valborg

Godmorgon på er
Imorse var det så himla jobbigt att kliva upp,låg alldeles för länge och drog mig i sängen.Men tillsist var jag tvungen att kliva upp och klä på mig hehe aa det var det jag han göra,seda nvar jag tvungen att gå till bussen.Jo jag han puss på min älsklingen också innan jag gick,kommer inte träffas förren på söndag eller måndag då han ska åka och häls på nån kompis i umeå.
Just nu så har jag rast från retoriken,ska samlas igen klockan 10.0,men jag skriver mer senare ieftermiddag eller ikväll beroende på vad jag ska göra idag.
Hehe har inte kommit på det än.
Men ni får ha en kanon kul valborg kram kram ha en underbar dag

nationella

Jaa nattionella provet gick iallfall bra,hade nog en del stav fel men det spelar inte så stor roll hoppas jag :D
När vi hade nationella provet aså är det nån jävla idiot som har varit inne på vårt arbetsrum och rotat igen en kompis väska och tagit hennes ipodoch en massa pengar.Hur fan kan vara så jävla dumi huvet så att man går omkring och rotar och saker av andra??
Dom kan väll köpa egna saker för fan,jag blir så jävla förbannad på sånt här.
Jaja efter skolan så ska jag åka hem till min älskling och sedan måste jag komma på vad jag ska göra imorgon på valborg,min kära mammi har blivit jätte sjuk så jag vet inte om jag vill vara där och bli nersmittad för hon har  halsflus och en massa feber.

Men nu ska jag gå till min piano lektion kram kram ha en fortsatt trevlig dag

Sova sova sova

uscha vad trött jag är ,ska ringa älsklingen om ett litet tag och säga natti natti.
Följde med mammi på Marykay make up klass som hon hade för några kvinnor,jag följde med och kikade hur man gör eftersom att jag ska börja som marykay konsult när jag fyller 18 Roligt roligt.
Men idag så tog det lite längre tid än vanligt för dom var 4 stycken så det tog TID,man ska egentligen bara vara max2 stycken på en make up klass men men.Det var trevligt och dom handlade lite allt möjligt.
Är det nån som är intreserad av testa produkterna så hör av er till mig så ska jag prata med min mammi :)
Men nu har jag läst på lite grann om hur man skriver en jobbansökan och formella ord på engelska ,har nämligen övat inför nationella som jag ska ha imorgonbitti.Är närvös uscha hatar nattionella proven bläblä men jag har köpt godis som jag ska sitta och mumsa på,har även köpt ramlösas nya smak av smultron,den är inte lika god som lokas smultron citron men men den duger.

Ne uscah vad klockan är mycket nu måste jag sova ,skriver imorgon efter nattionella hehe om jag har överlevt det.Massa godnatt kramar på er puss och kram

Onsdag

Japp och då siter jag är på skolan och håller på md den dumma samhällen.
Ska välja en konflikt och göra en artikel om den,jag har valt att skriva om sudan/darfur konflikten aa vi får väll se hur det går.
Idag har jag så himla ont i rygen så ag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen uscha.
Men nu måste jag plugga vidare,skrver mer senare.
Ha en underbar dag kram kram

Milo

Jag och älsklingen Åkte och tittade på Lille Milo idag.
Fyfan vad söt han är och han är bara våran lill plupp,han har blivit jätte stor eller aa haha stor och stor han är typ 30 cm hahah men han är världens sötaste.
Vi gosade med honom inne först och sedan så frågade uppfödaren om vi ville se honom när han var ute och lekte,så då tog vi ut honom och milos moster tror jag det var.
Vi har världens sötaste vovve iallfall han var så himla gullig när han sprnag runt och lekte och grejade på,sedan så pratade jag lite med uppfödaren om utställning och om milo skulle bli bra på utställningar,hon tror att han skulle bli jätte bra som utställnings hund.Så det var jätte roligt att höra.
Ska åka och titta på honom om en vecka igen så att vi träffar honom en gång till innan vi får hem honom.
Det är så roligt nu för när mna ropar milo så kommer han,för hon  har ju kallat honom för detsedan vi sa att han skulle heta det så det är ju jätte bra:)
Hehe både jag och älsklingen överröste lill milo med en massa pussar nu så att han klarar sig tills vi kommer nästa vecka :)

Men här kommer en billd på lilla älsklingen.

kycklingsallad

Hej hej
Har nyss stoppat i mig en kyckling sallad Mums :)
Ska snart åka iväg och titta på lilla milo,är bara 13 dagar tills vi får hem lillknoppen.
Men jag lägger upp bilder senar,kram kram

Tisdag

Hej hej
Dåli uppdatering jaja jag vet men så det kan vara ibland när man har mycket att göra :D
Imorse så ville jag fan bara ligga kvar i sängen,men det vara bara till att pallra sig upp och iväg till skolan.
Hade retorik kursen på morgonen från klockan kvart i 9 till halv tolv satt vi och lyssnade på olika sätt man kan skriva ett al på SÅ HIMLA TRÅKIGT.Efter en timme så var min huvudverk välldigt illa så jag halv "sov" resten av tiden.
Vi ska skriva ett informativt tal och ett högtidstal,På det informativa talet så ska jag prata om hur det är att skaffa hund och vad man ska tänka på och högtidstalet har jag inte ens funderat över uscha så himla jobbigt.

