Söndag

idag har det inte blivit något bloggande beror på att jag haft så mycket annat att göra.
Jag och älsklingen hade en jätte lång sovmorgon imorse skönt skönt.
Fick kliva upp vid 13.00 då mina småsyskon tyckte att det var dags att kliva upp hehe så då gick vi ner och fikade oboy och macka mums.
Sedan så åkte älsklingen hem till sig och jag gick ut för att hjälpa mamma att skotta av snön från altan taket JOBBIGT!!
På eftermiddagen så åkte vi till mormor och morfar hihi och eftersom att vår bil inte har fyrhjulsdrift så måste vi åka pulka ner för deras branta backe hihi roligt :)
När vi var där så gjorde mormor köttbullar gott gott och till efterrätt så fick vi fruktsallad med grädde och dajmtårta:)
Sedan så hjälpte jag mormor och morfar att lägga några bitar av deras stora pussel,lånade även ett pussel av dom som jag kan hålla på med medans robert ska till norge.
Han åker på Tisdag Kommer ju sakna min älskling då ju.
efter att vi varit hos mormor och morfar så skjutsade mamma mig hem till älsklingen så nu är jag här,vi ska snart titta på 2012 och äta lite godis hihi:)
Blir nog inget mer bloggande ikväll för min del,men vi hörs av imorgon :)

Barnvakt

Puhh nu sitter jag i soffan med en chipspåse och halv sover då mina småsykson tittar på en film.
Vi har iallfall haft jätte roligt idag,fast att det har blivit lite små jobbiga grejor.
Vi var på drakborgen från klockan 12 till 2 och det var roligt fast det hände en liten olycka för min lillebror, för han råkade krocka med en annan pojke och då började min lillebror blöda näsblod.så då ville han inte leka mer så då satt vi och åt godis :)
haha nått som är lite roligt när man är ute med mina småsyskon och älksklingen så är det som om folk tror att det är mina barn haha isåfall så skulle jag vara hmm typ 11 år om jag skulle vara mamma till min lilla syster.
Efter drakborgen så gick vi till birsta city och åt på mcdonalds och efter det så åt vi liteglass hehe så himla roligt att se när dom blir glada över saker så då måste mna ju bara köpa mer grejor till dom.

När vi kom hem så blev det mer godis också spelade vi lite olika spel roligt roligt att vara barnvakt ibland.
Och nu så tar vi det lungt och skönt och vid klockan 8 så ska vi börja med kvälls fika och nattikläder.

Men ni får ha en himla bra kväll för nu ska jag gå .
massa kramar

Godmorgon

Hej hej
Imorse när jag vaknade var jag på bra humör,men nu är jag bara irreterad.
Skulle egentligen åka till drakborgen med mina småsyskon idag men det har uppstått vissa problem,så jag vet inte om vi kommer kunna åka dit.Mina småsykon kommer att bli så ledsna.
Men nu har jag iallfall fikat det blev rostade mackor och juice mums.
Ska snart klä på mig och sedan ska jag försöka lösa den här dumma rörarn.

Ha en super bra dag massa kramar.

Hiss eller diss



satt och kikade runt på lite olika sidor efter snygga underkläder och dök dessa speciella stringtrosor upp.
Jag tycker att dom är välldigt fula och ser välldigt obekväma ut eller vad tycker ni Hiss eller Diss?

Min älskling



Min älskling ska nog åka till Norge och jobba i februari,kommer sakna min älskling då ju.
Vi har inte varit ifrån varandra mer än två veckor under hela vårt förhållande på över 2år,så det kommer bli jobbigt att han ska vara borta i över en månad.Men det kommer vi klara av :)
Jag älskar dig gubben♥

Snart så ska jag och pappa åka iväg och handla hehe ska be pappa köpa lite godis till mig :)
Och imorgon så ska jag och älsklingen åka med mina småsyskon till drakborgen,det ska faktist bli roligt.
Men nu ska jag åka syns sen

Fredag

Hej hej
Sitter just nu i skolan och har nyss haft psykologi,vi tittade på en film som handlar om en lärare som gör en undersökning med en klass i lågstadiet.
En dag så säger hon till klassen att alla låögda barn är myckt bättre och smartar än brunögda barn eftersom att brunögda barn inte är värd någonting,hon har så em hel dag och ser hur barnen påverkas på olika sett mm.
Nästa dag så byter hon så att brunögda barn är mycket bättre än blåögda barn och så har hon så n hel dag.
Dagn därpå så diskuterar hon med klassen om hur dom kände sig både när dom var "bäst" och när dom var sämst",läraren förklarade att hon gjort detta för att visa för dom att man inte ska diskrimenera andra personer.

När hon gjorde den här undersökningen så fick man fram att dom barnen som var "bäst" fick bättre resultat än dom som var sämt.
Läraren hade gjort ett prov till klassen 2 veckor före unersökningen och då hade alla ungefär liknande resultat,sedan så gjorde hon i prov per dag under undersökningen och då var resultatet att dom som var " bäst" hade jätte bra och dom var "sämt" hade dåligt resultat,sedan så hade dom även ett prov 2 veckor efter undersökningen och då hade alla i klassen betydligt bättre resultat.
En välldigt intressant film tyckte jag :)

Nu ska jag ah lunch och efter det så blir det engelska lektion ,oj kom på nu att ja ginte gjort engelska läxan.
Så nu måste jag springa iväg och göra den.

Skriver mer senare puss och kram på er.

