Nu är jag hemma

Hej hej
Hoppas ni har en bra nyårsafton det har iallfall jag.
Var hos brittas syster förut och där åt vi middag,det blev skaken macka till förätt och till varmrätt blev det fläskfile och strips gott gott.
Men eftersom att jag har varit sjuk och jag känner mig inte helt piggelin så ville jag åka hem och ta hand om kisse missarna då dom aldrig upplevt nyår och man vet ju inte om dom blir rädd när smällarna sätter igång.
Så just nu har jag tagit av klänningen och satt på mig min morgonrock och sitter och tittar på tv och bara tar det lungt.
Kanske inte det roligaste sättet att fira nyår på men jag tycker att det duger bra för jag ska snart värma lite biteline pizza som finns kvar och efter det så ska jag ta fram allt godis och chips och mumsa i mig det :)
Vet även att pappa köpt en fanta lemon dricka (min favvo dricka) som finns i kylen som jag ska dricka.
Ne nu ska jag gå och värma pizzan.
Men jag önskar er alla en jätte rolig och bra nyårsafton

Nyårsafton

Hejhej
Sovit gott? det har iallfall jag gjort.
Nu ligger jag i sängen och tittar på lilla huset på prärien som visas på 5an hihi jag gillar den serien jag tittade jätte mycket på det när jag var mindre.
för en liten stund sedan så gjorde jag frukost hehe det blev det gammla vanliga rosade mackor med tomat och aromat och ljuice mums :)
Efter jag har tittat klart på lilla huset på prärien så ska jag fixa till mig och leta fram bland mina kläder vad jag ska ha på mig,det luat mot att jag ska ha en leopardmönstad fodral klänning :)
Ska också ta en snabb dusch ,vi ska åka vid 3 tiden till brittas syster.
Ne nu ska jag titta på tv om jag inte hinner skriva innan jag åker så önskar jag er allihopa en super duper trevlig nyårsafton och ett Gott nytt år :)

Lite små prylar

Har tittat runt lite på olika sidor och då hittade jag det här tre fina grejorna.
Tycker att dom två sista är roliga hehe :D


Fint hjärt ljushållare som kostar 395 kronor och finns att köpa på myheart.se
Sedan så hittade jag även den här söta fluffiga vågen som kostar 390 kronor och den finns också att köpa på myheart.se

Ock sist men inte minst till dom som vill ha ordning och reda i sin bil så hittade jag en rosa fackgrej där man kan ha lite olika grejor haha inget jag direkt skulle vilja ha hehe jo om den fanns i svart kanske.
Men det är ju en smart grej :)
Den kostar 125 kronor och finns att köpa på mything.se

Biteline

Min kväll har varit ganska lungn jag och britta har spelat canasta (ett kort spel) jätte länge hehe tycker jätte mycket om att spela det spelet super duper roligt :)
När vi lessnade på att spela (efter någon timme) så hjälpte jag britta att fixa hennes naglar,gjorde en fransk manikyr blev inte så jätte bra men det fick duga iallfall.
Klockan var väll typ 20.00 när vi blev klara så då ringde vi biteline och beställde hem pizzor Mumsmums så nu har jag nyss mumsat i mig min pizza jag tog en orginal bite utan champinjoner och med tomater istället jätte gott :)
nu sitter jag framför tvn och blippar runt för att titta om det finns något bra att titta på ,men det finns det inte.
Så jag ska nog gå upp och ta ett bad om ett litet tag tror jag för att koppla av lite grann.
Hiihi och imorgon så är det Nyårsafton Roligt roligt jag ska följa med britta och pappa till brittas syster och äta middag där och bara umgås så det ska bli trevligt.

Ne nu ska jag ta och pallra mig upp till badrummet :)
Ha en fortsatt mysig kväll allihopa kram kram

mycket att göra

Hej hej
Förlåt att jag inte bloggat så mycket idag men jag och pappa har varit ute på en massa ärenden.
Åkte först till farmor och hämtade upp henne hon skulle nämligen till apoteket och ta ut en massa mediciner,efter det så åkte vi och handlade till henne haha och min farmor kan vara välldigt speciell ibland.
För då hade hon skrivit på matlistan att hon ville ha en dajm (vi brukar alltid köpa en dajm när vi handlar till henne för det är hennes favvo godis) och när vi kom tillbaka till bilen så frågade hon om vi bara hade köpt en dajm och det hade vi ju och då sa farmor att man absolut måste ha minst två dajm om dagen för att må bra för enligt henne så var dajm välldigt nyttigt för kroppen haha hon är så rolig iblan när hon hittar på sådanna saker.
Förra sommaren så hittade hon på att det var väldigt farligt att motionera och det här kom hon på då hennes läkare sgt åt henne att hon MÅSTE göra det för hon måste få igång blodcirkulationen,så då hittade hon på att läkare hadde sagt åt henne att motion var välldigt farligt.
Min konstiga farmor.

Jaja slut diskuterat om min farmor vi skujtsade hem henne och efter det så åkte pappa och jag till gymmet EGO så att jag kunde köpa ett årskort hehe så nu ska det tränas minnsan.
Eftersom att jag fick 1000 kronor över av dom 4000 kr som jag fick till gymkortet så åkte jag först till Intersport för att köpa en träningsväska för presentkortet som jag fick i julklapp där den kostade 600 kr och det är en vit adidas bag super fin :)
Efter det så åkte vi till ica maxi för att jag skulle köpa den där tvättkorgen som jag berättade om är nöjd med mina inköp idag även fast det varit jobbigt att åka runt när man är halv sjuk fast jag mår mycket bättre idag.
Jo juste jag köpte nässpray också ,annars så skulle jag få en sömnlös natt igen.

Just nu har jag just ätit en kyckling sallad mums och nu sitter jag och tittar på Dr Phil (repris) det handlar om en 15 årig tjej som är gravid och vill behålla barnet men hennes föräldrar gillar det inte och dom vill att hon ska göra abort.Jag tycker verkligen att det är fel av föräldarna att säga att hon ska göra abort det är ju faktist hennes val det är ju enklet för dom att säga att hon ska göra abort men det är intelika enklet för hon som är med barn.
Men alla har ju olika syn på detta visst tycker jag att det är fel av henne att bli gravid när man är så ung man kan ju inte ta ansvar för att barn när man själv är ett barn det är ju helt omöjligt men det är ju faktist hennes val om hon vill behålla det,göra abort eller adoptera bort det.

Jaja nu ska jag gå och ta en piggelin :)
Puss och kram på er allihopa

Här kommer bilder på tvättkorgen och väskan

Godnatt

Är fortfarande uppe för jag kan inte sova,min dumma nässpray tog slut så nu är hela näsan igenteppt INTE ROLIGT så nu kommer det ta skit lång tid innan jag somnar Uscha och jag som är så himla trött.
Men jag slog nyss på tvn och såg att det är criminal minds på 5an så jag ska ta och titta på det och sedan får jag byta till animal planet där brukar det vara djurpolis serier men nackdelen med det är att jag blir så arg hur djuren behandlas av människor så då lär jag ju bli pigg ocg då tar det ännu längre tid för mig att somna.
Men men det är så det kan vara,nu ska jag gå och hämta en piggelin och titta på criminal minds men vi hörs av imorgon.
Hoppas att ni får en godnatts sömn och att ni sover gott.

Fina saker till vovven

Var bara tvungen att visa upp ett par fina hundsaker som jag hittade på trend4you.se :)


En fin burk där man kan förvara hundens torrfoder den kostar 398 kronor .

En hundmatskål i samma stil som burken ovanför och den här skålen kostar 129 kronor.

Det blir Ego

Så nu har jag bestämt mig för att köpa årskort på ego,tycker att det känns bäst.
Det är ju billigare där och just nu måste jag hålla i med pengarna eftersom att jag och älsklingen lägger undan pengar till vovven som vi ska köpa i juni.
Så Ego får det bli så imorgon tänkte jag be pappa skjutsa mig till ego så att jag kan köpa ett årskort,efter det så ska jag till ica maxi och köpa en till tvättkorg så att jag har två (fick en tvättkorg i julklapp från ica maxi).
Men nu vet ni att jag bestämt mig för ego iallfall så jag hoppas att jag blir nöjd med mitt beslut,ifall det är någon som har något mer posetivt att säga om ego så skriv gärna det :)

Massa kramar på er

pekingsoppa

Min pappa är så himla snäll :)
Han löpte hem 2 stycken pekingsoppor till mig,super bra att äta om man har ont i halsen för den är både varm och så är den stark mumsmums,pappa köpte även hem fler apelesiner och citroner till mig.
Så nu sitter jag och äter mina pekingsoppor (finns att köpa på kinaresturanger kostar omkring 30-50 kr styck)
Och senare under kvällen så ska jag göra lite färskpressad juice av apelsiner och citroner super gott.