Nu ska jag snart ha engelska vi ska då presentera den clasisca boken som vi har fått välja ,jag har läst oliver twist eller aa halva har jag läst,om man hade myxket annat att göra så behövde man inte läsa hela boken.
Lär ju sluta klockan 15.00 så då skajag rusa till bussen och åka hem till älsklingen.ska bjuda honom på nått att äta lär ju bli typ sibylla,popgrillen eller nått annat onyttigt och gott hehe.

och vid 5 tiden så ska vi åka och tita på lilla milo och knäppa en massa kort på lill bäbisen :)
Så jag lär ju lägga upp bilder senare ikväll.

Men nu ska jag gåoch läsa lite oliver twist men skriver mer ikväll.Ha en fortsatt bra dag kram kram

Måndag

hejhej
Sitter just nu hemma och tar det lungt,ska snart¨gå upp och ta ett bad och koppla av.ikväll så ska jag iväg på valpkurs,ska vara med och lyssna tills jag får hem min och älsklingens lilla valp.Idag är det bara två veckor kvar tills vi får hem lille Milo♥
Men skriver mer senare ikväll kram kram ha en fortsatt trevligdag

min kväll

Ligger just nu och tittar på tv och tar det lungt,kom hem för nån timme  sedan.
Var ju i kyrkan med kören och sjöng på nått konfermationsläger och jag blev så himla irreterad över ungdommarnas attityd i kyrkan.Även fast jag inte är troende så tycker jag att man ska respektera kyrkan och särskilt dom som själva har valt att vara där ju.
det var en tjej som jag störde mig på extra mycket,hon satt med mjukiskläder och hade mörka solglasögen på sig I KYRKAN på kvällen,jag fattar inte varför tyckte hon att hon var cool eller?? Jävla omoget tycker jag!!
Jaja nu har jag fått klaga lite grann också :D
Ska väll snart sova ,börjar bli trött får se om älsklingen kommer hit senare inatt eller aa tidigt tidigt på morgonen,han är ju ute på krogen med nåra kompisar så ha nlär ju vara där ett bra tag till.

Men ska sova nu för jag ska upp tidigt imorgonbitti igen för då ska vi sjunga igen,hade intevarit med om vi inte fått betalt.Vi får ju pengar från kyrkan för att vi gör det.Dom pengarna går till våran helg i stockholm hehe enda som vi kommer att betala själva när vi åker dit är typ en lunch och sedan så är det bara fick pengar om man vill shoppa själv :D

Men ne nu ska jag sova skriver mer imorgon nattinatti

Lördag

Kon typ nyss hem från vårmässan,fanns inte sirekt nått kul att titta på.Men jag,älsklingen och pappa vi tävlade om lite olika resor och annat skoj.hehe var med och tävlade om att vinna 1 års hundfoder så nu hoppas vi att vi vinner det till lila milo,dom skulle ringa när dom hade dragit en vinnare :D
fick även med olika provmatpåsar  av hundmat,tänkte at det kan man ha som smågodis bitar från början.
Nu har jag och älsklingen fixat till oss lite gran och snat så kommer hans släktingar och firar honom så dom lär ju vara här ett bra tag.

Senare ikväll så ska jag in till stan för att sjunga med kören på nått grejs men det är inte förren klockan halv 9 typ.
Sedan så ville inte pappa att jag skulle ta bussen hem hehe så då fick jag pengar till att ta en taxi istället,hehe han är så orolig att nått ska hända.

Ne nu ska jag gå och vara lite social skriver mer ikväll men ni får ha en underbar lördag massa kramar

Älsklingen

slutade skolan vid 13.00 tiden idag och då åkte jag hem och var med min älskling som fyller år.
På eftermiddagen så gick älsklingen,jag och hans mamma på kina resturang och åt middag mums mums hehe var super duper gott :)
Bleb inte direkt nått firande av älsklingen idag utav det blir imorgon på eftermiddagen för då kommer hans släktingar och firar.Men på förmiddagen så ska jag och älsklingen följa med pappa på vårmässan som är nu under helgen så vi får väll se om vi hittar något.
Men nu ska jag och älsklingen snart slå på nån film,så jag får se om jag skriver mer imorgon.
Mamssa kramar

fredag

Gud vad den här veckan har gått fort,nu är det ju liksom redan fredag :)
Och dag fyller min underbara älskling 20 år så massa gratuationer till honom.
Har just nu lunch ska snart börja min engelska lektion som börjar om en halvtimme,föresten imorse hade jag mitt argumenterande tal hih gick mycket bättre än vad jag trodde blev lite små fel här och där men sånt dör man ju inte av.Talet lev iallafall 9 minuter så det tyckte jag var bra för jag var räd at det skulle vara för kort.
Fick iallfall MVG på talet oho vad glad jag blev :)
Men nu ska jag plocka fram det jag ska ha med mig till lektionen också skka jag försäka sluta lite tidigare idag typ kring 2 tiden så att  jag kan åka hem till min älskling.
Men skrver mer senare ikväll ha n fortsatt trevligdag kram kram