Torsdag

hej hej
Blivit dålig uppdatering idag men det är så det kan vara ibland när man har mycket att göra.
Imorse hade jag en skön liten sovmorgon,vid 10 tiden så skjutsade pappa mig till skolan då jag vägrade ta bussen eftersom att det snöar så  sjukt mycket och buss chafförerna här i sundsvall litar jag inte på.
Började skoldagen med stor samling (rektorn som informerar om vad som händer nästa vecka mm).
Sedan så hade jag inså4 på eftermiddagen och där kommer jag lära mig att spela piano Jag hoppas att det kommer att gå bra för jag vill verkligen lära mig nått instrument.
Efter skolan så skjutsade pappa mig hem till älsklingen.
Just nmu så har vi nyss ätit pizza haha onyttigt jaja jag vet,sedan så sitter vi och kollar på olika jobb i norge till älsklingen.vi har hittat ett jobb som fiskrensare men då måste han jobba där i 5 månader,kommer bli jobbigt men det är värt det ifall vi har råd med lägenhet när han kommer hem.
Så nu får vi bara hålla tummarna på att han får nått jobb där :)
Nu ska jag snart titta på nått matlagnings program eller nån film medans älsklingen tittar på hockey.
Massa kramar på er

Onsdag

Hej hej
imorse så försov jag mig till klockan 11 och när jag vaknade och tittade ut genom fönstret så var det typ snö storm ute.
Så när jag skulle till bussen så var det ingen buss som gick så då bestämde jag mig för att stanna hemma.
Just nu så sitter jag bara och tar det lungt och är skit sur över att det snöar jag som vill ha sommar nu.
Men jag skriver mer senare ikväll.
Puss och kram

Tisdag

hej hej
Sitter just nu och har engelska b men istället för att göra uppgiften som vi fått så sitter jag hellre och tittar in lite bloggar och lite priser på utlandsresor hhi busig som jag är.
Nerå men jag ska facktisk ta tag i det senare imorn tror jag :)

på lunchen idag så var det yoga på lunchpasset här på skolan och jag var så himla duktig som var med på det,och imorgon så ska jág gå på lunchpasset också för då är det styrkestationer hihi duktig jag känner mig :D
Men jag lär ju ha en jävla träningsvärk till helgen haha men så kan det vara,ska även vara barnvakt till mina småsyskon på lördag så det ska bli lite mysigt hihi ska köpa en massa godis och chips så då blir det nog bra.

Men nu ska jag till bussen för jag ska ner till stan för jag har kören kvart över 3.
Och efter kören så ska jag hem och fira alice födelsedag :)

Så jag lär inte skriva mer idag,men massa kramar på er så hörs vi av imorgon.

Godmogon

Godmorgon allihopa blev en tidig morgon för mig idag,för jag sitter nämligem redan nu på skolan.
Men jag åkte med mamma så då blir det tidigt men det är det värt,för jag kommer hellre tidigt än att behöva åka buss JAg gillar verkligen inte att åka buss.
Igår kväll så spelade jag wii fit brädan i 2-3 timmar haha så himla roligt att spela och jobbigt ocksåbrände iallfall en massa kalorier hehe bra det eftersom det blev pizza till middag igår.
Så idag har jag faktist lite tränings värk,skulle egentlgem åka och träna imorse men jag kunde inte det för jag hade glömt min gympaskor här på skolan.
Så jag får väll se om det blir träning imorgon bitti,nu ska jag iallfall gå och fixa iordning lite te och bara koppla av fram tills kvart i nio då min första lektion börjar (psykologi).

Men a en bra dag så får vi se om det blir nått till inlägg lite senare .
Puss och kram

Måndag

jaha okså var det måndag igen då.
Började dagen med en mumsig frukost hehe gissa vad det blev?
Jo som vanligt blev det rostade mackor med apelsinmarmelad,blev jätte glad när jag öppnade kylskåpet och såg att pappa hade köpt marmelad.Så jäkla gott att ha det på rostade mackor.Till mackorna blev det nypressad apelsinjuice.

Sedan så åkte jag iväg till skolan och jag hade fått för mig att vi skulle ha psykologi på morgonen så jag såg framemot det ända tills jag tittade på shemat och såg att vi skulle ha gehörs och musik lära B JÄVLA BAJS Aså det är det absolut värsta ämnet man kan ha om man är ointreserad av noter och sånt skit.
Jag som knapp klarade av a kursen hur fan ska jag klarar av b kursen nu då,det är riktigt synd om mig tycker jag.

På lunchen så gick jag på lunch passet här på skolan,idag så var det styrke stationer faktiskt ganska roligt.
Och nu på efter middagen så har jag sovit igenom samhälle lektionen Så jäkla tråkigt att prata om partier och sånt där och det är ju viktigt att kunna särskilt nu när vi ska rösta till hösten.
Jag måste verkligen sätta mig in i dom olika partierna men grejen är den att jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt.
Men som sagt jag ska ta mig i kragen och verkligen försöka sätta mig in i politik snacket hehe får väll se hur det går MEN jag ska iallfall försöka.

Men nu över till nått roligare hihi eftersom att älsklingen kanske ska åka ner till norge och jobba så har vi planerat in att åka utomlands i april och då hade vi tänkt vara borta i 2 veckor,jag tycker att en vecka blir alldeles för lite.
Så jag sitter och tittar runt lite på internet om vart det är varmt i april och jag har fått fram cypern och turkiet är det nått mer land??
Sitter även och tittar in lite priser och olika hotell.
Vi vill jätte gärna åka nu innan vi skaffar vovven i sommar eftersom att då går det inte att åka så jag hoppas verkligen att resan blir av.för det blir isåfall min och älsklingens första riktiga resa tillsammans då vi åker själv (räknar inte med stockholm weekend)

Nej nu ska jag ringa mami och höra när hon kommer och hämtar mig,vi ska nämligen ut på birsta idag för jag måste hjälpa mamma att handla ingridienser till alla kakor vi ska baka tills imorgon då min lillasysster fyller år haha men det kan lika gärna bli så att vi köper färdiga kakor.

