28 januari

Hej
Idag har det varit en ganska bra dag :)
Började skolan kl kvart i nio och då hade jag fotografisk bild,vi fotade ganska mkt idag på lektionen men vi fick även en läxa tills på tisdag och då ska vi ta en låt vi gilar och fota en bild som symboliserar den låten.Det ska faktiskt bli intressant.Nu har jag nyss kommir hem från birsta,har vait och handlat lite grann också inhandlade min styvmamma nya fiskar till mitt akvarium.Det blev lite guppys och nån annan sort.
Tänkte snart slå på någon film och invänta älsklingen som lsutar kl 19.00 idag och när han kommer hem blir det nog filmkvälls mys med gottis också tänkte vi beställa hem någon pizza.
Men får se om jag skriver mer senare kram kram.

Inte så trött

Har suttit och tittat på en gammal wallander film nu innan jag ska sova.
Egentligen skulle jag verkligen behöva sova men jag är inte det minsta trött så jag tror nog att jag slår på något criminal mindes avsnitt tills jag somnar.
Imorogon är det ju fredag så jag kan ta en liten power nap på eftermiddagen när jag kommer hem från skolan så att jag kan vila mig lite grann.På lördag är det ju somsagt barkalas för min lillasyster och efter det tänkte jag åka och hämta Min lilla Milo som är hos mormor och morfar,kan hända att jag stannar och sover kvar där,för robert jobbar ändå hela helgen.Hehe då kan jag få bli bortskämd med lite bullar och andra gosaker,prtade nämligen med mormor förut och då hade hon bakat mandelmassbullar,vaniljbullar och sylt bullar min mormor är en riktig bullmormor :)
Ne nu ska jag slå på ett criminal mindes avsnitt så att det inte blir alldelles för sent.
Sov gott

27 januari 2011

Hej hej
Igår var det 7 års kalas för min lillasyster :)
Shit vad åren går fort det känns som om det bara var två år sedan som lillasyster kom till världen hehe men så är det ju inte.
På kalaset så fuskade jag i mig lite glass med chokladsås,ska ju egentligen inte äta sötsaker på vardagarna men igår gjorde jag ett undantag.
Av mig och robert fick hon en sparbössa som såg ut som en katt,jätte söt var den.Sedan fick hon även biokort så att hon kan få gå på bio med mig och robert.Då får hon välja vilken film hon vill och sedan får hon köpa precis vad hon vill för snacks.Hon blev jätte glad för presenterna så det var jätte roligt.

Idag har jag varit ledig från skolan så jag har bara varit hemma och tagitdet lungt och pluggat lite grann.
Milo han är hos min mormor och morfar tills på lördag.
Vi löste det så nu när jag går i skolan och robert jobbar,då får milo antingen vara hos min mormor och morfar eller min stymammas föräldrar :)¨
Milo tycker så mycket om att vara hos dom båda och dom tycker även att det är roligt,så den här lösningen blev mycket bättre än tex hunddagis.
Men nu när min lilla kuse inte är hemma så känns det så tomt<3 Men jag ska åka och hämta honom på lördag efter att jag har varit och hjälpt mamma på min lillasysters barnkalas som hon ska ha på himlabadet.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker få till min bloggdesign hehe det går väldigt långsamt men men det gör ingenting.Lyssnade föresten på Pinks nya låt- fucking perfect gud vad jag tyckte om den låten så himla bra text och även om det är ett "jobbigt" ämne hon tar upp så tycker iallfall jag att det är kanon bra att någon tar upp det.Men nu ska jag gå och äta lite lasagne som pappa nyss gjort och sen ska jag vänta tills älsklingen kommer hem från jobbet.
Puss och kram

24 januari 2011

Tänkte att jag skulle ta och börja blogga igen och få lite uttlopp för sina känslor.
Just nu känns allting bara så fruktansvärt fel och jag skulle bara vilja stänga in mig i ett svart rum och inte komma ut på 2 år.

Annars så flyter väll dagarna på som vanligt tack gode gud att jag har min lilla älskliongs pärla Milo <3
Utan min lilla hund så vet jag inte vad jag skulle göra.
På dagarna när jag är i skolan så är Milo hos mina morföäldrar och myser och blir bortsämd med korv och skinka hehe så Milo tror alltid att när vi kommer hem till mig att han ska få lika mycket gottis av mig :)
Just nu ligger han under min stol och gnager på ett ben som han fick idag,mormor och morfar kommer snart och
hämtar honom.HAn ska sova där inatt så att jag slipper åka dit med honom imorgon bitti.
Så himla snällt utav dom att ha milo,skulle inte dom kunna det så skulle jag måsta fixa hunddagis.och jag vet inte riktigt vad jag tycker om hunddagis,jag har fått för mig att dom inte riktigt har koll på alla hundar där.Därför tycker jag att det är jätte bra att mina morföäldrar kan ha min lilla prins ,för där vet jag att han bli väl omhändertagen och älskad :)

Nu tänkte jag ta och fixa en kopp te och sedan tänkte jag ta och titta på någon film och bara koppla av.Imorgon är det skolan och det känns väll lite halv jobbigt skulle helst bara vilja ligga under täcket.Men nu är det inte långt kvar av skolan så nu är det bara att kämpa och härda ut.

Ha en trevlig kväll kram kram

RSS 2.0