torsdag

Är hemma hos älsklingen nu,håller just nu på att kika runt på olika hundväskor.Har hittat en som verkar ganska bra men aa jag vet inte den är ganska dyr.
sitter och väntar på att älsklingens pappa ska komma hem med maten hehe han ska köpa hem kinamat mums mums.Imorgon så fyller ju min underbara älskling 20 år så då ska jag vara extra snäll mot honom hehe ibland kan jag ju vara lite tjurig särskilt när ah nska titta på hockey,då blir jag en surpuppa :D
Men ne nu ska jag titta vidare efter vovveväskor,sedan så ska jag öva på mitt argumentations tal som jag ska hålla imorgon.
Men aa får se om jag skriver senare ikväll ,ha en trevlig kväll massa kramar på er

Godmorgon

Godmorgon
Kom nyss till skolan,ska sitta och plugga eu fram till klockan 08.45 då jag har provet uscha är så himla närvös att jag inte ska klara det.
För jag har så svårt för det här ämnet för det är så himla tråkigt!
Jaja efter provet så blir det ju mentorstid och sedan blir det lunch och efter det så åker ja ghem och pluggar.
Så jag tror inte att jag skriver mer nu på dagen utan det blir nog ieftermiddag :)
ha en underbar dag kram kram

plugg plugg

Har suttit och pluggat ett bra tag nu och nu är jag less,fyfan vad jag hatar samhälle.
Jag har så svårt att få in all information och all fakta för jag är inte ett dugg intreserad av det här ämnet.Men men nu har jag gjort mitt bästa så får vi se hur det går på provet imorgon.
Imorgon så är skoldagen ganska lugn förutom provet .börjar med provet på morgonen och efter det så är det mentors fika hehe mums mums ,jag orkade inte baka så jag köpte en kanelbulleläng igår som jag ska ta med mig.Efter det så har jag lunch fram till klockan 13.00 då min piano lektion börjar ,men jag ska prat med min lärare om det är ok att jag pluggar annat,för jag har några uppgifter som jag vill bli klar med.Måste nämligen skriva klart mitt argumenterande tal som jag ska hålla på fredag.

Men nu ska jag gå och tvätta bort sminket och gå och lägga mig för jag börjar känna mig trött och det kan ju vara bra att vara utvilad innan provet imorgon eller hur :)
Men jag säger godnatt nu så hörs vi av imorgon kram kram och sovgott

Eftermiddagen

Så nu är jag äntligen hemma,ska sätta igång att plugga lite Samhälle snart Uscha!
Efter lunchen idag så lyssnade vi på nån som kom och föreläste om att man måste ha kontroll över andningen och att det var mcyket bättre att andas genom näsan istället för med munnen för då fick man bättre hälsa blabla han stog och babblade om det i 1 timme så himla tråkigt!! Efter föreläsningen så hade vi idrott och eftersom att det var så fint väder ute så fick man antingen jogga eller gå tre kilometer runt ett typ elljusspår hehe jag valde att gå,då min kondition är  smäst och om jag skulle ha joggat så skulle jag ha svimmat av utmattning efter typ 10 minuter haha nerå men jag valde att gå i rask tack istället.

Tänkte även att om jag hinner ikväll så ska jag ta gå stavarna och ta en prommis ,vill ju få snyggare kropp till sommaren ju :)
Men nu ska jag ringa min styvmamma och kolla när hon kommer för nu är jag hungrig hehe och idag så ska vi göra hemma gjorda fiskpinnar mumsmums men jag kan inte göra dom själva behöver ju hjälp.
Men hoppas att hon kommer snart.

Men jag lär ju skriva mer senare ikväll,här kommer en liten bild på mina första tussilagosar som jag plockat för i år,dom har funnit sedan påsken men jag har inte orkat plocka några hehe så idag kunde jag inte låta bli för dom är ju så himla söta :D

Onsdag

shit vad den här veckan går fort det är ju liksom redan onsdag.
Men det kanske beror på att den här vekan är helt full proppad av en massa saker.
just nu så sitter jag bara och tar det lungt,ska ta och plugga ett litet tag snart.
Har inte så mycket att skriva idag då min hjärna är full av plugg grejor haha nerå men jag är så himla trött.
Så jag får skriva mer senare ieftemiddag kram kram.
Ha en trevlig dag :)

Milo

Tortyr ja där har jag ordet haha nerå men det är så himla jobbigt eller aa nästan som tortyr att åka dit och titta på våran lilla älskling och veta att vi ska få hem honom om ca tre veckor men att jag inte kan få ta med honom på engång buhu det gör mig skit ledsen.Men jag kan inte låta bli att åka och titta på lill pluppen då han växer så himla mycket nu och det är så himla roligt att följa hur han växer.
Idag var han lite trött hehe han hade nyss ätit mat så han låg och halv sov när vi kom,men sedan så låg han och gosade i min famn ett litet tag.Sedan så sprang han runt med dom andra och viftade på sin lilla plupp svans hehe så himla söt.Jag kan ärligt säga att jag har VÄRLDENS sötaste hund han kommer bli så älskad av oss.Kommer att vara min lilla bäbis eller aa han är redan min och älsklingens bäbis.
Men aa nu är det ju inte långt kvar tills han kommer hem till oss så nu tänker jag längta och längta efter honom.