Nu ska jag titta på Du är vad du äter och äta mina pekingsoppor och efter det så ska jag nog ta ett bad.
Hehe när jga är sjuk så badar och duschar jag välldigt mycket för jag fryser så mycket när jag är sjuk så då är det härligt att ligga i ett varmt bad och koppla av.

Senare i kväll så ska jag titta på nån film på trean som börjar klockan 21.00,dte är den där filmen med den där blona tjejen som blir advokat haha en fjortis film men jag tycker att den är rolig att titta på :)
Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll så får vi se om jag sk river mer senare ikväll.

Vilket gym ??

Fick ju 4000 kr till en gymkort ijulklapp i år men nu är det stora beskymret vilket gym man ska välja.
Jag vill antingen gå på ego eller helex har både för och nackdelar för båda.


HELEX 

På Helex får  man betala 360kr i månaden i 12 månader + en engångs avgift på 800 kr i medlemsavgift.
Med detta ingår att man får träna när man vill och hur mycket man vill,man får ta del av all träning både gym och gruppträningar.
Man får även träffa en personlig tränare 3 gånger då man kan få hjälp att lägga upp ett personligt tränings shema.
Man får en helex ryggsäck eller väska och en vattenflaska.

Fördelen tycker jag är att man får hjälp av personlihtränare,fina lokaler,trevlig personal.
Nackdelen är att det är så dyrt det blir över 5000 kr som man ska betala.


EGO

På ego så får man just nu betala 2795 kr för ett årskort och då får man träna när mna vill och hur mycket man vill,man får ta del av alla träningsmoment.

Fördelar med ego är att det är billigt och bar lokaler
Nackdelar man får inte med personligtränare,inte ryggsäck,har hört negativa saker om ego

JAg har verkligen beslut ångest,vet inte vad jag ska välja.
Om jag väljer helex så måste jag lägga ut 1000 kr till,om jag väljer ego så kommer jag ha pengar över.
Uscha det här är verkligen jätte svårt.

Ny design

Nu har jag fått min bloggdesign fixad av morrismorris.blogg.se tycker verkligen att den blev super duper fin eller hur?? :)
Ne nu ska jag gå och duscha.

Tisdag

Hej hej
Är fortfarande sjuk,så jag börjar förbereda mig på att få fira nyårsafton för mig själv inte så roligt men så är det ju när man är sjuk.
Ligger just nu i sängen och äter en piggelin (bra för halsen) har inte sovit så bra inatt,vaknat flera gånger.
Nu skaj ag gå oxh ta en dusch och sedan ska jag fråga pappa om han kan åka och köpa en pekingsoppa till mig :)
Hoppas ni får en trevlig dag kram kram

Något jag absolut tänker köpa

Hittade två ursöta saker som jag verkligen vill köpa inför mitt och älsklingens hundköp.
Tycker verkligen att detta är fina saker som varje hundägare borda skaffa till sin hund.
En väldigt fin grej att ha när hunden blir gammal och dör,då kan man titta tillbaka i boken och på bilderna och komma ihåg dom fina minnen man haft med vovven som man skrivt ner.
Jag ska iallfall verkligen köpa dessa :)



En söt tavla som består av småramar där man ska sätta in bilder på sin vovve för varje månad och även en litet utrymme för ett tassavtryck. Den kostar 345kr och finns att köpa hos happylina.se



En "babybok" till valpen där man skriva in viktiga händelser,valpens utveckling,tassavtryck,stamtavla,viktig fakta.
och en massa annat den här finns också att köpa hos happylina.se för endast 99 kr(extra pris).


Tips till alla sjuklingar

Kom på att jag kan dela med mig av ett super gott och nyttigt litet recept som jag brukar frossa när jag är sjuk.

Man tar en Grapefrukt,en blod apelsin,en vanlig apelsin och en citron(är det nått av dessa som man inte gillar så är det bara att at bort det) sedan så skalar man alltihopa och skär allt i små bitar och lägger i en djup tallrik eller en liten skål (häll över saften som är kvar på skärbrädan från frukterna och häll det i skålen) sedan så tar man salt helst flingsalt och rör om.
sedan äter man detta med en liten gaffel :)
Super gott och nyttigt man får så många olika smaker både surt,beskt,salt och sött  Gott gott.
Rekomenderar detta välldigt mycket Sitter med en liten skål med detta och mumsar på nu :)

Nu ska jag titta lite på csi hehe jo föresten jag vann inte den där blogg design tävlingen men jag fick ett jätte fint tröstpris som bestod av en annan design som hon gjort.Jätte gulligt av henne tyckte jag :)
För jag behöver verkligen en ny design.
Massa kramar på er och testa det här nu lovar att ni kommer att gilla det :)

Sjuklingen

Hej på er,hoppas att ni mår bättre än vad jag gör för jag är sämre nu än vad jag var imorse.
Jag hoppas för guds skull att jag är frisk tills nyårsaftonen för jag vill verkligen inte sitta själv hemma och vara sjuk.
Men även fast jag inte varit så pigg idag så har jag följ med pappa och britta till birsta och shoopat lite grann det blev två tröjor för mig kan visa dom senare.inte ha något
Sedan så blev det lite lunch på sibylla,åt typ en tugga av hamburgaren och sedan ville jag inte ha mer Man får ju så dålig matlust av att vara sjuk.
Blev en sväng på ica maxi också hihi la i en massa gosaker till mig själv eftersom att jag är sjuk så dert blev trocadero,piggelin och lite godis så nu sitter jag och mumsar på piggelin gott gott.
Men nu ska jag titta på lite tv och krypa ner under täcket och vila ett litet tag.
Men ni får ha det bra kram kram

Måndag

Hej hej
Ligger fortfarande kvar i sängen och jag känner mig lite halv dålig,ont i huvudet och super duper snorig uscha.
Älsklingnen håller just nu på att göra iordning frukost till mig :) Vilken lyx jag har eller hur??
Jag slog just på tvn och såg att det var Isprinssaesan så jag ska nog sitta och titta på den ett tag :)
Nu kommer älsklingen med frukosten skriver mer senare under dagen.

Bloggdesign

Är med och tävlar om en jätte fin bloggdesign som jag verkligen hoppas att jag vinner för jag skulle verkligen behöva en ny design, men jag är själv så dålig på att fixa det så det skulle vara jätte roligt ifall man vann denna.

Så här ser den ut.Visst är den fin :)
Om man vill var med och tävla så gå in här
 


Film

Sitter just nu och tittar på filmen Bodyguard som visas på trean just nu,eller aa just nu blev det skit reklam.
Hatar att det alltid ska vara så mycket reklam ne reklam gillar vi inte!
Men nu kan jag ju passa på att fixa iordning lite holiday dipp och morötter mumsmums :)

Efter filmen tänkte jag gå upp och ta ett varmt bad med massa badskumm och några avslappnande badoljor som vi har hemma.Ett tips för att få en len och mjuk hud är att smörja in kroppen med babyolja efter en dusch eller ett bad det brukar jag göra,babyolja finns att köpa på vanliga mataffärer men också på apoteket.
Jag tänkte ta och göra en riktig "skönhets behandling" förutom att bada så tänkte jag göra en ansikts mask,noppa ögonbryna,peela fötter och händer med Marykay produkten silkeshänder/fötter Man får super lena fötter och händer också luktar man persika Gott gott.

Ne nu börjar snart filmen igen så nu ska jag gå skriver nog ett godnatt inlägg senare.
Massa kramar på er :)

söndag

Hej hej

Idag så har jag så fruktansvärt ont i min stackars rygg så jag och älsklingen har tiitat på tv och bara legat i sängen tills nu.
Glömde helt bort att blogga igår kväll,men på kvällen blev det ett bio besök för mig och min älskling.Vi såg Luftslottet som sprängdes Jätte bra film tyckte jag att de var,när vi skulle åka hem så var våran bil helt insnöad haha hade snöat nästan 2 decimeter uscha men tack och lov så var det inte tösnö utan det var pulver snö.

