Lördag

Hej på er
Idag så hade jag och älsklingen en lång sovmorgon så himla skönt med helg :)
Just nu ligger jag och vilar har sminkat min styv mamma,hon och pappa ska på fest ikväll så hon ville vara lite extra fin.Älsklingen ska skjutsa dom klockan 5 och sedan hämta dom i natt.
Så ikväll så ska jag och älsklingen ha mys pys kväll med tacos,morötter och dipp coh dricka och nån bra film hihi mysigt.
skriver mer senare ikväll om jag får tid för det,ha en jätte bra lördag kväll

lunch

Hej hej
Älsklingen plockade upp mig  vid halv tolv och då åkte vi och åt lunch,egentligen så skulle han göra nåt annat men det blev inte så utan då åt han lunch med mig:)
Sedan så gick vi även ut med hans brors hund en liten sväng,innan han skjutsad tillbaka mig til skolan.
Nu har jag engelska,skulle egentligen behöva läsa en nengelska bok men har int gjort det ännu uscha börjar känna lite små panik just nu,men ska ta och prata med min lärare om det.
Pappa kommer och hämtar mig klockan 15.00 idag för jag VÄGRAR ta bussen nu när det är halt på vägarna,tycker att busschafförerna är livsfarliga för dom kör skit fort och värkar tro att det är sommar och att man kan köra fort.
Ne jag gillar INTE bussarna på vintern.
Skriver senare ikväll

skolan

Hej hej
Hade psykologi prov imorse,gick väll ganska bra tror jag hihi beror säkert på att vi fick godis av min psykologi lärare :)
Efter provet så pratade vi om hur man hanterar kriser och vad som händer med en då,ganska intresant tycker jag.
Nu så ska jag gå och äta lunch,tänkte först äta lunch med älsklingen men han skulle göra nått annat.Skriver mer senare under dagen.

Ingen motivation

Hej hej
Uscha vad längesedan det var jag bloggade.
Men jag har inte haft motivation till att blogga,har varit för trött och haft för mycket att göra i skolan helt enkelt.
Men jag ska försöka skärpa mig!!
Idag hade jag bara en kort dag,hade en timmes piano lektion skönt.
Men jag har jätte många psykologi läxor som ska göras fyfy vad tråkigt det är,jag ångrar att jag valde den kursen för den är bara jobbig.
Nu ligger jag och tittar på animal planet,ska snart sova ska upp ganska tidigt imorgon och då har jag psykologi prov på morgonen som kommer att gå skit dåligt för jag fattar inte kapitlet som vi håller på med,men man får ju göra sitt bästa mer kan man ju inte göra.
Ne nu ska jag gå och fika lite grann:)
Syns imorgon

Lördag

Har inte orkat bloggat ,har bara vilat och tagit det lugnt skönt.
Nu så är jag hemma hos älsklingen och ska hjälpa till att fixa i ordning,för älsklingens mamma har fyllt 50 och idag så kommer det folk som ska gratta henne :)
Men nu ska jag gå och byta om.
skriver mer senare ikväll om jag får tid 

Onsdag

Hej hej
Dålig uppdatering jaja jag vet men så kan det vara ibland.
Igår så tog jag det lugnt hela långa dagen och bara vilade.
Idag så har jag varit på birsta med mamma och lillasyster nästan hela dagen och shoppat,fikat och bara umgåtts :)
och jag har även färgat och klippt håret idag också hihi blev jätte bra,har klippt upp det jätte mycket och sedan så gjorde jag en massa ljusa slingor jag blev jätte nöjd:) Visar bild nån dag framöver.
Nu är jag hemma hos älsklingen och har nyss tjockat i mig en pizza uscha vad onyttig jag är.
Ska lägga mig tidigt idag då jag ska upp tidigt imorgon och åka till vårdcentralen och kolla upp mina hjärt klappningar.