Sedan till en annan kul grej,mamma känner en som har valp kurser i timrå och hon har fixat så att jag ska komma dit varje måndag eftermiddag och hjälpa henne med valpkurserna,dels för att lära mig mer om hur valpar är och för att det är en rolig grej.När jag får hem Milo så ska han även följa med på dessa kurser och lära sig att umgås med andra hundar och lära sig andra bra saker.
Så det ska bli roligt och jag hoppas att jag lär mig nya saker :)

Just nu så sitter jag och väntar på ett tv program som snart börjar och efter det så ska jag och älsklingen titta på en film och sedan så måste jag hoppa i sängen för jag ska till gymmet imorgon vid 8 tiden hehe börjar egentligen inte förren klockan 10 men jag vill ju sitta ett tag i bastun efter gympasset :)

Ne nu ska jag titta på tv så jag får önska er en fortsatt trevlig kväll kram kram

Tisdag

Godmorgon på er :)
Idag så klev jag upp vid halv 7 tiden och fixade mig lite snabbt och slängde i mig en tallrik med mjölk och flingor sedan så var det bara att gå till bussen.Var nämligen att kliva upp så tidigt för ag hade en tandläkar tid klockan 8.00.Hade en kontroll av hur tänderna ser ut efter tandställningen och dom såg bra ut,sedan så trodde min tandläkare även att mina vis dömständer håller på att komma fram,är livrädd för att domm kommer fel och att jag måste operera bort dom uscha ne vi får hålla tummarna på att dom kommer fram som dom ska.

Just så sitter jag och skriver på mitt argumenterande tal om hedersmord ,det går faktist ganska bra har välldigt bra argument och jag har även hittat välldigt mycket info men jag vet inte om jag kan få ihop talet så att det blir mer än 8 min.För just nu kännd det som om talet är välldigt litet typ 5 min.
Men aa vi får se hur det blir.
I efter middag så ska vi ha en debut på engelska om olika brotts grejor min grupp har,om det är samhällets fel att folk blir krimnella.Jag gillar att prata men INTE på engelska jag får liksom inte fram det jag vilöl säga,det är så himla frustrerande.

Och vi 5 tiden i eftermiddag så ska vi åka och titta på min och älsklingens lilla Milo :)
Min pappa ville så gärna se honom så då åker vi och tittar.Hehe det blir att vi åker dit 1 gång i veckan,men uppfödaren har sagt att det är helt okej och sedan så kan det ju vara bra för Milo,för då känner han igen våran lukt och han käner sig inte otygg när vi lyfter upp honom.
Nu är det bara 20 dagar tills vi får hem lill pluppen GUD vad jag längtar♥

Ne nu måste jag fortsätta att plugga på talet men skriver mer senare,ha en trevlig dag kram kram

Måndag

uscha har sovit så himla dåligt inatt,har typ vaknat varannan timme.
Sedan så var jag inte så himla pigg på att kliva upp till skolan imorse heller,var ju så himla trött.
Men jag tog mig till skolan och har nyss slutat min första lktion Jävla bajs gehörs och musik lära har suttit och babblat om en massa musik lärar grejor i tre timmar USCHA.
Men nu har jag lunch och ju st ni så sitter jag bara och tar det lungt.
Haräven börjat känna av att det kliar i ögonen så är rädd för att jag börjar känna av pollen eller så är det ögoninflamation.
Men n uska jag ta det lungt skriver mer i eftermiddag kram kram

plugg

Har suttit ganska länge med att söka information om hedersmord till mitt argumentations tal.
Det har väll gått ganska bra,men nu orkar jag inte greja nått mer med det.
Just nu så sitter jag och tittar på lyxfällan och äter passionsfrukt älskar den frukten smaken är såå himla god :)
Men nu så ska jag snart äta lite gran,det blir pasta och pasta sås med bacon och annat gott.
Efter maten så tänkte jag ta ett varmt bad och koppla av med en bra bok ska bli så himla skönt.
Men jag skriver lite mer senare ikväll efter 21.00 nån gång för vid 19 tiden så är det top model på 3an och det kan man ju inte missa :) efter det så tänkte jag försöka jobba lite mer engelskan.
Men vi hörs senare kram kram

Söndag

Godmorgon på er :)
Idag klev jag och älsklingen upp ganska tidigt faktist,det blev kring 10 tiden.
Så nu har vi nyss ätit en stor och god frukost som innehöll ägg,mackor,juice mm gott gott.
Älsklingen ska åka hem till sig idag och jag ska stanna hemma och plugga både engelska också ska jag börja skriva mitt argumentations tal som jag ska hålla på retorik kursen på fredag.
Jag har valt att skriva om Heders mord och kvinnors värde i olika kulturer,så idag så ska jag börja samla lite fakta  och grejsa på med det ett tag :)
Sedan så tänkte jag även ta och byta om till träningskläder och ta gåstavarna och vara ute och promenera i det fina vädret ,men det blir på eftermiddag.
Men nu så ska jag gå och klä på mig lite kläder hehe sitter bara med morgonrocken på nu.
Men ni får ha e ntrevlig dag så hörs vi av lite senare massa kramar.