Massa kramar på er

Söndag

Hej hej :)
Jag och älsklingen hade en lång sovmorgon fram till klockan 13.00 idag SKÖNT :)
Igår så gick vi först och åt på en restaurang innan bion,det var jätte god mat till förrätt så tog jag vitlöks bröd och älsklingen tog lökringar med chilisås och till varmrätt så åt vi kycklingfile,sås,potatis,grönsaker jätte gott var det iallfall.
Sedan så gick vi på bion och såg snabba cash jag tyckte att den var jätte bra men jag trodde att den skulle vara lite bättre men men så är det när man har för höga förväntningar på en film.
Sedan så åkte vi hem och tittade lite på tv och efter det så gick jag och la mig för att sova så jävla skönt att sova :)
Nu sitter vi och väntar på att älsklingens pappa ska komma hem så att han kan skjutsa oss hem till mig.
Så nu ska jag gå och klä på mig hehe sitter fortfarande i mys kläder.

Lördag



Hej hej
Jag har varit så dålig att lägga upp bilder men här kommer en bild iallfall.
Kvällen outfit är svarta leggings från hm,ljusblå skjorta från ginatricot,vitt linne från hm och en massa olika armband :)

Min lördag förmiddag har jag spenderat på skolan (tråkigt) men vi hade ju öppet hus.
Älsklingen skjutsade mig imorse till skolan men innan det så tänkte jag att jag skulle köpa en cesarsallad  som jag skulle ha till lunch på mcdonalds MEN ne då hade dom bara frukost grejor på morgonen Jävla skit sur jag blev då!
Så det fick bli en subwaymacka istället det funkade ju :)

vid 3 tiden så kom pappa och hämtade mig och då åkjte vi och handlade lite grann till farmor sedan så åkte vi hem.
Så nu sitter jag och bara tar det lungt och väntar tills älsklingen kommer och hämtar mig,för vi ska nämligen äta ute idag och efter det så ska vi gå på bio och se snabba cash.

Nu ska jag titta lite på tv,får se om jag bloggar när jag kommer hem ikväll,det beror på hur sent det blir.

Bra kväll

Har nyss varit och borstat tänderna och ska snart krypa ner i sängen haha känns så surt att gå och lägga sig tidigt på en fredag,men jag ska ju upp tidigt imorgon eftersom att det är öppet hus på skolan.
Min kväll har i allfall varit bra hehe blev biteline till middag idag mums,sedan så åkte jag och älsklingen en snabbis till birsta för att köpa en födelsedags present till min lilla syster som fyller 6 år på tisdag :)
Vi köpte en silvrig hjärt spegel som ser lite prinsess aktig ut ( hon gillar nämligen såna grejer) Som jag hoppas att hon blir nöjd.
Jag köpte även en tröja till mig själv på gina tricot kan lägga upp bilder imorgon :)
Nej nu ska jag krypa ner i sängen och titta på tv ett tag tills jag somnar så jag säger natti natti till er nu.
Godnatt allihopa och sov gott

Fredag

Tänkte säga äntligen fredag eftersom att helgen börjar då MEN imorgon så ska vi ha öppet hus på skolan så vi måste vara på skolan från klockan 10 till 15 Bara en jävla sovmoron den här helgen ju.
Fan vad less jag blir jag som har sett fram emot helgen.
Men men hur har eran dag varit då?
Min har varit bra började dagen med en god frukost med rostde mackor och ett glas juice,pappa hade köpt den här brämhults eller vad den heter) nypressade jordgubbar och lime Hur god som helst MUMS:)
Sedan så hade jag Psykologi på morgonen och förmiddagen vi pratade lite om hur folk tänker i grupper och om man beter sig annorlunda för olika personer och varför det är så.
Välldigt intressant:)
Nu ska jag springa iväg till min andra lektion får skriva mer senare
Massa kramar

dagen

Skönt idag hade jag en sovmorgon :)
Det var så jäkla skönt att sova i den nya sängen hehe så mysigt att sova.
Min dag har varit fullspeckad med musik och en kosert hade vi för en skolklass var väll ganska roligt.
Alla fick en varsin röd ros som tack för att vi hade fixat konserten,det tyckte jag var gulligt av skolan.
Just nu ligger jag hemma och tittar på topchef ska strax äta lite grann och efter det måste jag läsa några sidor ur psykologi boken har nämligen fått det som läxa.
Ni får ursäkta att jag inte har uppdaterat så mycket dom senaste dagarna,men jag har så jäkla mycket att göra just nu så bloggen ligger tyvär sist på listan.

Men ska försöka blogga lite mer det lovar jag,men får se om jag hinner blogga mer senare ikväll.

