
Ska göra en liten mini fruktsallad på citron och apelsin som kvällsfika innan jag ska sova.

Ska även gå ut och ropa in goskissen som är överlycklig över att det blivit varmare väder ,han är så tokig att han inatt hade klättrat upp för stegen som pappa hade ställt upp mot taket så gokissen hade varit på taket och gått under natten ,sedan så hade han stått utanför pappas och brittas sovrum och skrikit för att han inte kunde komma ner från stegen så då fick dom släppa in honom genom fönstret knasbollen min.

Men nu säger jag godnatt så får vi höras av i morgon massa kramar

Bilden har älsklingen tagit på knasbollen

valpisar

Hej hej
Sitter hemma och pluggar nu,men jag kikade in på blocket för att kolla på olika shih-tzu som är till salu även fast vi redan har bestämt oss för en uppfödare.
Jaja iallfall så såg jag att vår uppföare har valpar som är leverans klara nu dom är så himla söta,valpen som vi ska ha kommer inte att vara leveransklar fören i slutet av maj och början av juni.
Men på lördag så ska vi åka och titta på vår lilla plupp som kommer att vara omkring 2 veckor så himla pluppigt,då kommer jag även att passa på att gosa med vovvisarna som är levklara nu hihi kommer ju vilja ta hem allihopa haha så blir inte älsklingen glad :)
Här kan ni gå in och titta på valpisarna som är till salu nu.


Men nu ska jag fortsätta plugga,sedan så ska jag följa med pappa och handla är så himla sugen på blodapelsiner så jag tänkte köpa det Mums

Torsdag

idag så åkte jag till plugget kände mig hyfsat frisk idag,dock har jag en välldigt retlig hosta.
Men jag har bara en lektion idag ändå så det spelar ingen roll är så himla tråkigt att bara sitta hemma och glo.
Sedan så var jag även tvungen att hämta en massa böcker,för jag har hamnat efter ganska mycket.

Saker som jag måste göra
*Muntlig engelska redovisning av bok
*recensition av engelska bok
*En engelsk text på 300 bokstäver
*Plugga till samhälle provet som är om en vecka
*göra klart psykologin

Uscha vad mycket jag har att göra,ska verkligen sätta mig ner och plugga när jag kommer hem,ska ha piano lektion om ett litet tag,har inte tränat på läxan jag fick för hundra år sedan Pinsamt men men jag har ju varit sjuk också har det varit lov.

Skriver mer senare ikväll massa kramar på er

Onsdag

Hej på er
Uscha fortfarande sjuk,men nu börjar febern släppa så nu har jag bar arethosta kvar hoppa hoppa hoppa att jag kan gå till skolan imorgon,hamnar så himla mycket efter även fast jag pluggar lite hemma.
Just nu ligger jag i sängen och bara tar det lungt,åkte hem till älsklingen igå kväll då jag och pappa började bråka.Orkade inte vara hemma då så då kom älsklingen och hämtade mig,älsklingen åkte sedan och köpte chips och dricka och igårkväll så titttade vi film och bara tog det lungt.

Ska gå och duscha om ett litet tag,känner mig så himla sunkig av att gå omkring med mykläder hela dagarna har fan gjort det sedan lördags när jag blev sjuk JOBBIGT vetefan vad jag har åkt på för dunder förskylning men kan ju medela för 111 gången att jag är less på att vara sjuk nu.

Jaja men ni får ha en fortsatt trevlig dag massa kramar

VR

Pappa kom hem för en liten stund sedan med en VR tidning till mig så himla snäll är min pappa :)
Så nu ligger jag och halv tittar på nått gamalt av snitt av topmodel och läser VR.
HAr även ringt uppfödaren till valpisarna och frågat om vi kan komma och titta på dom till helgen,får då fan måste jag ha blivit frisk.Fick ialfall anstränga mig som tusan för att låta hyfsat pigg och kry när jag ringde henne.

