15 feb

Hej hej
Idag fyllde Dennis och Morfar år men idag firade vi bara Min lillebror dennis som idag blev 15 år och på fredag så ska vi fira Morfar och då skulle mormor och morfar bjuda på middag :)
Idag på kalaset fick jag även träffa släktens nyaaste tillskott nämligen min morbrors barn som är min kusin.
Hon var helt underbar <3 Gud vad jag älskar små bebisar :)
Nu ska jag bara ta det lugnt och inte göra så mycket och imorgon blir det skolan.

14 februari

Hej hej
Jag har haft så himla mycket och göra så nu i helgen tog jag det bara lugnt SKÖÖÖNT.
Idag hade jag inga lektioner på skolan så jag har varit och shoppat med mamma,det blev en skidjacka som är lite tunnare som jag tänkte att jag kunde ha när det blir varmare.
Trodde att jag och robert skulle göra något ikväll eftersom att det är alla hjärtans dag men så blev det inte.
Han skulle på hockey så då får jag hitta på något själv.
Har just gjort en egen pizza som jag tänkte mumsa i mig och sedan så ska jag städa lite grann,min lillebror fyller 15 imorogn så då måste det ju vara lite städat hehe just nu är det lite kaos.
Ne men får se om jahg skriver nått sedan.

7e februari

Helgen har varit riktig lugn och det har varit så himla skönt att bara koppla av och inte göra någonting.
Igår så började jag packa allt som jag har här hemma hos pappa i kartonger och imorse fortsatte jag att packa.
Blev klar för ett tag sedan och nu känns mitt rum så himla tomt,nu ska jag bara vänta tills 26 februari då vi får börja flytta in i vår lägenhet :D

Idag hade jag föresten inga lektioner så nu tar jag bara det lugnt och snart ska jag gåupp och hjälpa min styv mamma britta  att packa hennes resväska.Britta och pappa åker nämligen till thailand imorogn biiti och är så borta i två veckor.Jag är såååååå avundsjuk,men jag och älsklingen har också bokat en thailandsresa 3 januari 2012 :)
Ikväll så ska jag och älsklingen åka och lämna lilla milo hos min mormro och morfar,som ska honom nu på vecko dagarna medans jag och älsklingen jobbar och går i skolan.
Ska även passa på att ta med mig lite flytta hemifrån grejor som jag har där :)
Hehe sedan ska jag även fuska med att ta någon go bulla som momror har bakat.

Ikväll måste jag även börja med någon filmanalys som ska lämnas in på onsdag,får se om jag kanske hinner göra den nu i eftermiddag istället.Nästa vecka eller om det var veckan där på så ska jag pröva matte b kursen som jag inte fixade förra terminen.Nu håller jag verkligen tummarna på att jag fixar det den här gången,jag ska iallfall verkligen göra mitt allra bästa mer kan jag inte göra .

Ne nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag hjälpa britta.
Kram kram

Boom är nog min favorit affär :)

Har varit på Ikea och Boom med älsklingen hela dagen för  att kolla ut vad vi ska köpa till lägenheten.
Boom måste ju alltså vara värlens bästa inredningsbutik,gud vad jag tycker att det är roligt att gå in och titta där inne.Jag tycker typ allt är snyggt haha gick runtoch sa till robert typ hela tiden "ja men den här skulle passa där och den där skulle passa där".
Men vi hitade en jätte skon och fin soffa på boom som vi skulle vilja ha och även skit snygga kuddar,sedan gick vi på ikea och där hittade vi en matta och nått badrumsskåp.
MEn idag så tittade vi bara runt vi ska vänta med att inhandla allt tills vi ftlyttar.
Nästa vecka tänkte vi även dra ner till dollar store i söderhamsn och shoppa loss,där kan man hitta allt man behöver i ett hem.

Men nu ska jag gå och hjälpa pappa med maten och sedan så blir det nån bra film och lite morötter och dip.

5 februari

I torsdags så var jag och älsklingen och kollade på en lägenhet i johannedal,vi tyckte att den var jätte fin så vi ska flytta in den första Mars :D
Har längtat efter en lägenhet så himla länge så nu när vi väl ska flytta så känns det som att det är typ en dröm eller nått haha hel mysko.