Inte haft tid

Hej hej idag har jag haft så otroligt mycket att göra så jag har inte haft tid att blogga,
Men så kan det ju vara ibland.
Min dag har väll varit ganska bra,började att ha samhälle på morgonen (tråkigt tråkigt) sedan så drog vi musikare ner till stället där vi skulle ha vår konsert och övade lite grann.Klockan två så skulle publiken komma hmm men ingen dök upp....gissa varför??
Jo för att min korkade lärare hade sagt fel dag till dom,för dom trodde att dom skulle komma imorgon.
Gissa om vi blev förbannad då eller.Så då kom mammi och hämtade mig och då åkte vi till birsta och fikade hehe tog en kladd kaka mums.Sedan så åkte mamma hem och då kom pappa och vi gick på ikea och köpte sängstommen,men vi glömde bort att köpa nattduksborden så dom får vi köpa nån annan dag.
Men vi åkte iallfall till älsklingen och monterade ihop sängen,pappa hjälpte till för han trodde inte att jag och älsklingen skulle fixa det själva haha och han hade nog rätt också.
Men nu äntligen så står den monterad och klar med nya sängkläder och alltihopa ska bli så skönt att sova i den nya sängen inatt :)
Nu ska jag äta klart min kycklingsallad som pappa köpte till mig :)
Skriver imorgon för nu ska jag titta på tv.
Ha en fortsatt trevlig kväll och massa kramar från mig.

Tisdag

Nu sitter jag på skolan har nyss varit på ica och köpt en stor marabo choklad kaka,jaja jag vet att jag fuskar men idag så ska vi ha genrep på en "konsert" som vi ska med min ensambelgrupp.
Så vi ska träna tills klockan 6 halv 7 och vi börjar klockan 12 alltså om en halvtimme.
Och för att jag ska klara detta så behöver jag min älskade choklad haha nerå men det är bra att få en sockerchock.
Hur har eran dag varit hitills då?
Min har varit bra,började med en ny kurs idag Psykologi tror att den kursen kommer bli välldigt lärorik och intressant.
Nu sitter jag bara och hänger vid datorn tills klockan 12.
Men jag får skriva mer senare ikväll massa kramar på er

Ny säng

Hej hej :)

Imorse så ringde jag min kära farmor och frågade om jag får låna pengar av henne till att köpa en dubbel säng som jag och älsklingen vill ha och det fick jag göra.
Så idag så åkte pappa och jag och tittade sängstommar och madrasser och vi hittade madrasser på ikea.
Så dom köpte vi idag hihi roligt roligt det gick på 2500kr och nu så ska vi bara köpa sängstomme och vi har valt att köpa den på ikea och det är serien Malm och då vill vi ha mörkbrun :)
VI ska nog köpa den till helgen tror jag.
Sedan när jag pratade med farmor om hur jag och älsklingen ska betala tillbaka så sa farmor att det löser sig och när hon säger så brukar det vara att jag inte behöver betala tillbaka någonting hihi min farmor är så himla snäll :)

Glömde föresten att skriva om hur det var på introduktionen på EGO,det var bra killen som viade gymmaskinerna visade mest dom som bygger upp ryggen och magen då jag har problem med min rygg.
Så det var kanon så nu jävlar ska det tränas :)

Nyckel hållare

Smart och rolig nyckelhållare för dom som är lite slarvig och alltid tappar bort sina nycklar.
Finns 4 olika färger och kostar 119kr styck finns att köpa på Milq.se

Söndag

Hej hej
Nu har jag kommit hem till pappa,ska vara här i 2 veckor nu.
Min dag har varit toppen,vaknade i imorse brevid min älskling och tjock lea haha gick ut med lea och efter det så blev det frukost.
Varm choklad med grädde,fullkorns macka och ett glas juice mums.Sedan så tog alla på sig yttrer kläderna och begav oss till "pulkbackken" för  att åka pulka och skoter hehe roligt roligt.Lea som aldrig hade sett en skoter blev väldigt fundersam över vad det var för något.Men efter att ha åkt på skoter släpet så tyckte hon det var jätte roligt.Så vi har spenderat hela dagen i pulbacken med fika :)
Nu sitter jag hemma hos pappa och tar det lungt är helt slut i kroppen efter att ha gått upp för den där pulkbacken typ miljarder gånger haha så det kan vara.

Imorgon så ska jag ha introduktion av gymet på ego,så nu jävlar ska jag träna!
Nu ska jag titta lite på tv får se om jag skriver mer senare under kvällen.
puss och kram

Lördag

Hej hej
Ska snart ta bussen hem till mammi för vi ska ha stor middag med mormor och morfar :)
älsklingen ska på hockey klockan 16.00 så ha kommer hem till mamma senare ikväll,han ska också ta med sig lea (roberts familjs hund) för vi ska vara hund vakt ikväll :)
Men nu ska jag fixa till mig lite grann för bussen går om 40 min.
Skriver mer senare under kvällen om jag får tid.
Puss och kram

tacos

Nu ska vi snart åka iväg jag och älsklingen men innan det så ska vi äta tacos hehe min favvo maträtt :)
Är så himla gott tycker jag m,an kan ju liksom äta det på så många olika sätt,mjukt eller hårt skal,köttfärs eller kyckling mm.
mums mums hoppas att ni får en god middag också massa kramar från mig

fredag

Hej hej
Imorse när jag vaknade så var det meningen att jag skulle till skolan men så blev det inte för min huvudvärk var förfärlig usch.
Så jag sov fram till 12 och klev inte upp förren klockan var 14.00 nu har jag klätt på mig och sminkat mig.
Min huvudvärk har blivit bättre så jag och älsklingen ska åka till våra bekanta och umgås ett tag senare ikväll.
Men jag får skriva mer senare ikväll.
Massa kramar på er

Dusch

Har nyss tagit en skön dusch,är så himla skönt att få ta en dusch tänk dom stackarna som inte kan göra det.Jag får nästan panik om jag inte får duscha på två dar.
Nu ska jag snart krypa ner under täcket och sova och imorgon så blir det nog skolan Känner mig bättre nu,ingen huvudverk tack och lov.
Imorgon så ska jag och älsklingen till några bekanta på kvällen och titta på film och umgås.
Ne nu ska jag sova så ni får sova så gott allihopa. 