Lördag

Hej på er alla :)
Idag så hade vi en lång sovmorgon jag och älsklingen,efter det så kom pappa och britta och hämtade oss för då åkte vi och handlade.
Nu har vi nyss fixat till tacos så vi ska strax äta :)
Så jag får skriva lite mer senare idag så ska vi bara ta det lungt.
Ha en trevlig dag på er alla kram kram

fredag

ÄNTLIGEN helg,fyfan vad skönt.
Eller aa jag slutar ju kring tre tiden så än har jag ju inte helg,men snart.
Började min dag med att snozza haha hade ställt klockan på 6 sedan så ringde den igen klockan halv 7 och sedan rngde den klockan 7 och jag klev up kvart över sju.
Imorse så ville jag bar aligga kvar i sängen med älsklingen,men ne det var bara att pallra sig upp och dra i vväg till skolan.Han slänga i mig en tallrik mkölk och flingor innan jag var tvungen att rusa till bussen som jag precis i sista sekunde hann med.
Började skoldagen med Retorik lektion,hade lite olika röst övningar och prata högt och tydligt.Sedan så fick vi även göra ett tal på 5 min som skulle vara i 2 minuter som vi skulle läsa upp för klassen.Uscha vad närvös jag var,jag går kursen för att lära mig att bli mer tryck i mig själv när jag står och pratar inför folk men vägen dit verkar vara så jäkla lång haha aa men jag hoppas på en förbättring och jag tror att den här kursen kan hjälpa mig.
Just nu har jag lunch ,var så äcklig mat idag ( som vanligt) så idag blev min lunch två äpplen Mumms.
Min andra lektion böjar vid 13.00 så då ska jag ha engelska och jag hoppas att ja gslutar kring 3 tiden.

Men ha en underbar dag ,ska i allfall gå ut och sätta m,ig ute isolen en litet tag :)
Massa kramar på er

Lilla Milo

Kom nyss hem har nyss varit och tittat på lilla Milo :)
Han blir bara sötare och sötare och idag har lill pluppen fått sin första tand hihi.
Nu räknar man ju ner tills man får hem honom nu är det ju endast 26 dagar kvar och dom dagarna hoppas jag går välldigt fort :)
Idag har jag och älsklingen även varit och tittat på en bär väska som man kan ha som "bilbur" men även som vi kan honom i när vi åker buss,men kommer även använda den som en skugg plats för honom om vi tillexempel är på en strand eller liknande.Har iallfall hittat en militär färgad och en snygg designad väska på Arken som kostar 400 kr så den ska vi nog köpa.
MEn här kommer några nya bilder på lillkillen :)


Torsdag

igår hade jag en sån jobbig dag så när jag kom hem så la jag mig i sängen och bara kopplade av.
Men vid 7 tiden så rngde mamma och frågade om jag ville följa med henne på birsta och var asmakråd när hon skulle köpa nya skor till sig själv.
Så då var jag på birsta en stund och sedan åkte jag hem och tittade på tv och kopplade av.

Idag så hade jag en liten sovmorgon,så jag började klockan 10 och då ade jag mentors och nu börjar inte min lektion förren klockan 13.00,så jag tänkte att ja gskulle försöka göra klart uppgifter som ja ghar ogjorda i engelska b.
Men nu ska jag gå och äta lunch så ja gfår se om jag orkar skriva lite senare.
hihi juste vi ska åka och titta på Lille Milo i eftermiddag kul kul för nu tror jag att han blivit jätte stor,så i kväll lär jag nog lägga upp nya bilder på min lilla bäbis:)

Ha en trevlig dag massa kramar

Kväll

Sitter just nu och tittar på desperate housewives Hehe mitt favvo program,måste titta på det klockan 21.00 på tisdag,det är liksom tradition :)

Var på kören vid halv fem idag också och då pratade vi igenom resan ner till stockholm i maj,bestämde lite grann om vad vi ska göra.vi ska ju åka ner den 7 maj och kommer hem den 9 maj dan före vi ska hämta Lilla milo hehe kommer ju att tänka på lill pluppen hela helgen då.
Men nu ska jag titta klart på programet men jag skriver mer imorgon massa kramar och ha en underbar kväll.
Kram kram

tisdag

Hej  hej hoppas att ni haft en bra dag:)
Det har iallfall jag,här i sundsvall är det fortfarande strålande sol och det har det varit hela långa dagen SKÖNT SKÖNT.Hann faktist med att sitta ute i solen i 10 minuter på lunchen.
Det blir att bloggandet kommer sist just nu men det beror på att jag har så himla mycket i skolan.
Hehe men vill ni veta nått roligt??
Jag fick g plus på samhälle provet jiihoo vad glad jag är,kändes verkligen inte som att jag skulle få godkänt hihi men det fick jag :)
Just nu sitter jag och läser lite hundböcker och ska strax ta och pallra mig ner till stan och köpa nån frukt för att sedan gå till kören.
Men jag skriver mer senare ikväll om jag hinner,måste plugga hälsoarbete och träna på engelska ord som vi ska använda i nån debutt som vi ska ha nästa vecka.

