HEMMA

Hej hej nu är jag äntligen hemma ,skönt att vara borta men det är jufaktist skönt att komma hem också "borta bra men hemma bäst".
Nu sitter jag i sängen och är helt slut efter den där dumma buss resan hem,jag hatar verkligen att åka buss man får så jäkla ont i rumpan ju av att sitta i flera timmar.
Men jag kan berätta lite kort om resan iallfall på lördagen så åkte båten från hamnen klockan 17.00 och vi gick och åt smörgåsbordet på båten " det gör vi nästan varje gång" och det är ALDRIG någonting som faller mig i smaken haha så det är liksom att slänga typ 300 kr i sjön för jag äter lite taco grejs,lite kött,grönsaker och dricker en massa dricka.
Sedan på kvällen så gick vi till pubben och satt och pratade och pappa,britta,älsklingen drack en massa alkohol och jag fick goda alkohplfria drinkar hehe gott gott,sedan kom det nån tant och gubbe som var finsk och satte sig vid vårt bord och dom började babbla och babbla och det tog ALDRIG slut.Sedan när gubben hade blivit regält full så började han säga till mig och britta att vi var så vacker och att jag var en prinssesa som man skulle bevaka och annat massa skit som han sa haha han tyckte även att älskling måste bli mycket manligare och förtjäna Prinssesan "mig" höll fan på att skratta ihjäl mig då.
Efter pubb besöket så gick vi vidare till en karoke bar och satt och lyssnade på dom som sjöng fult haha nerå men det var nästan bara finka sånger.
Sedan så gick vi och lade oss och dan därpå så åt vi frukosten så himla gott att äta frukost när det finns så mycket att välja på gott gott.Vid 11.00 tiden så gick vi in i helsingfors och tittade runt i olika gallerior kan ju dom utan och innan nu eftersom jag varit i helsingfors så pass många gånger lite roligt iallfall :)
Hittade inte nått den här gången men det var så kallt ute så vi åkte tillbaka till båten ganska tidigt.
På kvällen så gick vi till en annan resturang på båten och åt middag,vi var inte så hungriga så vi beställde flera förrätter och delade på dom det blev revbensspjäll,tacotallrik,majskolvar,tomat och löksallad mm gott gott.
senareun der kvällen så gick pappa och robert till casinot och jag och britta och jag gick och gick till pubben igen.
Jag gick och lade mig tidigt typ vid 22.00 tiden och låg och läste ett bra tag.
imorse så åt vi frukost och sedan så åkte vi hem med den "dumma" bussen och nu är jag hemma :)

Köpte inte mycket under den här resan men lite saker blev det iallfall,bland annat ett shampoo och balsam som jag ÄLSKAR och som bara finns i finland och som jag alltid köper och det luktar choklad och vanilj hehe jätte gott är det,sedan köpte jag godis till mina småsyskon,silkesdroppar till håret mm.

choklad och vanilj shampoot


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0