Måndag

Hej hej
Den här veckan ska jag vara sjukskriven från skolan för jag så himla trött på den.
Idag har jag nästan bara legat i sängen och kopplat,men jag har i all fall mailat till vårdcentralen om att jag har hjärt klappningar och vill ha en tid för att veta vad det kan bero på,nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig hos älsklingen och skjutsa mig till mammas jobb.
senare ikväll så ska jag och britta åka och fixa naglarna Roligt :)
Men nu ska jag ta på mig några andra kläder för pappa är nog här snart.
Skriver mer senare

Alla hjärtans dag

Hej hej ♥
Kom hem från 18 årsfesten för nån timme sedan,har haft jätte roligt men varit ganska trött.
Nu har jag iallfall nyss fixat till mig och ska välja kläder,för jag och älsklingen ska nämligen bjuda mig på middag på ming palace som alla hjärtans dag present så himla mysigt :)
Sedan så ska vi bara åka hem och mysa och äta godis och titta på film.
Men nu har jag lite bråttom för jag måste välja vad jag ska ha på mig :)
Skriver mer senare under kvällen om jag får tid.
Haha här kommer lite bilder för en gångs skull,jag vet att jag är dålig på att uppdatera bilder.Men här kommer några iallfall :)
Hoppas att alla får en underbar alla hjärtans dag♥

Fredag

Hej hej
Pratade med min mentor igen om att ta en veckas "sjukskrivning" från skolan för att jag är så himla less på allt.
Nu på eftermiddagen så berättade jag för mamma hur det ligger till och då blev hon skit förbannad och sa att man måste ha en bra utbildning och då sa jag ju att jag inte tänkte hoppa av utan bara ta en veckas pause och det tyckte hon var korkat mm.
Då tror hon att jag ska ändra mig bara för att hon säger så,men det gör jag inte för jag står fast vid mitt beslut.
Jag förstår att hon vill att jag ska ha en utbildning,men om jag inte vill så är ju det upp till mig,det är ju MITT beslut.
ingen förstår hur jag känner och det känns skit.

 

Kvällen

Ligger i sängen och bara tar det lungt och tittar på lite tv just nu.
Svängen till bista belv lyckad,vi köpte bodyshop grejor till robert mamma,hoppas hon blir nöjd med det.
Sedan så gick jag och älsklingen och kollade upp vad vi har för storlek på ringar,eftersom att vi har planerat att förlova oss :)
Nu ska vi snart gå och sova,älsklingen ska jobba imorgon med att skotta bort snö från tak inne i stan,man tjänar ganska bra på det.
Me nu ska jag gå och byta om och hoppa i säng.
Sov gott massa kramar på er

torsdag

hejhej
sitter hemma hos älsklingen nu,gud vad det var skönt att krama om honom igår när han kom hem :)
Började inte förren klockan 13.00 idag så jag och älsklingen hade en lång sovmorgon skönt.
Hade bara pianolektion idag i tvåtimmar,så det var ganska slappt men imorgon så ska jag ha engelska och psykologi och sedan så ska jag hem och packa inför lördagen då jag ska upp till härnösand till en kompis stuga och fira hennes 18 års dag.
Kommer därför inte bli så himla mycket bloggande under helgen eftersom att på söndagen då det är alla hjärtans dag så ska jag och älskling gå ut och äta middag myspys :)
Men nu ska jag och älsklingen åka till birsta och köpa en födelsedags present till älsklingens mamma.

onsdag

Godmorgon.
Älsklingen kommer iallfall hem idag,både roligt och lite tråkigt eftersom att han inte fick jobbet så är det lite tråkigt.Men det är ju så det kan var aibland.
Är i allfall jätte glad för att han kommer hemhar ju saknat min älskling♥
Sitter iallfall på skolan oc väntar på att lektionn ska börja,har samhäll nu på morgonen haha och sen på eftermiddagen så har jag idrott haha vi ska ha snölek (vad nu det ska vara bra för) och efter det så ska jag hem till pappa och fira min styvmamma som fyllerår idag:)