Nu ska min pappa snart komma och hämta mig för jag måste hem och skriva klart min uppsats som ska lämmnas in när skolan börjar igen (tråkigt).
Älsklingen ska nog vara med en kompis senare så då blir han ju iallafall inte ensam :)
Ne nu ska jag gå och klä på mig hehe för jag går runt i mina mystofflor och min morgonrock.

Skriver mer senare  puss och kram på er :)

Lördag

Hej hej
Imorse vaknade jag och älsklingen kring 11 tiden och då klev vi upp och fikade lite grann hehe det blev rostade mackor (min favorit) och juice Gott gott.
Efter det så skulle jag gå och duscha men det blev en snabb snabb dusch eftersom att min kära pappa hade duschat upp allt varmvatten,så lilla jag fick duscha i iskallt vatten INTE ROLIGT.
Vid 13 tiden så åkte jag och älsklingen till Birsta och shoppade lite jag hittade en kofta,en svart långärmad tröja och ett par röda spets trosor.Blev inget mer idag för jag får sådan panik när det är så mycket folk och när det varmt uscha det gillar jag inte.

Nu siiter jag hemma hos älsklingen och inte gör någonting ska väll titta på tv eller nått medans älskling ska iväg och titta på hockey TRÅKIGT!!!!
Ne nu ska jag gå ,skriver mer senare massa kramar på er.

Läskigt

Nu sitter jag coh älskingen och tittar på film hehe eller aa älsklingen gör det för jag tycker att filmen är alldeles för läskig uscha uscha jag gillar verkligen inte skräckfilmer!!!
Den här filmen var väldigt läskig men jag sitter här med datorn och håller för ögonen hehe så det kan vara ju man kan ju inte gilla alla sorters filmer eller hur?
Filmen heter iallafall The Farmer eller något sådant,den handlar om ett par som förlorar sitt barn och sedan tänker dom flytta till en annan stad och så blir det fel på bilen (som det alltid brukar göra) och sedan så hittar dom ett hus eller a en farm där dom söker hjälp.först så är personerna jätte trevlig fast lite mystiska  och sedan så händer det väldigt konstiga saker.
Jag rekomender den här filmen till dom som gillar lite läskiga filmer älsklingen tycker att den är bra hittils.

Juldagen

Hej Hej

Nu siiter jag och älsklingen hemma hos pappa och är propp mätta efter all julmat och julgodis.
Åkte hit imorse för att fira min jul hihi och nu har jag fått ännu mer julklappar Roligt roligt.
Jag fick.
*Biokort
*600kr på ginatricot
*Mysig vantar
*Body shop grejer
*En symbol ängel
*300kr på birsta city
*400 kr på intersport
*4000 kr till ett gymkort

Så jag blev jätte gald för alla min julklappar idag också ,är ju jätte roligt att få presenter.
Tänk om man fick en present varje dag hihi gud vad roligt det skulle vara :)

Ne nu ska jag och älsklingen proppa i oss ännu mer Godis och titta på någon film och bara ta det lungt.
Imorgon ska vi ta en sväng till birsta city och på kvällen så ska vi kanske gå på bio och se luftslottet som sprängdes.Så jag ser framemot morgondagen.

Massa kramar till er alla .

Julklappar

Nu har jag och min kära familj öppnat alla julklappar hehe gud vad jag tycker att det är roligt att ge julklappar men det är ju faktist snäppet roligare att få julklappar :D
Jag fick jätte mycket fint i år och imorgon så har jag min "andra julafton" med pappa,britta och farmor och då lär jag få ännu mer fian saker.

Jag fick iallfall jätte mycket som jag önskat mig i år (brukar ju inte vara så)

*myspys morgonrock
*grytvantar
*vattenkokare
*en jätte fin tvättkorg
*Nagelvårds grejer
*Grill bestik
*köks knivar
*vitlöks press
*Lakan sett till sängen
*Jätte fina handdukar

Men nu ska jag hjälpa till att plocka fram all julmat :)
Får se om jag skriver mer senare under kvällen men jag tror faktist inte det för vi ska nämligen sitta och mumsa på julgodis och spela spel och spela poker mm och bara ha det mysigt :)

Men jag önskar er en fortsatt trevlig och underbar julafton massa kramar på er alla ♥

Julfin

Så nu är jag fixad och klar,blev inte så avanserat idag eftersom att lilla jag glömde klänningen hemma hos pappa som jag skulle ha idag så det blev en forstor röd klänning idag men det får duga :)
Jag får anstränga mig mer på nyårsaftonen istället.

Men nu ska jag gå och äta lite jul mat som jag inet tycker om hehe men ad gör man inet för familjen :D


God jul

Hej Hej och god jul på er alla :)

Nu sitter jag vid frukost bordet och fikar lite skink macka och varm oboy hihi mysigt mysigt :)
Har även fått en julklapp nu på morgonen av mamma och peter och det var ett par ljus rosa myspys tofflor som är super duper mjuka som jag hade önskat mig.
Så jag blev super duper glad så nu sitter dom stadigt på mina fötter och där komme dom sitta "nästan" hela dagen :D

Nu ska jag hjälpa mamma att plocka undan från frukost bordet och sedan så ska jag fixa till mig lite grann innan mormor och morfar kommer hit.

Så nu tänkta jag önska er en fortsatt trevlig godjul så får vi se om jag skriver lite mer senare under dagen.
Puss och kram på er

Mätt och belåten

Har ju ätit godsaker hela långa dagen,tårtor och kakor och muffins och grejer hehe och nu har jag nyss ätit kinamat.Mamma och jag blev så sugen på det så vi for iväg och köpte det haha och det  var inte bara vi som ville ha kinamat för det var såå jäkla mycket folk som skulle beställa mat,så vi fick vänta i evigheter innan vi fick maten.
Men nu har vi iallfall ätit klart och det var helt klart värt att vänta på för det var så otroligt gott Mumsmums jag älskar verkligen kinamat.
Snart ska jag sätta mig framför tvn och bara ta det lungt och koppla av och sedan så ska jag ta reda på vad jag ska göra på nyårsafton hmm jag vet inte riktigt vad jag ska göra men jag kommer väll på något.
Nu ska jag gå men jag får se om jag skriver mer senare ikväll om jag inte gör det så säger jag godnatt nu.

Onsdag



Godmorgon :)
Idag så ställde jag klockan på 9 så att jag kunde gå ner och gratta mamma eftersom att min underbara mamma fyller år idag :)
Jag gav henne ett Ljus som det står så här på :
 
Mamma
Du är där när jag behöver dig,du glömmer dina egna bekymmer.Du är min tillflykt och klippa,med dig känner jag mig trygg.Kanske borde jag berätta för dig oftare hur mycket jag uppskattar dig,men du är den jag älskar.
Du är ljuset i mitt liv.

Hon blev iallfall jätte glad för det,efter det så fixade vi frukost det blev risgrynsgröt,skinkmacka och juice Gott gott.
Nu ska jag skynda mig att fixa till mig eftersom att gästerna kommer snart.
Kommer ha jätte ont i magen sedan för jag kommer proppa i mig alldeles för mycket godsaker hehe men det får man ju faktist göra på födelsedagar :)
Jag skriver mer senare under dagen. Ha en underbar dag allihopa.

Sov gott

Nu har jag hjälpt mamma att slå in alla julklappar till mina små syskon för hon har hjaft så ont i ryggen,så jag blev klar för bara en liten stund sedan.
Nu ska jag gå och sova för jag är så himla trött men jag ska vänta på att älsklingen ska ringa och säga godnatt :)

Men jag säger iallfall godnatt till er alla :)
Sov så gott

klar med julklapparna

Så nu är jag äntligen klar med julklapps inslagningen tack och lov för jag gillar verkligen inte att slå in julklappar och det gör det inte enklara när mina två små bus katter vill springa runt och leka med julklapps snörena och julklapps papperet.

Föresten så tog pappa och jag fram julgranen haha herregud vad katterna tyckte om den (deras  första jul) och när julgrans kulorna sattes på så blev dom alldeles tokiga och jag slår vad om att julgranen kommer att rammla omkull flera gånger hehe :D

Nu tänkte jag att jag ska äta lite och sedan ska jag vänta på att mamma ska komma och hämta mig.