Idag vid 2 tiden plockade pappa upp mig också åkte vi till ikea och köpte lite grann till lägenheten.
Det blev nån liten handuk,skit snygga plast blommor som ser ut som äkta blommor också köpte jag ett diskställ.
Imorgon så ska jag och älsklingen åka på ikea och då ska det inhandlas svarta krukor och kanske en matta och någon lampa.

Just nu ligger jag i sängen och tittat på top chef och brevid mig så ligger lilla Milo och snarkar :)
Jo juste fick nyss ett sms från min mormor och hon meddelade mig att min morbror och hans fru fick en liten flicka för nån timme sedan.
Så nu har jag en till liten underbar kusin <3

Ne nu ska jag kolla klart på top chef avsnittet och sedan så ska jag sova.
Natti natt

2a februari

Hejsan hejsan
Idag klev jag upp vif kvart i 8 och skynda mig att klä på mig och slängde i mig ett glas vatten.Sedan fick älsklingen skjutsa mig till skolan.
Jag skulle börja kvart i 9 och när jag väl kommer till klassrummet så får jag reda på att läraren är sjuk.
Fan vad irreterande började inte min andra lektion förren kl 13.00 och då har jag frilufsdag och jag tänkte gå en prommis.Men nu har jag pluggat lite grann och snart så kommer pappsen och hämtar mig,känner att jag gör mer nytta hemma än här på skolan.Jag ska ändå ta en långprommis hemma med milo :)

När jag kommer hem så ska jag först kolla igenom alla flytta hemifrån skaker och kanske packa ner lite i lådor,för nu känns det som att jag och älsklingen är nära att flytta hemifrån.
Sean tänkte jag ta en lång prommis med Milo och efter det blir det plugg hehe sedan kanske jag kan gå och slå på bastun och sätta mig där ett tag :)

Ne nu ringde pappa och sa att han snart var här,skriver mer imorgon eller ikväll.

1 februari

Hej hej
Har haft så himla mycket att göra dom senaste dagarna,det har varit mycket i skolan och även hemma.
Idag ska jag på kören vid 5 tiden och efter det så ska jag åka och hämta Milo som har varit hos sin dag matte och husse sedan igår.
Var föresten och lämnade in milo hos en hundtrimmare igår för att klippa bort den långa pälsen.Sist när jag lämnade in honom så tog det ca 2 timmar innan han blev klar så igår tänkte jag att det ungefär skulle ta lika lång tid haha men där hade jag fel,han var inte klar förrens efter 4 timmar
Det berodde på att han har så himla mycket och tjock päls och först så grov klipptes pälsen och sedan blev han badad och sedan fönad och efter det så blev resten utav pälsen ner trimmad :)
Det blev jätte fint hihi men han ser så himla liten ut nu när han inte har långt päls.

Imorgon så ska jag ha frilufsdag på skolan på eftermiddagen så jag har då bestämmt att jag ska ta med mig milo och gå en riktig lång prommis med honom.
Han älskar att gå riktigt långa promenader för då får han lukta runt på så många olika ställen.

Ska snart sätta mig ner och plugga lite grann jag har nämligen några olika grejor som måste bli klar till nästa vecka.Hade även tänkt att jag skulle ut och fota lite grann hehe men får se om jag hinner med det.
Juste jag och älsklingen ska nog på en lägenhetsvisning på torsdag ,jag hoppas verkligen att vi kan hyr den för jag vill verkligen inte bo hemma längre!
När man har haft skilda föräldrar i hela sitt liv och flyttat emellan varannan vecka med en väska med det allra nödvändigaste och haft två garderober och aldrig riktigt veta om man har en grej hemma hos mamma eller pappa.Så nu längtar jag tills jag kan flytta och att jag då bara kommer att ha ett hem och en garderob :)
Sedan så kommer det bli mycket bättre för lila milo som då ockå kommer förstå att han bara har ett hem.

Men nu ska jag sätta igång och plugga och lyssna på lite musik.

RSS 2.0