Har även bett britta att köpa hem apelsiner och citroner så att jag kan göra färskpressad juice en cvitamin bomb retare sagt,då kanke jag blir lite friskare hoppas verkligen att jag är frisk tills imorgon håller fan på att bli tokig av att bara vara hemma och titta på tv och ligga i sängen.

Men nu ska jag fortsätta läsa VR skriver sen massa kramar

Har tråkigt

Nu börjar det bli jobbigt att vara hemma och va sjuk finns ju inget att göra,har redan tittat på tv,läst en bok,pluggat,tagit ett bad och försökt äta lite grann.
TRÅKIGT att vara hemma och va sjuk!!!
Sedan så kommer jag missa kören idag också och jag som ville vara med för imorgon så ska vi sjunga på en modevisning men jag kommer ju inte kunna vara med eftersom att jag är sjuk F*N vad less man blir hade ju sett framemot det.
Jaja ska försöka ta en powernap för jag är så himla trött i kroppen,håller på att dö när jag går upp för trappan Uscha inge kul.
Men innan jag ska vila tänkte jag ta och ringa min älskling och höra vad han gör♥
ni får ha en fortsatt trevlig dag i solen medans jag ligger här inne buhu.

skriver senare

Godmorgon

ja idag blev tidigt då min j*vla hosta inte gav med sig,har en sådan ret hosta som gör så att man får svårare att andas JOBBIGT.
Blev som sagt ingen skola för mig idag heller,men jag ska försöka plugga lite hemma.
Just nu så ligger jag isängen med en kurrande kisse miss på min mage,hade min dörr stängd under natten, brukar egentligen ha den på klänt så katterna kan komma in ,men eftersom att jag är sjuk så ville jag sova själv.Så när jag öppnade dörren och han förstod att han inte var ensam hemma så blir han jätte gosig lillgubben.

Men ska försöka pallra mig upp och fixa lite fika,hatar att vara sjuk man blir så slut i hela kroppen.
Vet inte vad som finns hemma men jag tänkte att jag skulle koka nått ägg och ta en banan.Man tappar liksom matlusten när man är sjuk eller aa iallfall jag gör det.

Men jag lär ju slänga in nått inlägg lite senare

Stor familj

Ligger och tittar på Familjen annorlunda,programet där man får följa familjer som har en massa barn typ 10 stycken och jag som tycker att det är jobbigt att ha tre små syskon skulle fan få panik om jag hade 9 små syskon haha.Men dom verkar ju tycka att det är bra men jag skulle inte klara av det skulle bli tokig.
Men jag respekterar dom som har stora familjer dom kanske är bäbis tokiga haha så att det är därför dom inte slutar att skaffa barn.
 Snart börjar Svenka hollywood fruar så himla roligt att titta på det för vissa av dom är så himla korkade om man får säga så :D

Sitter även just nu och tittar på lite olika namn förslag till vovven som kommer i juni,så himla svårt ju.
Men jag och min styvmamma är så himla nyfikna så om jag är lite piggare imorgon eller aa låter lite piggare så ska jag ringa uppfödaren och kolla om vi får komma och titta på valparna i helgen ska bli spännande.
Men nu ska jag gå och ta en piggelin och koppla av.

Tro inte att det blir nått mer bloggande ikväll för jag känner mig så hängig så ska nog sova om ett tag.Så jag säger natti natii till er nu.

sjuk sjuk

Mår fortfarande ueslt och min kära farmor ringer hela tiden och tjatar om att pappa måste köpa nått j*vla naturläkemedel som heter kanjang och jag som inte ens tror på sånt där.Men nu har hon tjatat så himla mycket så pappa har varit och köpt det nu,så tack och lov så slipper ja hennes tjat nu. Men jag har iallfall bett pappa att köpa världens bästa medicin nämligen PIGGELIN,det hjälper alltid eller aa iallfall så lindrar det hals ont.
Så nu ska jag försöka piggna på mig och hoppas att jag är frisk tills imorgon,men som det verkar nu så blir det ingen skola imorgon.