Oj jag glömde



Hehe jag glömde att berätta att jag och kören som jag är med i ska kanske åka till Italien i september hehe gud vad roligt :)
Vi har bestämt att vi ska gå på nån Vinmässa då eller vad fan det var heh och då är ju jag 18 också :)
ja det var bara det jag ville säga :)

Förlåt

hej hej förlåt att jag inte har uppdaterat men jag har legat i sängen halvadagen och sovit för jag har haft feber:(
Men känner mig bättre nu tack och lov för jag har inte tid att missa mer av plugget.
Just nu håller jag på att ringa runt om olika hund försäkrng och vad det är för priser och vad som ingår mm.
Hitills så tycker jag att folksams hundförsäkring låter bra men vi får se vad det blir för nått.
Men en försäkring måste man iallfall ha punkt slut.
Är det nån av er som kan rekomendera nån försäkring som är bra som ni har till ert djur så skulle det vara kanon :)
Ska snart lägga mig i säången igen och titta på en film eller nått.
Menjag skriver mer senare ikväll
Puss och kram

Godmorgon

Hej hej
Nu sitter jag i skolan och läser igenom en kompis uppsats (tråkigt) men men sånt är livet.
Ska läsa igenom den några gånger till,så att jag har nått att berätta om den på opponeringen.
På eftermddagen så har vi matte och efter det har vi idrott men jag har så fruktansvärt ont i ryggen så jag ska fråga Min idrottslärare om det är okej att jag går en promenad istället.

Nu ska jag äta en fullkorns macka och dricka en massa vatten :)
Skiver mer senare under dag.

Natti natti

Nu ligger jag i sängen och har lärt mig lite om hur facebook fungerar hehe men nu är jag super duper mega trött så jag ska lägga mig och sova om en liten stund,för just nu pratar jag i telefon med älsklingen ♥
Imorgon så blir det redovisnig eller opposition eller vad fan det var Så himla jävla jobbigt ucha och på eftermiddagen så ska jag åka till älsklingen.
Ne nu ska jag sova nattit natii på er och puss och kram

Face book

Hej hej

Haha jag gillar inte att göra det som ALLA andra gör så jag har inte haft facebook MEN nu har jag gjort det haha jag vet att jag är lite efter eller aa ganska mycket efter men jag har inte haft behov av att ha det för jag har ju bloggen.Men skaffade den enbart för att få kontakt med min halsyster och gamla kompisar :)

Nu sitter jag i soffan och väntar på att halv åtta hos mig ska börja på 4an,riktigt roligt program att titta på tycker jag.Men det är en massa snö ute på antennen så det blir en massa störningar ibland på tvn Jätte irreterande är det Men men jag har hellre störningar på tvn än att klättra upp på taket och ta bort snön :D
Har inte haft så bra matlust idag har bara drukit juice och ätit en banan hoppas jag får tillbaka matlusten.
Tänkte att jag skulle köpa kinamat åt mig och älsklingen imorgon om vi är sugna på det då :)

Ne nu måste jag springa och kissa haha förmycket information haha.
Skriver mer senare.

söta

Har varit inne på Bluebox.se och kikat runt lite efter roliga/smarta prylar :)
Hittade lite olika små grejor som jag vill ha.

En nalle som man kan värma i micron och som luktar lavendel Hur mysigt som helst ju.
Kostar 199kr.


Nyckelhattar i form av katter hihi tyckte dom var gulliga dom kostar 75kr


Godmorgon

Godmorgon på er allihopa,har ni sovit gott?
Det har iallfall jag gjort det var så fruktansvärt jobbigt att kliva upp imorse och åka till´skolan skulle lätt kunna sova hela dagen idag känner jag hehe det skulle vara underbart :)
Nu sitter jag iallfall på skolan och läser igenom några uppsatser som jag ska opponera eller vad fan det nu heter,
det är så himla tråkigt uscha :P
På eftermidadgen så ska vi ha ensambel och spela igenom en massa låtar och vid halv 5 tiden så kommer britta och hämtar mig och då ska hon skjutsa mig till mamma.

Ne nu ska jag gå till cafeteria och köpa mig en fullorns macka ,inget vittbröd för mig längre eftersom att jag ska bli nyttig.

Hahaha

hahaha jag glömde helt bort att berätta att jag har varit olaglig hahah dumma tokiga jag.
Ne men så här är det,jag älskar säng kläderna på båtarna jag menar att jag verkligen älskar dom!!
Dom är så himla svala och mjuka att ligga i.
haha och lilla jag har tagit sängkläder från silja line men jag tänkte så här att dom är säkert inte sprillans nya utan dom har säkert blivit tvättade typ jätte många gånger och det finns så många sängkläder så om dom jag tog försvann spelar liksom ingen roll haha så tänker jag.
JAG KOMMER INTE LÄMMNA TILLBAKA DOM .
Så nu vet ni att jag varit olaglig under min vistelse i finland.