Men ha en fortsatt trevlig dag kram kram

Måndag

Hej jag har inte orkat blogga i helgen,har varit så upptagen med att njuta av solen och dom sista dagarna på påsklovet SKÖNT :)
Men nu är man tillbaka till rutiner igen och skolan,just nu har jag en liten rast ifrån gehörs och musklära uscha vilken jobbig kurs,så otrroligt tråkigt att bara sitta och lyssna på en massa gehörsgrejor.
Ska snart gå iväg till lktionen igen så jag får nog skriva lite mer senare under dagen.

Fredag

Var och gymmade imorse,efter det så åkte jag hem till älsklingen.
Vaknade kring 12 tiden och då fixade vi till oss och åkte till birsta för att titta lite grann :)
Blev ingen shopping då jag inte har så mycket pengar hehe.
Skulle egetligen åka hem till mamma idag men älsklingen måste skjutsa sin pappa imorgon bitti så vi får åka till mamma imorgon.
Det är det här som är så himla jobbigt när man har skilda föräldrar och en pojkvän,alla vill att man ska vara hos dom och det går inte att fixa så at alla blir nöjd.
Tycker att det är så himla jobbigt ibland,skulle så himla gärna vilja ha en lägenhet nu för jag vill bara ha "ETT" hem,inte tre som jag har idag.
Men det är bara att gilla läget som det är även fast det är svårt,men då får man tänka på nått posetivt som tex att det bara är en månad och en dag kvar tills vi får hem lille Milo♥

Ne nu ska jag och älskling kolla på ån film eller nått :)

Torsdag

Eftersom att jag har lov så orkar inte jag blogga så mycket,utan jag vill bara ta det lungt och koppla av.
Men idag så har jag bara tagit det lungt hemma hos älsklingen på förmiddagen och på eftermiddagen så åkte jag hem till mamma.
Nu har jag just bakat kladdkakemuffins och dom blev helt perfekt hehe så nu ska jag ta en muffins och mumsa på.
MEn jag får se om jag orkar blogga senare ikväll.
Det kommer bli bättre uppdatering till veckan när man har rutiner igen.
Ha en trevlig kväll kram kram

slö dag idag

Har inte orkat blogga idag,idag har det nämligen varit en slapp dag.
Jag och älsklingen klev upp kring 12 tiden sedan så har vi bara tagit det lungt och tittat på tv och nån film.
Hehe igår så ringde jag även uppfödaren och frågade om det var ok att min "bonus" mamma fick följa med och titta på Milo nu i eftermiddag.
Så vi var där för ungefär en timme sedan.
HAN ÄR SÅ HIMLA SÖT MIN LILLA MILO,man vill ju bara stoppa ner honom i fickan och springa därifrån haha men det går ju inte.
Men nu är det inte lång tid kvar så jag för nöja mig med att åka och titta på honom 1 gång i veckan :)
Men den 10 Maj då är han min och älsklingens bäbis♥
hehe nu har det blivit mycket prat om milo,men han är de enda som finns i mitt huvud just nu haha det är så när man verkligen längtar:)

Ne nu ska jag gå ner och ta ett is kalt glas vatten mums

STÄDNING

Imorse så åkte njag in till gymmet vid 6 tiden efter det så åkte jag hem till älsklingen och då sov vi fram till klockan var 12:)
Sedan så har jag och älsklingen städat och städat och möblerat om haha,blev typ klar för bara en liten stund sedan uscha vad trött jag är nu.
Ska snart gå och duscha hihi men skriver mer senare ikväll.
Ha en bra dag kram kram eller aa en bra eftermiddag :)

Milo pluppen


Måndag

Håller just nu på att fixa till mig lite grann,ska strax åka iväg och titta på lille Milo:)
Efter det så ska jag och älsklingen åka till birsta och köpa hundmatskålar,sedan så ska jag till Hm och byta ut en tröja.
Efter det så ska jag till min "bonus" farmor och äta middag,så idag blir det ingen bra uppdatering.
Men skriver senare ikväll ha en trevlig dag :) kram kram

kväll

Ligger i sängen och tittar på csi med fia och lea (älsklingens familjs katt och hund),älsklingen är nere och tittar på hockey eller nått sånt eeh jag vet inte.
Jag tänkte att jag skulle lägga upp bilder på dagens shopping grejor imorgon när jag har tillgång till min kamera sladd :)
Längtar tills imorgon hihi ska ju åka och titta på min och älsklingens lilla bäbis då ju♥
Nu har han säkert blivit lite större,är ju nästan som tortyr och åka och titta på honom hela tiden för då vill man ju bara ha hem honom på engång.Hehe men jag kan ändå inte låta bli att åka dit och titta på honom ,för han är ju så himla underbar.
Och vid tre tiden imorgon så ska jag åka hem till min "bonus" farmor (min mammas mans mamma) haha nu blev det krångligt att förklara,men det är ju så när man har skilda föräldrar då får man bonus släktingar som jag kallar det :)
Jaja men vi ska iallfall åka dit och äta middag och fira henne för hon fyller snart år.