Men nnu ska jag gå och göra lite nytta,typ gå och läsa lite i engelska boken TRÅKIGT.
Skriver mer senare.
massa kramar

kakor

Har nyss slutat lektion (psykologi) känner mig trött i huvet nu,skulle verkligen behöva lägga mig ner och sova nån timme känner jag men men så blir det ju inte.
Ska snart ta bussen ner till stan och gå till min tandläkare hehe efter det så tänkte jag springa in på ett bageri och mumsa i mig nått gott är så himla kaksugen och efter det så ska jag träna bort kakan :D
Väntar fortfarande på att få svar från älsklingen om han fåt jobbet Hoppas hoppas.
Ne nu ska jag klä på mig och gå till bussen.
Ha en fortsatt trevlig dag :)

Tisdag

Sitter på skolan och är super duper trött,ska psykologi nu på förmiddagen uscha känner verkligen inte för det blää och sitta och lyssna om människans tanke sett och blablabla ne just nu skulle jag vilja ligga och hålla om min älskling♥
Föresten idag ska han få reda på om han får jobbet elle inte,håll tummarna på att han får det :)
Vid  tiden idag ska jag till tandregleringen och fixa en ny skena (som man måste ha efter man tagit bort tanddställningen) för min gör så himla ont.
Efter det så tänkte jag gå ner och träna en timme eller om jag hinner mer tills klockan blir fyra för då måste jag vara på kören.Hihi dag ska vi prata om vi ska åka till grancanaria i början av april hih hoppas :)

Ne nu ska jag gå till cafeterian och köpa mig en macka för jag  hann inte äta frukost innan jag åkte.
Men jag skriver mer senare massa kramar och en massa pussar till min älskling♥

Trött och slut

nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att vi ska åka hem,har nyss varit och tränat gick/joggade i en och en halv timme,kände inte för att göra någonting annat idag.
Haha men det är så roligt när man kliver av löpbandet för då  känns det som om man flyger haha känns inte som att man går.
Fick sluta tidigt idag på samhällen,vi hade barra en debatt om konservatism,libralism och nått mer,vi fick sluta vid 2 tiden Skönt.
Tänkte att jag skulle försöka hinna åka och träna imorgonbitti,men vi får se hur det blir beroende på om mamma ska åka tidigt eller inte.
Nu ska jag iallfall gå och fika lite grann för jag är super duper hungrig :)
Men kanske skriver mer senare ikväll eller så får det bli imorgon.

Värdensbästa

Jag har verkligen värdens bästa och underbaraste pojkvän♥
Nu när han är i norge så har skrivit en text om hur vi träffades  (tänker inte skria ut den här då jag tycker att det är för personlig) han har verkligen fått med alla små detaljer som jag trodde att han hade glömt bort :)
Blev alldeles tårögd,fick verkligen anstränga mig för att tårarna inte skulle komma fram satt ju nämligen på skolan när jag läste texten,ade jag varit hemma så hade tårarna bara sprutat.
ringde nyss och pratade med honom en liten stund men vi ska höras av imorgon kväll och prata mer då,är så himla dyrt att ringa så vi pratar bara i typ en minut.
När jag kommer hem så skajag iallfall läsa texten om och om igen för att den är så himla fin♥

Godmorgon

Godmorgon :)
Sitter just nu på skolan och gör ingenting,har inte sovt så bra inatt heller.
idag kommer dagen bli lång och tråkig börjar min morgon med gehörs och musik lära TRÅKIGT och på eftermiddagen så ska vi ha samhälle och vi håller just nu på med olika politiska grejor som jag tycker är skit TRÅKIGT för jag är inte ett dugg intresserad av det.
Men på eftermiddagen så ska jag åka och träna och sedan ska jag åka hem och sova :)
Älsklingen ska ringa imorgon och medela om an fått jobbet,hoppas hopas :)
Vi ringer varannan dag nu för det är så himla dyrt att ringa.
Men nu ska jag gå och äta nån frukt ,skriver mer senare.
massa kramar