Tisdag

hallå hallå :D

Jag har nyss klivit upp så jag tänkte att jag snart ska göra mig lite frukost eftersom att min mage kurrar av hunger hehe.
Det är så himla skönt att få sova länge man blir så utvilad då :)

Idag så ska jag slå in dom sista julklapparna och även slå in mammas födelsedags present,hon fyller nämligen år i morgon :)
Efter det så ska jag städa lite grann och även försöka skriva lite på uppsatsen (tråkigt)
Ikväll så ska jag åka hem till mamma för att kunna hjälpa till med allt som ska fixas innför hennes födelsedag och även inför julaftonen ,ska nämligen vara hemma hos mamma på julafton och så åker jag till pappa på juldagen.
Det blir så när man har skilda föräldrar men det stör mig inte ett dugg :)

Ne nu ska jag gå och göra något att äta det får nog bli rostade mackor och juice

Måndag




Hej hej

Imorse så sov jag och älskliongen jätte länge,vi klev inte upp förren klockan var halv 1 Skönt skönt.
Fikade en lite frukost lunch det blev rostade mackor med skinka och tomat med aromat på Mums :)
Sedan så satt jag och fixade lite med uppsats skrivning som jag ska göra klart under lovet och det gick ju inte så super bra för jag fick inte igång Word jävla program sm krånglar hela tiden.

Vid 4 tiden så skjutsade pappa in mig till stan för jag skulle sjunga med kören,men tog jätte lång tid för det var köer överallt och eftersom att det är så mycket snö så hjälper ju det till precis men vi kom fram i tid iallfall.
Min kör sjung nämligen för dom som inte har någon familj eller dom som är hemlösa,kyrkan hade fixat så att dom fick äta julmat och lyssna på oss som sjung julsånger.
Jätte fint tyclker jag att det är för det kan inte vara lätt att vara hemlös eller att inte ha någon familj uscha vad hemskt det skulle vara.

Nu sitter jag iallfall hemma och tittar lite på tv ska snart ringa älsklingen och prata lite :)
Får se om det blir nått skrivande ikväll har så mycket annat att göra som att tillexempell slå in alla julklappar hehe.

Söndag

Hejhej :)
Som jag skrev ifredags så har det blivit väldigt dålig uppdatering den här helgen men nu ska jag skärpa mig igen :)
Gårdagen började med att jag mamma och mina småsyskon åkte till min mammas gudmor och gudfar och lämmnade en julblomma och fikade lite grann Mysigt mysigt.Efter det så åkte vi till mormor och morfar och hade en liten "mimi julafton" för att min ena morbror ska åka till Malta den 22 december och jobba så det var faktist jätte trevligt,tack och lov så åt vi inte julmat utan mormor hade gjort köttfärsbiffar och en massa annat mumsigt och efter middageen så proppade man i sig en massa julgodis hihi mums:)
Jag fick iallfall en jätte fin julklapp av Min morbrors och hans fru,jag fick ett jätte snyggt 24 delars sett med bestick som jag blev jätte glad över :)
På kvällen så spelade vi poker eller aa jag var inte med för jag kan inte spela utan jag fick gå och göra drinkar till alla hehe också fick jag mysa med min morbrors frus hund Gismo hela kvällen :)
Så mamma och jag åkte hem kring 2 tiden på natten och när jag kom hem så omnade jag som en liten stock :)

Imorse så var det bara att kliva upp tidigt eftersom att jag skulle sjunga i kyrkan med kören klockan 10.00,det gick jätte bra :)
Nu sitter jag hemma hos pappa och väntar på att maten ska bli klar,vi ska äta rostbiff,klyftpotatis och bsås gud vad gott :)
Så jag skriver mer senare under kvällen :)

Fredag

Idag hade vi som sagt julavslutning och vi skulle sluta dagen med att hela skolan ska gå med facklor upp till norra berget och där ska man stå och frysa medans rektorn håller tal eller vad man ska säga att han gör,men idag så frös jag så himla mycket och jag ville inte riskera att bli sjuk till jul så jag skippade faktist fackeltåget.
Så jag gick ner till stan och gick och tittade på en "mitt första år" bok till valpar (typ som bäbis bok fast till valpar) som fanns på Akademibokhandeln som kostar 150 kr och en sån måste jag ju bara köpa :)
Efter att jag hade tittat på boken så åkte jag till mammas jobb för att kopiera viktig fakta från hundboken och sedan åkte jag med mamma och köpte pizza hehe lite onyttigt idag men gott var det iallafall.
Just nu sitter jag och väntar på att Kingdom of heaven ska börja på 3an och så håller jag på att försöka ändra min blogg lite eftersom att det är så mycket fel på den,men jag är så dålig på design så det tar lite tid eller aa ganska mycket tid och det kommer ju inte ens bli bra det jag gör haha så vi får väll se hur det går.

Imorgon så blir det dålig uppdatering för på förmiddagen så ska vi åka till min mammas gudföräldrar och äta lunch och efter det så ska vi åka till mormor och äta middag för min morbror ska åka till malta och jobba på en oljeplattform i flera månader så vi ska fira "mimi jul" med honom, eftersom att han åker den 22 dec så han missar julaftonen med oss.
Men nu ska jag gå ner och ta något att äta en knäckebröds macka med julskinka får det nog bli :)
Får se om jag skriver senare ikväll:)
Puss och kram på er

Jul avslutning

Hej hej alla pigga och glada :)
Har nyss kommit till skolan och ska snart ha grötlunch hehe för idag så har vi nämligen jul avslutning,så idag går vi på jullov skönt skönt.Alla andra skolar slutar nämligen den 22 dec så det känns lite roligt att vi slutar idag.
Idag är det ännu kallare än vad det var igår uscha jag gillar verkligen inte Vintern tycker bara att det är jobbigt att klä på sig så mycket kläder och grejs ne vintern är inte bra.
Efter gröt lunchen dag så ska vi ha pyssel och fika med våra mentorer lite mysigt tycker jag  och efter det så ska vi upp på norraberget och ha riktig avslutning med kör grejs och prat,tänk vad man kommer frysa då men man får ju tänka att efter det så är det JULLOV héhe skönt:)
ne nu ska jag gå ses senare 

Is Kallt

Uscha uscha imorse när jag tittade på ute termometern så ville jag bara ramla ihop och gråta för då var det 14 minus grader hur jävla kallt som helst och sedan när jag läste i morgon tidningen så stog det att smhi hade beräknat att det bara skulle bli kallare och kaller runt 22-24 minus grader.
Så idag såg jag ut sm en ullig köttbulle när jag klev utan för dörren hehe jag hade långkalsånger,jeans,linne,tjocktröja och tjocksockar och min dunjacka,halsduk,vantar och uggs haha måste sett väldigt roligt ut men det skiter jag i för man vill ju inte bli förskyld nu till jul.

När jag var på bussen påväg till skolan så gick ju bussen självklart sönder så vi fick sitta och vänta på nästa buss Och då kom jag ju försent till skolan,men när jag kom till sklolan så fick jag reda på att jag inte hade någon lektion för min lärar hade glömt bort att vi hade lektion hur fan kan man glömma bort det?
Han har inte varit här på 3 lektioner i rad nu Så jag kommer verkligen klaga efter jul för jag blir så jävla trött på att min skola inte kan fixa in vikarier eller extra personal,alla andra skolor har ju för fan det!

Nu sitter jag hemma hos älsklingen åkte hem dit för någon timme sedan,för vi skulle bara titta på någon innebandy turnering.Så nu har jag sagt hej till robert mamma som kommit hem från thailand och är brun som en pepparkaka haha är så himla avundsjuk ju.
Men jag får se framemot juni då ska ha våran lille vove bebis hihi längtar längtar :)
Nu ska jag tvinga robert att gå och dusch så att vi kan åka och köpa lunch för jag är super duper hungrig.

Vovve saker

Sitter just nu och tittar på lite olika hundsaker på nätet,har hittat en jätte bra sida som heter Petster.eu.
eftersom attt det 98% att vi skaffar hund till sommaren så har jag börjat titta på hundsaker :)
Idag var jag också förbi på biblioteket för att låna böcker om propaganda men då passade jag på att låna en massa hund böcker om hur första tiden är med valpen mm Roligt roligt.
Jag och älsklingen har även börjat skriva en liten lista på nmn förslag så om det är någon som har namn förslag till en liten shih tzu så skriv dom gärna är ni snäll.