Var och badade förut och klantiga jag höll på att somna med en bok i handen,vaknade av att jag tappade boken i badkaret Fan vad less man blir då,så då var det bara att pallra sig upp och försöka blåsa boken torr med hårfönen.Nu så ligger jag i sängen och tittar på tv och bara tar det lungt,väntar på att topchef ska börja,tycker att det är roligt att titta på matprogram.
Just det kom även på att jag sett några rådjur idag utanför fönstret,4 stycken som stod och åt fågelmaten vi fågelbordet,gick och hämtade katterna så att dom skulle få se haha herregud vad tokiga dom blev satt och mjaua och kraffsade på rutan hehe små tokisarna mina.
Ska gå och göra mig en hardmacka med saltgurka nu tycker att saltgurka är så himla gott på valigt husmanhårdbröd och smör måste dock vara bregott äter inget annat smör och sedan en massa salt gurka mumma :)

skriver mer senare

Fortfarande sjuk

GOdmorgon eller aa godförmiddag kanske jag ska säga.
Jag vaknade för en halvtimme sedan,har inte sovit så bra inatt pågrund utav host attacker uscha.
Men nu har jga fixat lite frukost som jag ska tvinga i mig medans jag tittar på Mannen som talar med hundar,älskar att titta på det programet.

Min dag kommer jag nog bara tillbringa i sängen och ta det lungt eller aa jag ska gå upp och ta ett varmt bad och läsa nån bok lite senare hade jag tänkt mig.
Ska även titta in på lite hundsidor och kolla efter hundsaker till vovven som vi ska ha i juni GUD vad jag längtar,vi har iallfall nästan bestämt oss för att döpa vovven till Milo men vi är inte 100% säker på det än hehe men nästan :)

Ska iallfall ringa uppfödaren och kolla ifall vi får komma och titta på valparna till veckan ( om jag blivit frisk) men eftersom att dom är så små nu så ska vi även åka dit när dom är 3-4 veckor för att "boka" en av valparna .

bra bok och ett varmt bad

Har nyss varit och tagit ett varmt och härligt bad med en massa badskum så himla skönt.
I badet så läste jag boken Levande bränd en verklighets baserad bok om en tjej som kommer från jodanien som blir med barn innan hon gift sig och eftersom att detta är en skam för familjen så häller hennes svåger bensin över henne och tänder eld på henne Men hon överlever och man får följa hennes liv efter att detta hänt.En super hemsk bok men välldigt intresant att läsa har lässt den flera gånger förut,kan rekomendera den till dom som gillar verklighetsbaserade böcker.

Just nu ligger jag i sängen och tittar på lyxfällan,väntar tills gossip girl ska börja klockan 19.00 :)
Men nu ska jag titta lite på tv skriver seanre om jag orkar.

söndag

Ligger hemma i sängen med mysmorgonrocken och mystofflorna och väntar på att pappsen ska komma hem med min pekingsoppa.Är nämligen fortfarande sjuk,ont i halsen,hostar och feber tack och lov så börjar febern avta.Hatar att ha feber särskilt när man ska sova för ibland så fryser man och då lägger man sig under täcket och somna och sedan sså vaknar man av att man badar i svett haha nerå men man kallsvettas och då börjar man sedan bli kokhet och då kan man inte somna om för då är det för varmt att ligga i sängen.Ås var dte inatt så jag är dyngtrött,har ju inte sovit en enda blund känns det som.
Blir nog inget plugg för mig imorgon om jga mår så här,är så himla sur att jag alltid skabli sjuk när det är lov DUMMA DUMMA förskylning!!
Ska iallfall försöka plugga lite ikväll för nu tänker jag bara ligga och ta det lungt men först ska jag gå och titta om det finns nån isglass hemma hoppas hoppas.
Skriver senare ikväll sitället