Hemma

Nu har jag äntligen kommit hem från min lillasysters barnkalas som hon hade på drakborgen.Nu har jag nyss ätit middag och ska vänta på att blåsningen ska börja som jag ska titta på,ska även vänta på att älsklingen ska ringa.
Känns så himla skönt när man får prata med honom,känner mig liksom tom utan min älskling.
Ska gå och sova ganska tidigt ikväll hade jag tänkt mig,för jag ska åka med mamma imorgon bitti vid 7 tiden.
Men nu ska jag gå och duscha.
Skriver mer imorgon

Söndag

Godmorgon allihopa
Vaknade för en liten stund sedan,skulle egentligen behövt sova nån timme till då jag knappt har sovit nått i natt, har saknat min älskling så himla mycket.Men min lillebror höll på att skrika och greja ner så då kunde jag inte somna om när han gick ut och lekte.
Nu sitter jag iallfall i köket med mystofflor och myskläder och håret åt alla håll och kanter,ska börja duka fram frukost till mig själv blir nog varmoboy och tekaka med skinka mums :)
Sedan tänkte jag ta en dusch och fixa till mig lite och sedan ska jag bara ta det lungt fram till klockan 2 då jag ska följa med mamma till drakborgen där min lillasyster ska ha kalas klockan 3.
Sedan så ska jag vänta på att älslingen ska ringa på eftermiddagen/kvällen.
JAg vet att jag tjatar om min älskling,men han betyder verkligen allt för mig skulle inte klara mig utan honom♥
Ne nu ska jag fixa fram fika,får se om jag skriver mer senare.
Massa kramar

Massa fika

Nu har vi kommit hem från kalaset uscha vad jag har fikat mycket tårta,bullar och kakor haha så nu känner jag mig super duper fet.
Men nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar det blir enkelt idag korv med bröd.
Älsklingen och jag kom överens om att han skulle ringa mig imorgon kväll men jag måste ringa en snabbis sen och säga att jag älskar honom,lill gubben min.
Ska titta på nån film senare tänkte jag och innan det ska jag kolla vad det kosar att åka till norge med tåg.
Ne nu var maten klar får se om jag skriver senare .
Massa kramar till er och massa pussar till dig älskling♥

Lördag

Hejhej
Sitter vid köksbordet och sickar lite medelanden till min älskling,jag saknar honom så himla mycket♥
Men om han får jobbet så ska jag nog dit och hälsa på på sportlovet vecka 10 för två månader utan min älskling är välldigt lång tid för mig och honom.
Vi har liksom bara varit i från varandra som mest en vecka så två månader är mycket för oss,men eftersom att vi är världens bästa par så kommer det gå jätte bra eftersom att vi kan hålla kontakten via bloggen,facebook,mail och telefon :)
Har en tröja med hans parfym på som jag ligger och håller om på nätterna då jag saknar honom som mest♥
Vill bara säga att jag älskar dig robert så himla mycket♥

Dagen kommer jag tillbringa nästan själv,är nämligen barnvakt åt min yngsta lillebror,mamma är på spa och min hennes man ska åka dit på kvällen då dom ska sova på hotell och mina andra små syskon är hos mormor och morfar så det kommer bara bli jag och min lille bror hemma ikväll.
Nu på förmiddagen så ska jag min lillebror och peter mammas man åka och fira peters syster och sedan så ska vi åka hem.

Haha glömde beräta att jag skulle färga håret igår kväll så hade köpt en ljusbrun färg och så färgade jag håret haha tror ni att det syntes nått efteråt eller ??? NEj det ser likadant ut nu som det gjorde innan jag färgade håret,så jaf funderar på om jag ska gå till frissan och fixa det eller om jag ska spara pengar.
Tror nog att jag ska spara pengarna så får jag färga håret till sommaren eller om jag ¨låter det solblekas i sommar och när jag är i tunisien,men då får jag färga håret i september haha aja vi får se hur jag gör.