Namn som vi kommit fram till nu är : Milo,Majlo,kinzie,Frisco,Skrutt,Lillan,Ior,Lilo,Uno,Nala,Muffins.
Jag vill ha ett namn som inte alla andar har så det är därför jagh ar tagit lite udda namn :)
Jag och älsklingen vet ju inte om vi vill ha en tik eller en hane utan vi ska åka och titta på mini vovvisarna när dom kommer i april om allt går som det ska,för att se vilken hund som vi kommer bäst överens med och då tar vi den ♥

Här kommer lite bilder av saker jag förmodligen kommer att inhandla till vovven.
EN bädd,matställ,snyggt halsband,hundbilstol och hjärt mönstrade bajspåsar.
sedan så kommer jag ju köpa mycket annat gulli gull och hygien grej så som borstar eftersom shih tzu kräver mycket pälsvård.






Onsdag

Hej på er :)
Idag är jag väldigt pigg och glad (konstigt nog) för jag gick och la mig ganska sent igår för jag var tvungen att städa lite överallt för min lilla älskling hade slarvat att dammsuga.
För idag kommer älsklingens föräldrar hem från thailand och då vill jag ju att det ska vara snyggt och prydligt överallt eftersom att det är ju deras hem och man vill ju komma hem till ett ny städat hem.
Men jag gick och lade mig vid 12.00 tiden och då somnade jag som en stock och imorse så ville ag sova en extrahalvtimme så jag låg och snosade jätte länge så jag hade bara n alvtime på mig att fixa till mig men det gick bra ändå.
Nu sitter jag på skolan och har jätte tråkigt för jag håller på med den där förbaskade uppsatsen,jag hatar verkligen att skriva uppsatser för jag kan inte men men man får göra så gott man kan.
Tänkte snart ta och ringa min stv mamma och höra om hon vill gå t och äta lunch hehe men hon får betala för jag har inga pengar,köpte upp mina sista pengar på julklappar.

Men jag skriver mer senare :)
Puss och kram på er

Tisdag

Hej hej
Förlåt att det har varit dålig uppdatering idag men jag har inte haft tid idag har haft så mycket att göra eller aa heh ganska bara är lat.
Imorse så var jag så enormt trött hade jätte svårt att kliva upp och sedan har jag fått tillbaka mitt dumma munsår :(
brukar få det flera gånger på vintern är ju skit jobbigt för det är både fult och sedan så gör det ont.
Så när jag var på väg till skolan så stannade jag till på apoteket och köpte munsårs plåster och munsårs salvan Anti,Anti fungerar jätte bra men det är så fult när man har det på munsåret ser ju ut som man har tandkräm på läppen ju.
på förmiddagen så hade jag historia och då fick vi tillbaka provet om första och andra världs kriget och jag blev väldigt glad över att jag fick G för jag hade inte pluggat till provet så jag trodde att jag skulle få IG.
Efter lunch så hade vi lite sång för alla musik esteter ska sjunga på julavsluningen så musik lärarna har satt ihop en lite kör,så vi gick igenom dom texterna och det gick väll ganska bra tycker jag :)
Efter det så kom älsklingen och hämtade mig för jag hade ingen lektion på eftermiddagen för läraren var sjuk och Skvadern tar inte in vikarier (Konstigt tycker jag).Men jag och älsklingen åkte iallfall först hem till min pappa för att titta till min lille trisse misse som kastrerades och öronmärktes idag,lill bubben var lika pigg och glad som han brukar vara så han sprang runt och lekte jätte mycket Bra bra för det är ju ett tecken på att han inte har ont.

Sedan så åkte vi hem till älskling och då började jag att baka lusse bullar medan älsklingen städade huset,men det tar ju som sagt väääääldigt lång tid att göra lussebullar eftersom att dom ska jäsa så mycket men när man väl har gjort dom och dom är klara så är det ju värt tiden man fått vänta på dom för dom är ju så goda att äta.
Våra lussebullar blev väldigt goda men dom skulle möjligt vis ha kunnat smaka lite mer saffran men ähh det spelar ingen roll.
Nu har jag iallfall nyss ätit hehe blev lite lyx mat idag,vi gjorde kött med pommes och bsås med grönsaker till MUMSMUMS.
Nu ska jag snart titta på "halv åtta hos mig" sm visas på 4an,för den här veckan är det i sundsvall så det kan ju vara roligt och titta på för man kanske vet vilken någon av dom är,inte för att jag tror det men ändå.
Ne nu ska jag gå får se om jag skriver mer senare.
puss och kram

julbakning

Hej hej
Äklsklingen och jag har just julbakat,vi har både bakat pepparkakor och knäck.
Hehe vi gjorde några misstag,jag brände första knäck sattsen så vi var tvungen att slänga den men andra sattsen blev jätte bra och sedan så har vi bränt några peppar kakor men det fixade vi med glasyr hehe så allt löste sig till slut :)
Imorgon så ska vi städa hela huset och då ska vi även passa på att baka lite lusse bullar hehe får se hur dom blir :)
Nu ska jag sätta mig framför tvn och bara koppla av och ta det lungt.

JO JUSTE höll på att glöma bort att berätta hur det var när vi åkte och titta på små vovvarna idag.
när vi kom dit så var det fullt med hundar överalt och jag höll seriöst på att dö för dom var sååå otroligt söta och helt underbara.Så jag frågade uppfödaren om hon skulle avla till sommaren och det skule hon gissa om jag blev glad eller.
Så nu har jag och älsklingen "bokat" att vi vill ha en valp,hon ska para nån av honorna i februari och då kommer valparna i Juni så då ska vi köpa en valp:)

Jag är så himla Lycklig nu när det äntligen är bestämt att vi ska skaffa vovve,även fast det är ett tag fram tills juni Men jag hoppas att det kommer gå fort ör jag längtar såå himla mycket redan.

Så nu vet ni det också hehe men nu ska jag gå och titta på tv.
Så jag säger godnatt nu och ha en fortsatt trevlig kväll.
puss och kram på er

julbakning

Hej hej
Äklsklingen och jag har just julbakat,vi har både bakat pepparkakor och knäck.
Hehe vi gjorde några misstag,jag brände första knäck sattsen så vi var tvungen att slänga den men andra sattsen blev jätte bra och sedan så har vi bränt några peppar kakor men det fixade vi med glasyr hehe så allt löste sig till slut :)
Imorgon så ska vi städa hela huset och då ska vi även passa på att baka lite lusse bullar hehe får se hur dom blir :)
Nu ska jag sätta mig framför tvn och bara koppla av och ta det lungt.

JO JUSTE höll på att glöma bort att berätta hur det var när vi åkte och titta på små vovvarna idag.
när vi kom dit så var det fullt med hundar överalt och jag höll seriöst på att dö för dom var sååå otroligt söta och helt underbara.Så jag frågade uppfödaren om hon skulle avla till sommaren och det skule hon gissa om jag blev glad eller.
Så nu har jag och älsklingen "bokat" att vi vill ha en valp,hon ska para nån av honorna i februari och då kommer valparna i Juni så då ska vi köpa en valp:)

Jag är så himla Lycklig nu när det äntligen är bestämt att vi ska skaffa vovve,även fast det är ett tag fram tills juni Men jag hoppas att det kommer gå fort ör jag längtar såå himla mycket redan.

Så nu vet ni det också hehe men nu ska jag gå och titta på tv.
Så jag säger godnatt nu och ha en fortsatt trevlig kväll.
puss och kram på er

Måndag

Hej hej på er :)
Hoppas att ni sovit gott hehe för det ar INTE jag gjort.
Där mitt rum ligger hemmea hos mamma har förut varirt en vind so mv ibyggt om till en övervåning och igår kväll när jag skulle sova så var det råttor som kraffsade i väggen alltså fatta vad rädd jag blev haha jag fick för mig att dom skulle kraffsa sönder väggen och kom´ma och bita mig i tårna när jag låg och sov.
Så jag ar typ legat vaken alva natten och vart livrädd så nu är jag jätte trött men jag får ju skylla mig själv.

Kom till skolan vid halv nio och jag har inet gjort något vettigt tills nu,tänkte att jag skulle leta lite info till uppsatsen men jag har varit alldeles för trött hehe så jag har bara suttit och pratat med några i klassen óm allt från himmel och jord.Jag tror att alla är lite extra trött på Måndagar eller vad tror ni?
Klockan 1 så börjar matte lektionen hoppas att det går fort för jag tycker att det är så otroligt tråkigt,måste gå vid halv 4 för då ska jag gå till min styvmammas jobb och vänta tills hon slutar och sedan så ska vi hämta upp älsklinegn coh efter det åka och titta på vovvisar hihi kommer att bli så kär i dom :)

Ne nu ska jag dra till ica och köpa en choklad bit hehe mumsmums.