Ne nu ska jag titta på paradise hotel :)

HEMMA

Hej hej nu är jag äntligen hemma ,skönt att vara borta men det är jufaktist skönt att komma hem också "borta bra men hemma bäst".
Nu sitter jag i sängen och är helt slut efter den där dumma buss resan hem,jag hatar verkligen att åka buss man får så jäkla ont i rumpan ju av att sitta i flera timmar.
Men jag kan berätta lite kort om resan iallfall på lördagen så åkte båten från hamnen klockan 17.00 och vi gick och åt smörgåsbordet på båten " det gör vi nästan varje gång" och det är ALDRIG någonting som faller mig i smaken haha så det är liksom att slänga typ 300 kr i sjön för jag äter lite taco grejs,lite kött,grönsaker och dricker en massa dricka.
Sedan på kvällen så gick vi till pubben och satt och pratade och pappa,britta,älsklingen drack en massa alkohol och jag fick goda alkohplfria drinkar hehe gott gott,sedan kom det nån tant och gubbe som var finsk och satte sig vid vårt bord och dom började babbla och babbla och det tog ALDRIG slut.Sedan när gubben hade blivit regält full så började han säga till mig och britta att vi var så vacker och att jag var en prinssesa som man skulle bevaka och annat massa skit som han sa haha han tyckte även att älskling måste bli mycket manligare och förtjäna Prinssesan "mig" höll fan på att skratta ihjäl mig då.
Efter pubb besöket så gick vi vidare till en karoke bar och satt och lyssnade på dom som sjöng fult haha nerå men det var nästan bara finka sånger.
Sedan så gick vi och lade oss och dan därpå så åt vi frukosten så himla gott att äta frukost när det finns så mycket att välja på gott gott.Vid 11.00 tiden så gick vi in i helsingfors och tittade runt i olika gallerior kan ju dom utan och innan nu eftersom jag varit i helsingfors så pass många gånger lite roligt iallfall :)
Hittade inte nått den här gången men det var så kallt ute så vi åkte tillbaka till båten ganska tidigt.
På kvällen så gick vi till en annan resturang på båten och åt middag,vi var inte så hungriga så vi beställde flera förrätter och delade på dom det blev revbensspjäll,tacotallrik,majskolvar,tomat och löksallad mm gott gott.
senareun der kvällen så gick pappa och robert till casinot och jag och britta och jag gick och gick till pubben igen.
Jag gick och lade mig tidigt typ vid 22.00 tiden och låg och läste ett bra tag.
imorse så åt vi frukost och sedan så åkte vi hem med den "dumma" bussen och nu är jag hemma :)

Köpte inte mycket under den här resan men lite saker blev det iallfall,bland annat ett shampoo och balsam som jag ÄLSKAR och som bara finns i finland och som jag alltid köper och det luktar choklad och vanilj hehe jätte gott är det,sedan köpte jag godis till mina småsyskon,silkesdroppar till håret mm.

choklad och vanilj shampoot

Mycket pekingsoppa

Haha idag blev det väldigt mycket epkingsoppa för min del mums mums.
Det blev två stycken till lunch och sedan två till middagen såå himla gott ju.
Nu så ligger jag och älsklingen och tittar på tv och efter det så ska vi nog sova för vi ska ju upp tidigt imorgon kring 7 tiden.
Men kanske hinner skriva lite grann imorgon bitti innan vi åker men om jag inte gör det så önskar jag er en trevlig helg :)
Så hörs vi av på måndag eftermiddag/kväll.Ni får sova så gott massa kramar

Fredag

Hej hej
Idag så blev det en kort skoldag för min del,åkte hem vid 11 tiden för att packa inför Finlands resan imorgon.Oj jag har helt glömt bort att berätta att vi ska till finland imorgon haha aa men nu vet ni allafall.
Så det kommer inte att bli något bloggande i helgen,kommer inte hem förren på måndag eftermiddag.
Men nu ligger jag iallfall och tittar på sjundehimlen och äter chokladglass mumsmums.
Ska snart börja packa.

Skriver mer senare puss och kram

Shopping

Hej hej bloggen :)
På eftermiddagen så hade vi musik och för det första så hade jag ingenting att göra då jag nästan inte sjöng på nån låt och för det andra så hade jag så jävla ont i ryggen.Brukar få det lite då och då tar ungefär 3 dagar innan det försvinner och alvdeon och andra värktabbleter hjälperr ingenting.
Jaja men när jag slutade så åkte mamma och jag en liten sväng till birsta city och hade snabb shopping då mamma skulle iväg på möte.Men det blev lite saker iallfall,3 stycken bhar,ett armband och en tröja.
Nu har jag nyss ätit lite pannkaka med sylt och grädde och väntar på att mamma ska komma hem från mötet så att vi kan åka och handla mat på ica maxi.

Långärmad Tröja från Hm för 100kr , Armband från kapphal för 39,50kr



En rosa bh från kapphal för 119kr


En svart bh med avtagbara band från change för 550kr


En vit bh från change för 450 kr

30 minus grader

Seriöst vad kallt det var imorse Det ar 0 minus grader hemma hos mig.Det är sjukt kallt tycker jag.
Höll ju fan på att frysa ihjäl när jag stod och väntade på bussen även fast jag hade så mycket kläder på mig,jag hade långkalsonger,långbyxor,2 par strumpor,linne,kofta,dunjacka,tjock halsduk,fingervantar,lovika vantar,mössa och uggs.Är det så här kallt imorgon får man ju börja fundera om man måste ha skoteroverall på sig haha nerå det täker jag inte ha :D
Nu sitter jag iallfall på skolan och just nu gör jag nte särkilt mycket tar det lite lungt bara,men ska börja skriva klart uppstasn som ska vara inlämmnad imorgon.
Men nu tänkte jag gå till cafeterian och köpa en macka eller en frukt att mumsa på (hann inte äta frukost hemma).