Lördag

hallå hallå
Gårdagen var ganska trög,mådde dåligt hela kvällen så jag gick och la mig ganska tidigt.
Idag känner jag mig fortfarande dålig tror att jag har feber också har jag en ond hosta uscah hatar att hosta hänns som halva lungorna ska ploppa upp.
Älsklingen och jag var ändå tvungna att åka och handla lite middags grejor,bestämmsde oss för tacos till middag idag.Men känner att jag inte har så stor matlust så vi får se om jag kommer kunna äta.SKa iallfall åka iväg och höpa lite godis senare för det glömde vi att köpa och vad är en lördag utan lördags godis :)
Ska ta och lägga mig ner och vila ett tag så att jag känner mig lite piggare tills senare,ska eventuelt vara med några bekanta då.
Men ni får ha en fortsatt trevlig lördag :)+

Torsdag

Eftersom att det är lov så har det varit så att jag inte kunnat blogga så himla mycket :)
Gårdagen spenderade vi i sidsjös pulkbacke hela dagen med mina småsyskon,mormor och morfar och mina kusiner hade välldigt trevligt :)
På kvällen så åkte jag hem till älsklingen och då kollade vi på tv och bara tog det lungt,idag så var jag en sväng på birsta,det blev ett par skor och ett nagellack.MEn nu skaj ga plugga lite grann hade jag tänkt,får se om jag skriver mer senare ikväll.

Nu har dom kommit :)

Uppfaöderen ringde för nån timma sedan och berättade att valparna hade kommit hihi gissa om jag blev glad då eller :)
Det hade blivit 4 valpar En hane som var grå och vit och resten var brun och vit,hon sa att det som var grå och vit var sötast.Vi bestämde iallfall att jag ska ringa henne om ungefär tre veckor och bestämma en dag då vi kan åka och välja valp för då har valparna hunnit öppna ögonen och kanske till och med börjat gå lite smått ohoh vad jag längtar.Alla i min omgivning får höra mitt tjat om dom här valparna haha och det kommer dom få höra tills jag får hem den lilla bebisen i juni uscha vad jag längtar haha det är som att vänta barn ju,nerå inte riktigt men nästan för den här lilla pluppen kommer att bli min lilla bäbis♥
Men älsklingen längtar också tills vi får hem valpen fast kanske inte lika mycket som jag dårå.
Ne nu ska jag ringa och prata lite med älsklingen om valparna för jag tror inte att han lyssnade förut när jag ringde för det var hockey på tvn.
Skriver mer imorgon massa kramar på er.
Nu ska jag kika in lite hundsidor och titta ut vad jag ska ha till lill vovven,gillar att göra saker i för tid.

Måndag

sKönt skönt med lov,fast jag var tvungen att kliva upp tidigt imorse för att hlälpa älsklingen fixa varmchoklad som han kunde ha med sig på jobbet idag.Men jag och la mig och sov efter det och då sov jag fram till 12 tiden.Då blev det lite frukost och sedan när mina småskon gick ut för att leka så satte jag mig för att plugga lite i lugn och ro och jag blev iallfall klar med alla psykologi grrejor som jag hade kändes skönt det.Så nu har ja gbara en samhällets uppgift kvar en massa engeskla grrejor.

Sedan till den roligaste nyhet hihi ringde uppfödaren som vi ska ha en valp ifrån och då fick jag reda på att valparna är påväg nu så dom kommer ikväll och då skulle hon ringa mig på engång :)
Så då kommer vi kunna åka och välja en valp redan nästa vecka,mem vi kommer inte få hem den förns i slutet av maj och början av juni Men gud vad jag längtar :)


Ej min bild tagen från google,men vår kommer att ha dom här färegrena eller så kommer den att vara svart och vit.

Nu tänkte jag ta och titta på en film och koppla av lite grann:)
Skriver mer senare ikväll om jag får tid över till det.