Lucia dag

Nu är jag hemma efter en helt underbar lucia eftermiddag :)
Allt gick bra i ga kyrkan med sången och alltihopa,jag var lite närvös att vi skulle sjunga fel eller gå fel men det gjorde vi inte.
Medelpads lucia gänget var också duktiga hehe men inte lika duktiga som vi var förra året ;)
Ne nu var jag taskig,men lite taskig måste man ju få vara eller hur?
Nu sitter jag och mumsar i mig blodapelsiner har redan hunnit trycka i mig två stycken,jag tycker dom är sååå himla goda dom är lite så där sura och det är då jag tycker att dom är som godast.

Imorgen blir det ännu en skoldag (tråkigt) men efter skolan så ska jag och älsklingen iväg och titta på hundvalpar (shih tzu) i timrå,för vi ska ganska säkert skaffa vovve till sommarn då jag kommer kunna vara hemma hela sommarn med vovven eftersom att jag har sommar lov.
Men vi vill titta ifall rasen shih tzu passar oss och om min styv mamma tål den rasen så det ska bli så spännande,jag vet att jag kommer vilja ta med en hund hem hehe så älsklingen kommer få dra mig därifrån för är det någonting som jag tycker riktigt mycket om så är det hundvalpar och kattungar.Jag skulle kunna sitta en hel dag och bara gosa med hundvalpar, tänk att få nått sånt jobb att få gosa och leka med djur hur roligt skulle inte det var?

Ne nu ska jag gå och tvätta bort allt smink och sedan så ska jag titta på tv och bara koppla av,så jag tänkte att jag skulle säga godnatt nu så ni får sova så gott puss och kram ♥

Här kommer en gammal bild på mig och älsklingen som jag tycker om.
(har märkt att jag är dålig på att lägga upp bilder ,men ska försöka ändra på det)

Lucia dagen

Hej hej :)
Idag är det dsen 13 december LUCIA,jag älskar den här dagen för då får man både proppa i sig en massa lussebullar och pepparkakor men man får ju även var amed om en super fin tradition och se lucia tåg.
Jag kommer själv att vara med i min kör idag i Ga kyrkan när det är kröningen av medelpads lucia och det är så himla fint i kyrkan då med tända ljus och kyrkan är alldeles full proppad av mäniskor som kommit dit för att titta.
Så idag klockan halv 4 så ska jag dit och träna lite sånger och reetera hur vi ska gå in och ut ur kyrkan och vilken storlek man ska ha på kåporna vi ska ha mörk röda kåpor vet jag iallfall.
Men nu ska jag leta reda på en text till sången "Härlig är jorden" för jag är lite osäker på verserna så jag måste träna det innan jag åker till kyrkan.

Men ni får ha en underbar lucia dag :)
puss och kram på er

sång

Hej hej nu är jag hemma igen Skönt :)
Jag har kommit fram till att det är jätte annorlunda att sjunga utan tandställning hehe låter lite tokigt när jag sjunger men jag hopas att jag kommer vänja mig så fort som möjligt.
vi började att sjunga på Casinot det gick väll ganaka bra förutom att vi sjung fel lite här och där och att det nästan inte var någon publik,vi fick även en liten påse med lite gosaker i bland annat choklad,baguett,festis och en kortlek hehe så det var ju bra för jag var vrål hungrig och jag hatar att sjunga när man hungrig för då kurrar hela magen.
Vid 14.00 tiden så var vi på In och sjöng vi var tvungan att gå igenom hela gallerian och sjunga sankta lucia sången miljarder gånger sååå himla tråkigt och PINSAMT men det som var mest Pinsamt var när vi var tvungna att åka rulltrappan och sjunga samtigt haha måstre ha sett väldigt roligt ut.

Nu är jag hemma iallfall och älsklingen har nyss gått över till grannen för dom ska titta på Hockey (TRÅKIGT) och jag hade tänkt titta lite på tv och vila rösten tils imorgon för imorgon är det ju lucia kröningen i GA kyrkan så då måste allt låta PERFEKT och just nu så har jag så himla ont i halsen.
Senare när älsklingen komer hem så ska jag tvinga honom att skjutsa mig till affären så att jag köpa Godis som jag kan ha till Robinson ikväll.
Men nu tänkte jag först och främst gå och fixa iordning lite Tacos att mumsa på har hehe för jag är hungrig Igen.
Men ha en trevlig lördag kväll puss och kram på er.

Godmorgon

godmorgon på er hoppas att ni sovit gott det har iallfall jag gjort :)
Men nu är jag uppe och håller på  at fixa till mig och klä på mig för jag ska snart åjka iväg till stan för att sjunga med kören och medelpads lucia på casiont och vånigen.
men jag skriver mer senare när jag kommer hem.
puss och kram på er och ha en bra Lördag :)

Tänderna

Här kommer bilderna på hur mina tänder såg ut innan tandställning och hur dom såg ut efter.
Innan tandställningen så hade jag ju krokodil tänder haha och då skojar jag inte och nu är ju mina tänder PERFEKT.



Dans

Hej på er igen hoppas att ni har haft en bra förmiddag :)
Vi har ju so sagt tittat på 1orna som haft lucia och det var det sämsta lucia tåg jag någon sett,för det första så kunde dom inte sjunga en ton rätt alltihopa lät rent ut sagt förjävligt och sedan så kunde hälften inte txterna och alla såg ut som muppar som bara ville skrika hej-kom-ta-mig-härifrån Så jävla dåligt.
Lucia är ju en viktig och FIN tradition som ettorna nu förstörde.

Nu sitter jag och väntar på att dansen ska börja så at jag kan få åka hem sedan,för jag och älsklingen ska åka och titta på är min lillasyster ska lucia uppvisning också ska vi var ahundvakt och Spider ikväll (älsklingens brors hund)
Så vi har en fullspäckad fredag framför oss hehe så vi får se om vi hinner med att laga mat aannars å får det bli att vi köper hem Pizza.
Puss och kram på er

Godmorgon

Sitter just nu på skolan och ska snart börja arbeta med uppsatsen som vi håller på med.
imorse var jag så fruktansvärt trött ,jag brukar alltid ställa min klocka 1 timme innan jag behöver kliva upp för jag älskar att få somna om hehe.
Men det var iallfall super duper svårt att kliva upp imorse skulle jätte gärna ha velat ligga kvar i sängen.
Klockan 10.00 så ska det vara lucia grejs i aulan (es 1 som fixat) så vi ska titta på det och efter det så blir det FIKA lussebullar och pepparkakor med klassen gott gott :)
Resten av dagen ska hela skolan ha dans som jag hatar,jag fattar inte varför man måste dansa och när man dansar så har alla handsvett super äckligt ju men men nu är det som det är.

Nu tänkte jag gå och köp något fika i cafeterian för jag är hungrig.
Ha en bra dag allihopa puss och kram på er :)

Tandställningen är borta :)

Fick ta bort min tandställning idag :)
Fyfan vad skönt säger jag bara,jag har ju haft i 2 och ettt halvt år hehe så nu känns det jätte ovant utan tandställningen.Det gjorde inte ont att ta bort den som jag trodde att det skulle göra utan det vara bara lite obehagligt och kändes lite konstigt men det gick super duper bra iallfall och nu har jag ju världens snyggaste tänder hehehe :)
Kan tyvär inte lägga upp någon bild just nu då min kamera sladd är hemma hos mamma,men jag har knäppt bilder på avgjutning av hur mina tänder såg ut innan jag hade tandställning och hur dom ser ut nu och det är en STOR skillnad jag är SUPER nöjd med resultatet.
Men nu ska jag ha en slags genomskinlig skena dygnet runt i 2 veckor som jag bara ska ta ut när jag ska äta eller sjunga,för när man har den här skenan så kan man inte riktigt prata ordentligt för man lespar hehe så jag låter lite rolig.

Men slut pratat om min tandställning nu.
På lunchen så åkte jag till mammas jobb och sjöng några låtar på deras jul lunch innan jag skulle tillbaka till tandläaren igen,det gick iallfall jätte bra att sjunga utan tandställningen så det är jag glad över :)
fick iallfall äta lunch där super gott var det :)

Nu är jag hemma hos älsklingen och vi har nyss ringt en person här i västernorrland som säljer Hund rasen Shih tzu och frågat om vi skulle kunna få komma och titta på hundarna och även testa ifall min styv mamma tål dom för hon ska nämligen följa med eftersom att vi läst att den här rasen ska vara mer allergi vänlig än andra.
Så det ska bli spännande så vi ska dit på Måndag och titta/testa klockan 17.00 Roligt roligt.
Snart ska jag och älsklingen sätta igång att göra lite tacos för vi tänkte att vi skulle göra våran favvo rätt idag eftersom att jag tagit bort tandställningen.