Men ni får ha en bra dag massa kramar på er

Super gulligt

Jag har seriöst hittat typ världens sötaste hundsele.
Haha ska försöka övertala älsklingen att vi ska köpa en sån till våran lilla vovve som kommer i juni.
Men älsklingen lär säga att det är för töntig eller nått sådant.
Kostar iallfall 169 kr och finns att köpa hos smalltobig.se



Hittade även ett fint hundhalsband som jag skulle vilja köpa :)
Kostar 179 kr och finns att köpa hos smalltobig.se

Kallt ute

Uscha vad kallt det har varit idag.
Jag och älsklingen vaknade klockan 12.00 och då klev vi upp och fikade lite snabbt.
För sedan så skujutsade pappa hem mig till mamma.
När jag var hemma hos mamma så gick vi upp till en bystuga och gjorde våfflor med grädde och sylt  Gott gott :)
Men det var så sjukt kallt ute,det var 25 minus grader här fysjutton.Jag hatar verkligen vintern vill verkligen ha sommar nu.så jag sitter och drömmer om klar blå himmel med skinande sol och 30 grader varmt med en iskall cocacola i handen hehe gus vad skönt det skulle vara.

På eftermikddagen så har jag skrivt lite på uppsatsen (ska skriva klart den ikväll) Det gick väll ganska bra.
Sedan så har spelat wii med mamma hehe vann på rockrings grejen ROLIGT .
Nu så är maten snart klart,det blir älgstek,med koktpotatis,gräddsås och sallad Super duper gott,men jag lär ju stinka vitlök efter maten för mamma har haft i JÄTTE mycket vitlök i steken Hur gott som helst ju.
Ne nu ska jag gå och äta,skriver mer senare.
Kram kram på er

Tisdag

Hej hej
Somsagt så blev det inget bloggande idag :P
För vi har besök utav några bekanta från enköping,har haft e nrolig eftermiddag och kväll.Men nu så är det snart hopp isäng för jag är så himla trött.
Dagen har iallfall varit bra har hunnit med att vara hos tandläkaren,varit och handlat,varit hos farmor och varit hemma och umgåtts med bekanta.
Men nu ska jag gå och ta bort sminket och sova.
Så sov gott på er puss och kram

Massa grejor

Höll på med uppsatsen förut hmm aa det gick väll ganska bra men jag har endel kvar att göra,ska göra det i övermorgon tänkte jag.För imorgon så ska jag hem till pappa och britta för brittas kompis från enköping kommer och hälsar på med sin man och barn.Så då vill jag vara där för det var så länge sedan jag träffade dom.Vi ska väll äta middag och bara umgås.
Sedan så ska jag till min tandläkare imorgon också för metall tråden som sitter innanför tänderna har lossnat på ena sidan så det gör ont,så ska fixa det imorgon.

Men iallfall förut när jag höll på med uppsatsen så blev det för tråkigt så jag bestämde mig för att gå igenom alla mina "flytta hemifrån grejor" som jag har fått och det var en massa grejor.Visste inte att jag hade så mycket saker så det var faktist roligt att gå igenom allt.
Jag hade bland annat :Tallrikar,koppar,bestik,grillbestik,handdukar,mixer,vattenkokare,köksknivar,dukar,
påslakanset,köksknivar,diskborstar, och en massa andra grejor hihi så nu har jag skrivit upp allt som jag har på en lista och sedan så ska jag även skriva en lista på saker som jag behöver köpa.

Men nu ska jag titta lite på några csi avsnitt och sedan ska jag ringa och säga godnatt till min älskling.
Så jag säger godnatt till er nu.

Måndag

Hej hej
Har varit så himla trött och haft en jävla mens verk hela dagen så har inte orkat blogga någonting då jag legat i sängen och druckit coca cola (man får fuska när man har mens) men efter min lilla vecka så blir det inge mer socker för min del.Är hemma hos älsklingen nu och väntar på att mammi ska komma och hämta mig :)
Massa kramar

Glömt bort

Jag har glömt bort att skriva om en super bra film som jag och älsklingen såh häromdagen.
Filmen heter My sisters keeper och den finns även i bokformat och denna händelse är verklighets baserad.
Boken heter Allt för min syster.

Det handlar om Anna Fitzgerald har alltid funnits där för sin syster Kate -bokstavligt talat.För Anna är en så kallad designer baby,en perfekt matchning till systern,som lider av en ovanlig form utav leukemi.Anna var bara några minuter gammal när hon för första gången donerade friskt blod till sin syster.Det är kanke inte så konstigt att anna hela livet känt sig som en reservdel till kate.Men nu har anna fått nog.Kate har blivit sämre och om inte anna donerar sin ena njure så kommer kate att dö.Trots att anna älskar sin syster vill hon inte längre att beslutn ska fattas över hennes huvud.Hon uppsöker enadvokat och stämmer sina föräldrar för att få rätten att bestämma över sin egna kropp.

Filmen handlar mer om HELA familjen och hur detta drabbar familjen medans i boken får man mer följa hur Anna kämpar för att få rätten om sin kropp och mycket mer om hur rättegångarna är.
Men jag tycker att det är värt att både se filmen och läsa boken.
För båda två är jätte bra och sorgliga man blir verkligen berörd.

Just nu sitter jag med uppsatsen och försöker att skriva klart den men det går väldigt trögt uscha får ju fan panik vi börjar ju liksom skolan på torsdag.Men jag hinner nog.
Men nu måste jag gå och sova för jag såg att klockan var mycket,ska nämligen upp tidigt imorgon bitti för att åka och träna.Ska åka med mamma när hon åker till jobbet så vi åker väll kring 7 tiden.
Så jag säger godnatt till er nu.