Men nu ska jag äta lite popcorn och sedan så ska jag bara ta det lungt.Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram kram

shopping

Hej hej
Blev dålig uppdatering idag igen men det är för att mamma jag och mormor har varit på birsta och shoppat :)
Det blev lite nya saker i garederoben iallfall,köpte nämligen underkläder för 750 kr hehe men det är faktist kvalite underkläder från change blev en vitbh med matchande trosor och en rosa aktig bh med matchande trosor super duper snyggt :)
Sedan så blev det en tröja från hm som jag fick utav mormor,en ring från ginat från mamma och en tröja från rutmfl fint fint.

Sedan så har jag hunnit med att ringa till hunduppfödaren och bestämt att vi ska komma och titta på milo imorgon klockan 12.Sedan så är jag så himla GLAD att det är soligt ute idag,känns som att våren verkligen är påväg nu.

Men nu ska jag gå och titta på tv och gosa med min underbara älskling♥
Skriver mer senare ikväll,men ha en fortsatt trevlig dag kram kram

Påskafton

Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har haft problem med mitt internet och sedan så är det ju påskafton.
Har nämligen varit på påskmiddag hemma hos mormor och morfar.Det blev sill,potstis och ägg mm till typ förrätt,åt inte så himla mycket då för jag är inte så förtjust i sill och sånt där.
Så jag förberrede mig för varmrätten istället hehe som var mycket godare.
Då blev det strips med bsås och grillad fläskfile så himla gott med grillat tycker jag,morfar är välldigt bra på att grilla :)
Till efterrätt så blev det bullar,kakor och sockerkaka plus att det blev en massa godis mumsmums.
Fick även ett påskägg med godis av mormor och morfar men jag fick även en liten påskpresent och det var en liten rolig kylskåps magnet.
Men nu ska jag titta på ET med min lilla syster,en film som jag verkligen tycker är bra älskar ET han är så himla gullig.Men min lillasyster tycker att det är lite obehagligt så jag ser den med henne och proppa även i mig en massa popcorn och dricka.
Men jag skriver mer senare eller så skriver jag imorgon.
Massa kramar på er och hoppas att ni haft en bra påskafton.

Tråkigt

Sitter med en stor popcornskål och tittar på en film uscha vad tråkigt jag har.
håller även på att kolla efter lite mer hundgrejor hihi vill ju ha allting till min våran lilla milo :)
Men det går ju inte men vi har några få saker till som vi måste köpa.
Blir nog inget mer inlägg ikväll så jag säger godnatt nu,så får ni sova så gott.
Massa kramar på er

Lilla Milo

Går runt och tänker på lille Milo hela tiden,räknar typ ner tills vi får hem lill pluppen.
Det är ungefär 38 dagar kvar haha vet att jag överdriver men jag kommer verkligen bli världens lyckligaste tjej när lill pluppen kommer hem♥
Så ni kommer nog inte slippa mitt tjat om milo hehe ni lär nog få höra det ett antal fler gånger.
Ska dit på söndag eller måndag så då ska jag knäppa nya bilder,lill pluppen har även börjat gå nu så det ska bli roligt att se när han går runt på golvet :)
Men här kommer en bild på honom igen♥

En välldigt lång fredag

Min dag har varit ganska bra,har haft lite små tråkigt men aa så kan det ju vara ibland haha det kanske är för att det är långfredag.
Hade besök utav nån kompis till mamma som hade med sig sin bäbis så himla söt unge :)
Man glömmer verkligen bort hur små bäbisar är,dom är så himla söta.
Så dom var här i nån timme och fikade sedan så har jag ätit lite godis och väntat på att älsklingen skulle ringa men han hade glömt bort det så aa så kan det ju vara ibland.

HAr nyss varit och duschat och då använde jag en ny sockerskrubb från Marykay den luktar så himla gott mums.
Så nu luktar jag gudomligt hehe nerå men man känner sig så himla ren och fräch.
SKa snart hjälpa mamma med maten blir någonting med kyckling idag tror jag,var så himla längesedan jag åt kyckling så det ska bli gott.
Men nu ska jag gå och vila en stund har lite ont i huvudet,men ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörrs vi av lite seanre kram kram

Sommar klänning

Här kommer några sommmar klänningar som jag vill införskaffa till sommaren.
Vilken tycker ni är finast 1 ,2 eller 3??
Själv så tycker jag två och tre dom är mina fovoriter.