Nej nu ska jag gå och fixa till mig får se om jag skriver mer senare.

fredag

Hej hej
Sitter och äter choklad kakor nu hehe det är ju faktist helg :)
Slutar klockan kvart över 3 idag och då ska jag ner på stan och titta lite grann,får se om jag köper nått vet inte om jag har råd med det då jag är så gott som pank hehe.
Ringde älsklingen iförmiddags och hörde om han hade fått jobbet i norge,han hade fått ett arbetsavtal (på norska)att läsa igenom och han skull få reda på om han får jobbet senast måndag.Så han stannar i norge tills på måndag och får han jobbet då så stannar han i två månader och får han inte jobbet så åker han hem.

Ne nu måste jag jobba lite med engelskan för att sedan kunna sluta,längtar till ikväll hehe då ska jag äta en massa godis,fuskar nu eftersom att jag blir ju át jag tröst äter när älsklingen inte är hemma,nerå så är det inte men det är bara det att jag är så imla sugen på just lösgodis MUMS :)

Får se hur det blir med skrivandet i helgen ska nämlign vara barnvakt imorgon och på söndag så ska min lillasyster ha barnkalas.

Men ha en super duper trevlig helg
Massa kramar på er

Torsdag

Uscha vad det har söat idag och det bara fortsätter hela tiden,jag som hade hoppats på att snön skulle börja smälta bort men nerå så är det inte.
Imorse så åkte jag iallfall och tränade innan jag gick till skolan rätt skönt faktist att ta i och träna ordentligit och sedan duscha och sätta sig i bastun ett tag.
Jag använde dock bara löpbandet idag hehe uscha vilken dålig kondis jag har haha pinsamt ju.
Annars har väll dagn varit ganska bra,pratade med min mentor om att jag är skoltrött  och stressad och mår lite halv taskigt och då sa han jag kunde ta en veckas "sjukskrivning/ledighet" för att inte riskera att bli uttbränd på något sett.Så jag ska göra det vecka 7 tänkt jag.

Sedan så ringde min älskling förut och berättade hur det hade gått på jobb intervjun i norge och det hade gått bra ,men han skulle få reda på om han fick jobbet imorgon.
SÅ vi får hålla tummarna på att han får det.

Nu har jag nyss haft piano lektion och väntar på att mamma ska komma och hämta mig.
Ska kanske klippa mig senare idag också vi får se ur det blir :)

massa kramar på er allihopa

Ps.Älskar dig robert♥

Onsdag

Godmorgon
Igår bloggande jag inte för jag ville vara med min älskling så mycket som möjligt eftersom att han åker tll norge idag.
Uscha då kommer han bli borta i 2 månader om han får jobbet och jag som saknar honom redan nu ♥
Men det var ju jag som stöttade honom i att åka och jobba eftersom att det är en bra erfarenhet men två månader är välldigt mycket när man är varandra så gott som varje dag,men det kommer vi klara ävn fast et kommer bli jobbigt.Vi får väll se om jag kanske kan åka dit och hälsa på någon helg :)

Nej nu ska jag vänta på att älsklingen ska ringa innan han kliver på flygplanet till norge.
Kommer bli dåligt med bloggandet eftersom min älskling har lånat med sig min laptop,men jag ska försöka blogga så mycket jag kan.

Måndag

hej hej
Har varit hemma idag,har varit sjuk idag.
Så jag har bara legat i sängen och tagit det lugnt,imorgon så ska jag nog gå till skolan och då ska jag även säga hej då till min älskling som ska söka jobb i Norge,han kan nämligen bli borta upp till två månader buhhu kommer sakna honom ♥
Sedan så fick jag reda på att jag och älsklingen ska bli bjuden till Tunisien i slutet av augusti i en vecka av älsklingens föräldrar hihi det ska bli roligt :)
Har nyss duschat och ska snart titta på halv åtta hos mig och sedan så ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen.
Men vi får se om jag orkar skriva mer senare.Massa kramar på er
RSS 2.0