Pinsamt

Hej hej
Innan jag åkte till mamma så åkte pappa och jag till mediamarket och då hände det en så jävla pinsam grej haha höll ju fan på att dö ju.
Så här var det,när vi gick in i affären så pep det,men pappa och jag tänkte inte på det utan vi gick in och tittade men vi hittade inget som vi ville köpa så när vi skulle gå ut genom kassorna så pep det så vi fick baka och gå igenom igen och det pep fortfarande,då gick pappa förbi larmgrejset och då pep det inte också gick jag förbi och då pep det.
Så hon i kassan sa åt mig att ta ut allt ur väska och ta avmig jacka (för hin trodde ju att jag hade snattat) så när det var en mil med folk som stog i kön så fick lilla jag he upp allt vad jag hade i väskan och visa att jag inte hade tagit något.Gissa vad det var som pep då?? jo det var den där dumma foundationen som jag köpte iförrgår som hade kvar nån larmklisterlapp som hon icamaxi inte hade tagit bort DET VAR DET SOM PEP uscha vad pinsamt det var.
Nu sitter jag i köket och väntar på att middagen ska bli klar,blir sen middag idag för hela familjen har spelat Wii spelet med wiifit brädan så jäkla roligt :)
Håller på att övertala älsklingen om att vi ska köpa det när vi flyttar hemifrån hehe får se hur det går :)
Nu ska jag hjälpa mamma lite med maten men jag skriver ett inlägg lite senare.
Pusso och kram

Söndag

Hej hej
Idag blev det en till lång sovmorgon hehe fram till klockan 13.00 så himla skönt att bara få sova ut.
Jag gillar verkligen att sova så himla skönt att få sova tills man vaknar av sig själv och inte av någon dum väckarklocka.
Nu håller jag i alla fall att klä på mig lite grann för min pappa kommer snart och hämtar mig.Ska hem och packa sakerna jag ska ha med mig till mamma,ska åka dit idag.
Men innan det så vill jag även åka en snabbis till mediamarket för dom har nämligen lager rensning :)

Men jag skriver mer senare under dagen massa kramar på er och ha en fortsatt trevlig dag :)

lördag

Hej hej
Har inte orkat blogga idag så det blir ett litet inlägg nu :)
Jag och älsklingen hade i alla fall en lång och skön sovmorgon imorse hehe vi sov till klockan 1.
Efter det så klev vi upp och fixade lite frukost kan ni gissa vad det blev?
haha det blev så klart rostade mackor och idag blev det faktiskt oboy för omväxlings skull.
Sedan klädde vi på oss för pappa skulle skjutsa oss hem till älsklingen men innan det så stannade vi på ica maxi för jag ville köpa godis,eftersom att det här är sista dagen jag ska äta godis,så nu lir det inte nått mer godis för mig på flera månader.Jag börjar bli lite orolig för jag fattar inte riktigt hur jag ska klara av det,men jag ska fan klara det!!!
Köpte även en ny foundation för 120 kr det var nått erbjudande så det blev en från maxfaktor :)
Ne nu ska jag och älsklingen snart äta och efter det så ska älsklingen titta på skit hockey så då får jag sitta och plugga lite grann uscha är lite orolig för jag har inte klar med min uppsats,jag har liksom fastnat.Så jag börjar få lite panik nu så jag måste verkligen försöka få till det.
Men nu ska jag gå iväg men vi får se om jag lägger in ett inlägg lite senare :)

Fredagen

Hej hej
Har ni haft enbra dag? Det har iallfall jag haft även fast den ahr varit mycket lung och jag för det mesta legat i sängen och tittat på en massa olika filmer.
På eftermiddagen så snöade det skit mycket,älsklingen skulle egentligen ta bilen hem till mig men det skulle inte gå att parkera i den lilla backen som vi har som "gäst parkering" så pappa och jag for och hämtade älsklingen.
Sedan så tyckte pappa att vi skulle köpa med oss kinamat och det tackar man ju inte nej till.
Så för mig blev det en pekingsoppa och kyckling medannanas (tar alltid det) hehe så himla gott skulle kunna äta asiatisk mat varje dag mums mums :)
Just nu sitter jag och läser igenom hundtidingar som vi klickat fram på tradera,tycker att det är viktigt att vara förberedd innan man får hem valpen,så därför läser jag dom och tittar på en massa hundgrejor och sånnt.
Snart så ska jag och älsklingen titta på nån film så vi får se om jag orkar skriva mer senare hehe kan ju faktist ha somnat för jag är så himla trött.
Men ha en fortsatt trevlig kväll.

Godmorgon

Godmorgon
Hoppas att ni hade det roligt igår :)
Vaknade nyss av att hemelefonen ringde och nu kan jag inte somna om,så jag tänkte snart kliva upp och göra lite frukost till mig själv tror det kommer att bli rostade mackor och ny prssad juice haha som vanligt men jag tror att jag ska koka lite ägg också för omväxlingsskull.
Idag så kommer det att bli en rikitg slapp dag,ska vara med älsklingen seanre också,men han lär ju ligga och sova fram till klockan 2 eftersom att han var ute med kompisar igår.
Så jag fr vänta tills han ringer så får vi se om jag kommer till han eller han till mig.
Ne nu ska jag pallra mig upp och fika.

Nyårslöfte

Jag glömde att skriva mina nyårslöften för 2010.

         Mina nyårslöften är 
* Börja träna och ta detta på stort allvar.
* Lägga undan pengar varje månad
* Ta skolan på större allvar
* Få bättre självfortroende

Gott nytt år!!!!!!!!!!!



Gott nytt år allihopa hoppas att 2010 blir ett super duper bra år :)
Sitter just nu och försöker locka fram mina små kissemissar som srungit och gömt sig under soffan för att raketerna skrämmer dom så mycket.
Stackarna gillar inte att folk använder raketer.
Men nu ska jag gå och ringa och säga gott nytt år till allihopa men jag önskar er allihopa ett riktigt GOTT NYTT ÅR :)
RSS 2.0