Långfredag

Godmorgon på er har ni sovit gott??
Det har iallfall jag gjort haha inatt drömmde jag att jag var typ miljonär och gick omkring och shoppade hihi roligt.
ibland så skulle det vara roligt att förstå varför man drömmer vissa saker eller hur :)
Har nyss varit nere och fikat frukost idag så blev det puko och två rostade mackor med sknka gott gott.
Idag så ska jag inte göra speciellt mycket ska påskpynta lite grann med mina små syskon och sedan så ska jag inte göra nått mer.
Men nu måste jag och byta om för jag sitter fortfarande bara i mykläder.
Skriver lite mer senare men ni får ha en trevlig dag kramkram.

godnatt

Nu ska jag snart sova,ska vänta till klockan 00.20 för då skulle älsklingen ringa.
Men jag ska iallfall gå ner och ta bort sminket och smörja in ansiktet för jag har så himla torr.
Imorgon så ska jag nog bara ta det lungt och inte göra så himla mycket,finns liksom ingenting att göra här hemma hos mamma.¨Så imorgon blir jag nog bara hemma och har tråkigt.
På lördag så ska vi åka och äta påskmiddag hos mormor och morfar så vi lär ju vara där jätte sent så det blir nog inte så mycket bloggande den dagen.
Och på söndag så ska jag och älsklingen åka och titta på lilla bäbisen Milo :)
Aa så ser min påskhelg ut.
Men ne nu ska jag gå ner och sedan så ska jag sova,men ni får sova så gott nattinatti.
Massa kramar så hörs vi av imorgon

Hjälp

Uscha nu behöver jag hjälp med att komma igång att träna och att äta nyttigt,är det nån som har tips på olika träningsgrejor eller nått bra sett att sluta äta sötsaker??
Om ni har det så skriv dom gärna för nu vill jag verkligen komma igång!!
Vet att jag sagt det flera gånger men jag har jätte svårt för att verkligen komma igång,jag kommer alltid med en massa bortförklaringar.Som tillexempell så har jag en sån där bortförklaring att jag MÅSTE ha godis när jag har mens.Egentligen behöver jag ju inte det men det är en sån där grej som sitter kvar.
Är det nån som har nått nyttigt allternativ istället för godis??

Provade en av mina fovvo finklänningar som jag har och som jag betalt mycket pengar för(köpt för nått år sedan) en svart skräddar sydd klänning som är helt underbar.
Men nu har jag blivit för "stor" för den och det är för att alla sötsaker som jag proppar i mig har satt sig på mage och lår och lite i ansiktet.
Nu säger inte jag att jag är tjock utan jag vill bara bli av med nått kilo och tappa nån centimeter kring midja och lår för så skulle jag bli nöjd.
Så nu får ni hjälpa mig att verkligen komma igång med träningen coh kosten,påminn mig gärna :)

Nu ska jag gå och ta en dusch men ha en trevlig kväll och nu hoppas jag  att ifall ni har nått tips så skriv gärna dom.
Kram kram

Milos hundsaker

Här kommer bilder på några av sakerna som jag och älsklingen köpte till milo.
Jag tycker att bädden och giraffleksaken är sötast.
Men kopplet och halsbandet är mycket finare i verkligheten än på bilden.
Det som jag och älsklingen har kvar att köpa är mat och vattenskål,nån borste och typ en boll.

1 april

Hehe jag gillar att luras så nu när det är 1 april så har jag ju självklart lurats :)
Eller aa mamma hjälpte mig att luras för jag kan inte hålla mig för skratt,men det kan min mamma.
Så hon och jag bestämde oss för att lura min styvmamma britta om att jag var med barn.
Så mamma ringde och sa typ att jag var med barn och dom pratade lite grann och britta var alldeles förstörd hahah sedan så sa vi iallafall april april hihi gud vad roligt det var.Britta blev välldigt lättad över att jag inte var med barn.
Sedan så ringde hon lite senare och sa att hon hade kört samma skämt till pappa hahha och pappa hade först inte ens fattat vad hon menade och när han väll fattade så blev han alldeles förstörd hahah så himla roligt :)
Vi försökte även att använda samma lurgrej på min älskling men han gick inte på det :D

Jajja nu har jag iallfall ätit middag,det blev taocs idag mums.
Men nu ska jag hjälpa min lilla syster att göra påskkort,så jag får skriva mer senare massa kramar på er och ha en fortsatt trevlig eftermiddag eller aa kväll.Så skriver jag mer lite senare ikväll.
Kram kram

torsdag

Hej hej
Så himla skönt med en sovmorgon,klev upp för typ en halvtimme sedan.
Håller just nu på att fixa till mig lite grann för mamma kommer snart och hämtar mig och då ska påskhandla mat haha det lär ju halva stan göra idag,så det lär ju vara skit mycket folk på affärerna.
Sedan så tänkte vi även ta en sväng på birsta city :)

Ne nu har jag bråttom,får skriva mer senare i eftermiddag.
Ha en trevlig dag kram kram
RSS 2.0