Lördag

Hej :)
Hur har dagen varit för er?
Min har varit bra förutom att jag vaknade skit tidigt av att mina små syskon höll på att härja runt och skrika och leka nere.Gissa om jag längtar att flytta hemifrån,får fan panik av att måsta vakna tidigt en lördag morgon av barn skrik.
Ne en egen lägenhet skulle inte sitta fel :)

Jaja på förmiddagen så åkta mamma,jag och min lillasyster ut till birsta för att shoppa bäbis kläder hihi för min extra pappas syster fick en liten flicka för 3 dagar sedan,så då gick vi och kikade runt på små söta barnkläder och strumpor så himla gulligt med små bäbisar haha men sen blir dom galningar som mina småsyskon.
Det blev iallfall en vit body,en blå/rosa body,mjuka byxor,en mjuk filt.
Sedan så shoppade även jag lite grann också behövde verkligen nya kläder kände jag,det blev ett par lack leggings,en tunn kofta (vår inspirerad),en lång tunika (begie) och ett par bruna shorts :)
Efter birsta besöket så åkte jag hem till älsklingen,så jag sitter just nu och väntar på att han ska komma hem från hockeyn.Vi ska nämligen tills hans kusin vid 6 tiden och fira honom då han fyllt 20 år.
Nu ska jag gå och fixa till mig lite grann så slipper jag göra det senare.
skriver sen om jag får tid,ska även komma ihåg att lägga upp lite bilder på dagens köp :)

Fredag

Hej
Känner mig super duper deppig för jagf en sådan himla huvudvärk,ska snart gå hem och sova för jag känner mig helt nere.
Men just nu har jag psyklogi och jag får värkligen koncentrear mig för att lyssna på vad läraren säger känns som mitt huvud ska explodera vilken sekund som helst bläää.
Nu ska jag springa till lektionen

torsdag

Hej :)
idag har det varit en himla skön dag INGEN SKOLA hihi eller aa vi var tvungna att gå på en tråkig teater klockan 12.00 som höll på i två timmar.
Åkte in och tränade vid 10 tiden,tränade fram till 11 och sedan gick jag och bastade en halv timme så himla skönt:)
Jag älskar att basta,det är så himla mysigt att bara sitta och koppla av i värmen,pappa håller på att bygga en bastu hemma så det ska bli himla skönt att kunna basta när man vill.
Just nu ligger jag i sängen och tittar lite på tv,skulle egntligen behöva plugga engelska har nämligen prov imorgon men jag har huvudvärk så jag måste vila enstund.

Onsdag

Igår hade jag en sådan fruktansvärd huvudvärk så jag gick och la mig jätte tidigt.
Imorse så var fortfarande huvudvärken kvar så då valde jag att sova fram till klockan 10 och sedan åka till skolan.
Så nu sitter jag i skolan och ska snart ha seminarium för samhälle uscha jag tror inte att det kommer att gå så himla bra då jag knappt har läst om demokrati alls i boken,skulle ju har gjort det igår men då hade jag ju huvudvärk jävla bajs.
Men men man får hoppas att det går bra :)
Nu ska jag ringa pappa och fråga när han slutar

Tisdag

Godmorgon
Igår var jag alldeles för trött för att blogga uscha vad jag hatar måndagar gårdagen var välldigt tråkig och på eftermiddagen så hade jag utvecklingssamtal det gick mycket bättre än vad jag trodde att det skulle gå och mina föräldtrar sa inte så mycket skönt det.
Är fortfarande hemma pappa ska snart skjutsa mig till skolan och då har jag först psykologi och efter det så har jag engelska ,sedan så ska nog älsklingen komma och hämta mig när jag slutar för jag hatar att åka buss  på vintern.
Men nu ska jag gå och leta fram lite läppblsam har så himla torra läppar.
SKriver mer senare ikväll eller under dagen om jag får tid massa kramar

RSS 2.0