Det blev mycket tandställnings prat idag men men det kan inte hjälpas :D
Kram på er allihopa och hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft.

Onsdag


Glömde förestn att berätta hur det gick igår på birsta city,det gick mycket bättre än vad jag trodde vi sjöng fel nån gång men det var ingen som tänkte på det.
Efter sången så gick jag och älsklingen med min familj på mcdonald och åt skräp middag hehe så kan det vara ibland,sedan så åkte vi hem till älsklingen och jag titta lite på tv och sedan gick jag och la mig för att sova.
För Imorse blev det väldigt tidigt för mig eftersom att min kör skulle sjunga med medelpads lucia tjejerna klockan halv 8 i kyrkans hus ,jag fick värkligen pressa mig upp ur sängen jag skulle nästan ha kunnat gjort vad som helst bara jag hade fått legat kvar i sängen och sova.
Men sången gick iallfall bra även fast alla hade en rosslig morgon röst men det blev ännu bättre när vi fick varm choklad och pepparkakor mumsmums.
Just nu har jag eget arbet på historia uppsatsen ,men jag ska snart bli hämtad av mamma för jag ska träna att sjunga lite grann för imorgon så ska jag nämligen sjunga på mammas jobb när dom ska ha jullunch :)
och imorgon så ska jag även TA BORT min tandställning jipppi jippi Gud vad jag längtar att få bort skiten.
Ne nu måste jag gå och klä på mig för mamma kommer nog vilken minut som heslt.
Ha en bra dag alliopa :)

BLÄÄÄÄ

Uscha vad jag är less på Historia det är så otroligt tråkigt.....bläääääblääää.
Håller just nu på med Upssatsen som vi ska skriva och nu har jag bara tagit någonting att skriva om för jag orkar inte tänka efter ordentligt på vad som kan vara "kul" att skriva om så nu blev det Tyskland och propaganda.Så vi får väll se ur det blir med det,nu orkar jag inte längre jobba med det.
Det ända som jag vill gra just  nu är att åka hem och sova i min säng och gosa med min älskling,men men nu får jag var ahär och jobba med den är dumma historian som jag inte kommer ha någon nytta av i framtiden.
Ibland förstår jag inte riktigt hur dom som bestämmer vad man ska lära sig i skolan tänker,för tillexempell Matte b hur mycket av det kommar jag ha nytta av i fremtiden......hmm inte så mycket eftersom att det bara är en massa onödigt skit men därimot så kommer man ha mr nytta av matte a eftersom att det är plus och minus och delat mm så det försttår jag att man måste läsa eftersom att man kommer ha nytta av det i framtiden.
Histora har man ju haft i Högstadiet Rävker inte det eller????? varför ska man tex läsa igenom andra värlskriget engång till i gymnasiet,Hur tänker skollednings mäniskorna egentligen???
Men nu är det som det är och det är bara att acceptera fast man inte gillar det.
Nu tänkte jag gå till ica och köpa nått att äta för jag tänker inte äta skolmaten idag för det är nån slags fisksörja ucha.

Ha en bra dag allihopa

Tisdag

Godmorgon :)

Sitter just nu på skolan och håller på att jobba för fulla muggar även fast klockan är så pass tidigt,ne men eftersom att jag varit borta från skolan i några dagar så försöker jag hinna ikapp det jag missat oc det är ganska mycket bland annat Information om historia uppsattsen som ska skrivas och sedan har jag missat matten men den har jag redan gett upp för länge sedan för jag vet redan att jag kommer få IG i matte b.
Men jag sitter just nu och söker lite på olika historia sidor för att hitta något att skriva om,ämnet på uppsattsen ska vara Konst och Makt. JAg har inte en susning om vad jag ska skriva så jag får helt enkelt söka vidare.
Men jag ska försöka hinna med att skriva lite senare under dagen.
Puss och kram på er ♥

Godnatt

Nu tänkte jag säga godnatt för nu ska jag sova,ska ju upp tidigt imorgon till skolan.
Sång grejen som vi hade vid 6 tiden gick iallfall super bra även fast det blev några sjungfel här och där men det var det ingen som märkte hehe.
Vill bara påmina att imorgon så ska min kör och årets medlpadslucia gäng sjunga på Birsta city klockan 18.00 på övre plan kom dit och titta och lyssna på jullåtar :)

Så nu önskar jag er en godnatts sömn så att man är pigg och glad imorgon.
Puss och godnatt.

Måndag

Hej hej på er :)

Idag hade jag också tagit ledigt från skolan för att kunna vila upp mig lite grann.
Så jag har legat och vilat tills nu,ska snart gå och göra någonting att äta för jag är super duper hungrig.
Senare i eftermiddag så ska min kör sjunga med årets medelpadslucia i kyrkanshus klocka 18.30,det ska bli roligt :)
Skriver mer senare i Kväll för efter sången så ska jag följa med mamma på Marykay möte så jag lär inte vara hemma förren klockan 22.00 ikväll.
Men jag skriver då puss och kram

HEMMA

Nu är jag äntligen hemma i kära sundsvall igen efter en super rolig vistellse i Stockholm :)
Våran buss gick ifrån stockholm klockan 2 och vi var hemma kring halv 7,buss resan gick väll ganska bra förutom att det är så Jävla trångt och man får ju liksom inte plats men men jag tackar ipoden och boken som jag hade med mig :)
Älsklingen var så trött så han sov nästan hela buss resan men några pussar fick jag iallfall.
Britta kom och hämtade oss vid bussen och dååkte vi hem till mig och åt lite middag ,det blev stekt potatis och stek med rödvinssås mumsmums.
Efter middagen så åkte vi hem till älsklingen för att titta till lill Fia (älsklingens katt) som grannarna har passat medans vi varit borta,och lill gumman var så kel sjuk stackars liten igen som gosat med henne på flera dagar.
Vi titta i kylen och såg att det inte fanns någonting där så det var bara att åka raka vägen till affären och handla,det blev lite allt möjligt kattmat och en massa mjölk och taco grejor hehe jag och älsklingen älskar nämligen tacos :)
Nu så ska vi bara koppla a och titta på en film och gosa lite med lill fia ♥
imorgon är jag också ledig så jag tänkte ta en sovmorgon då men jag uppdaterar imorgon på eftermiddagen.
Puss och kram på er och ha en mysig kväll :)

Myspys

Nu ligger jag och älsklingen och tittar på robinson med en stor chipspåse att mummsa på :)
Dagens middag blev som sagt skräpmat hehe det blev Burger king men det vatr gott iallfall tur det.
Men efter nyår så är det slut med allt som har med skräp mat eller onyttigheter att göra för då börjar mitt sunda liv utan godis buhu men men var gör man inte för att få en snyggare kropp och en bättre kondition.

Men imorgon så åker jag och älsklingen hem till kära sundsvall,känns faktiskt ganska skönt att åka hem och sova isin egen säng och mysa med mina små kissemiss bäbisar♥
Imorgon så åker vi från stockholm klockan 14.00 med buss så vi är vara hemma kring 18.00 tiden.
Vi tänkte gå och fika frukost klockan 10.00 för att sedan gå upp och fixa till oss för vi måste nämligen checka ut klockan 12.00.
Eftersom att vi inte har så mycket pengar kvar så ska ska vi skippa lunchen imorgon eftersom att vi äter en ganska sen frukost och köpa fika till buss resan istället hehe det lutar mot att vi köper en massa lussebullar.

Men nu ska jag titta klart på Robinson så jag säger godnatt till er alla nu och så bloggar jag imorgon när jag är hemma i sundsvall igen.

Puss och kram på er :)

Lördag

Hallå där :)
Imorse så gick vi och åt en god och stadig frukost vid 10 tiden och sedan så gick vi och fixade till oss på hotel rummet och vid 11 tiden så var vi på stan och kikade runt i olika affärer.
Det blev några inköp idag också för mig blev det blandannat kavajen som jag tittade på igår som fanns på ZARA,sdan blev det lite julklappar :)
Älsklingen köpte en Tröja som var jätte fin.



Vid 12 så gick vi till Waynes coffe och köpte en varsin cesar sallad Mumsmums haha och medans vi satt där så flög det in en liten fågel genom dörren som stog öppen och fågeln flög runt överallt. Så då skyndade jag mig att äta för att kunna gå därifrån,för jag är nämligen lite rädd för små fåglar jag tycker att dom är läskiga.
Så nu har jag och älsklingen kommit tillbaka till hotel rummet och nu ska vi vila fötterna lite grann ska titta lite på tv.
senare i eftermiddag så ska vi hitta något billigt ställke att äta på hehe för vi har inte så mycket pengar över efter alla våra shopping dagar,det blir nog mcdonalds eller pizza eller nått sånt.
Men det är ju också gott :)

Ne nu ska jag gå och byta om till myskläder kram på er.

Underbar Middag

Vid 6 tiden så gick jag och älsklingen ut för att leta en lite finare resturang och efter en ganska långpromenad så hittade vi en Italiensk resturang så vi gick in där.
Vi beställde in Bruschetta till förrätt och till varmrätt så tog jag Oxfile planka och älsklingen tog Lammkottletter och all mat var helt underbar :)
Älsklingen min bjöd på middagen som blev dyr hihi gulligt gulligt ♥
Nu är vi tillbaka på hotelrummet och ska titta på nått avsnitt av Dexter som vi har på min bärbara datorn och sedan så ska vi sova för imorgon blir det en till shopping dag hihi roligt :)

Så jag säger godnatt till er alla nu.

Shopping dag

Hej hej
DAgen började med att jag och älsklingen gick upp och fikade en super god hotell frukost klockan 8,sedan så gick vi tillbaka till hotell rummet för att sova någon timme till hihi vi klev upp klockan halv 12 och var då redo för Shopping.
Vi har tillbringat det mesta av dagen på Drottning gatan hittade väldigt mycket fint.
Misstaget som jag och älsklingen gjorde idag var att vi hade på oss Dunjackor och det var nästan olidligt varmt så nu badar vi i svett känns det som haha så vi ska hoppa in i duschen snart.
Men som sagt så blev det fina inköp idag iallafall,
Älsklingen köpte en ny jacka på Stadium,en jätte fin tjock tröja på MQ och ett par super fina skor :)
Jag köpte en skinjacka och en halsduk på ZARA men jag hittade även en kaavaj på ZARA som jag jätte gärna vill ha så vi får se hur jag gör imorgon :)

För imorgon blir det nämligen en till Shopping runda ROLIGT ROLIGT.
Nu ska vi vila våra stackars fötter nån timme och fräsha till oss för att sedan kunna gå ut och äta lite vid 7-8 tiden.
Idag tänkte vi försöka hitta en lite finare italiensk eller amerikansk resturang MUMS.
Men jag får se om jag skriver mer senare under kvällen kankse lägger upp lite bilder på inköpen om jag orkar.

Puss och kram på er :)

Stockholm

Jag har haft en jätte bra dag här i stockholm,som jag skrev tidigare idag så låg jag och älsklingen och vilade på dagen för att sedan kunna orka med och gå ut och äta en god middag.
Ungefär vid 5 tiden så begav vi oss till Drottninggatan för att kika in på lite olika affärer för det är mycket roligare att gå in i affärer här i stockholm än i sundsvall för det finns ett mycket större utbud och sortiment här Roligt roligt.
Men som sagt så gick vi även och letade en resturang och till sist så orkade vi inte gå runt och leta nå mer så då tog vi en Asiatisk resturang på drottninggatan eftersom att jag och älsklingen älskar asiatisk mat.
Vi tog båda två mongolisk/asiatisk/suschi buffe och det var super gott och billigt det kostade bara 148 kr per person för bufferna Billigt billigt :)
Nu ligger jag och älsklingen och tittar på tv men ska snart sova ,vi har bestämt att vi ska kliva upp och äta frukost klockan 8 imorgon bitti för att sedan gå och sova 1 eller två timmar till.
För imorgon blir det SHOPPPING hihi så då måste man ju vara pigg och glad :)

Ne  nu ska jag sova Nattinatti.

Stockholm

Hej :)
Nu har jag och min älskling äntligen kommit fram till stockholm och ska var här tills på söndag eftermiddag.
Vårt hotellrum är super mysigt så just nu logger vi och tittar på tv och tar det lungt efter tågresan för jga har så jäkla ont i ryggen,får det när jga sitter för länge hehe är som en gammalt tant.
Men lite senare tänkte vi pallra oss ut och leta efter någon god resturang ska även titta lite grann på någon resturang guide ifall jag hittar något intressant innan vi går ut :)

Lite bilder från tåget hihi vi var vääääääldigt trötta.



Men jag tänkte att jag ska försköka att hinna med och blogga lite senare ikväll.
Kram på er

Hemma

Vi hade ju klädsim förut på idrotten och eftersom att jag är så känslig mot klor så var det jätte jobbigt men jag simmade 20 längder för sedan så var jag tvungen och gå upp och duscha för att det kliade så jävla mycket.
Efter idrotten så kom britta och hämtade mig och då åkte vi och handlade lite grann hehe vi skulle BARA handla ströbröd och ett torsk fisk block men som vanlogt så slutade det med tre fulla kassar.
Köpte bland annat baguetter som jag ska göra iordning till mig och älsklingen imorgon som vi kan hapå tåget,två drickor blev det och en stor godis påse så klart hihi mumsmums :)
Nu har jag nyss ätit en jätte god middag,vi gjorde hemma gjorda fiskpinnar,dillsås och potatis super gott blev det.Jag fattar inte varför inte alla gör hemma gjorda fiskpinnar det är ju mycket godare och det tar inte så lång tid att göra dom heller.
Nu ligger jag i sängen och vilar lite grann för jag har sådan huvudverk uscha uscha men jag har proppat i mig en alvedon iallafall så får vi se om det hjälper.

Onsdag

Hej hej

Imorse så skjutsade älsklingen mig till skolan hehe men vi hade glömt bort att sätta i motorvärmaren i bilen under natten,så imorse när vi skulle åka så var hela bilen en isklumb nerå inte riktigt men vi fick stå och skrapa rutona i en kvart óch frysa fingra av oss.
Men vi kom fram till skolan iallafall tur det eftersom att jag hade historia prov direkt på morgonen,som förövrigt gick skit för mig hade pluggat på helt fel sakermen men så kan det gå får väll göra om det nästa vecka.
Jag har iallfall nyss ätit lunch uscha uscha säger jag bara jag gillar verkligen inte skolansmat bläää!
Min styvmamma ska snart komma med ett par mjukis byxor till mig eftersom att vi ska ha klädsim senare i eftermiddag och lilla  jag glömde bort att ta med mig långbyxorna.
Jag kommer se så jävla roligt ut för jag kommer ha på mig ett par tunna turkosa mjukisbyxor och en ljus rosa tunn långärmadoch under det en rosa orange bikini haha jag kommer se ut som nån jävla pastell mupp :D

Nu tänkte jag faktist sitta och läsa lite skvaller bloggar hihi så roligt att läsa dom.

Just det imorgon så åker älsklingen och jag ner till stockholm och kommer hem antingen söndag eller måndag så det kommer nog inte bli nått bloggande i helgen så att ni vet :)
Så jag får väll ta igen det nästa vecka istället.

Puss och kram på er och ha en trevlig dag

Tisdag

Hej hej alla glada ídag är det super fint väder här i sundsvall med sol och minus grader men ingen snö men det gör ingenting.
Imorse så trodde lilla jag att jag hade sovmorgon men självklart så hade vi inte det utan vi började klockan 10 och jag vaknade halv tio så jag fick super duper stressa till skolan.Vi gick genom lite grann om vad som ska komma på Histori provet som vi ska ha imorgon och som llla jag inte har pluggat till INTE BRA LINNEA.

Vid 11 tiden så fick jag reda på att min lärare som vi ska ha på eftermiddagen var sjuk så vi skulle inte börja förren klockan 14.00 så då bestämde jag mig för att dra ner till min styv mammas jobb för att äta lunch hihi vi drog till mcdonalds och åt en cesar sallad mums mums jag tycker att den är riktigt god faktist.
Så nu är jag tillbaka på skolan och ska vänta tills klockan 14.00 tills vi börjar.

Ikväll så ska jag åka hem till älsklingen och mysa :)
RSS 2.0