sång

Hej hej nu är jag hemma igen Skönt :)
Jag har kommit fram till att det är jätte annorlunda att sjunga utan tandställning hehe låter lite tokigt när jag sjunger men jag hopas att jag kommer vänja mig så fort som möjligt.
vi började att sjunga på Casinot det gick väll ganaka bra förutom att vi sjung fel lite här och där och att det nästan inte var någon publik,vi fick även en liten påse med lite gosaker i bland annat choklad,baguett,festis och en kortlek hehe så det var ju bra för jag var vrål hungrig och jag hatar att sjunga när man hungrig för då kurrar hela magen.
Vid 14.00 tiden så var vi på In och sjöng vi var tvungan att gå igenom hela gallerian och sjunga sankta lucia sången miljarder gånger sååå himla tråkigt och PINSAMT men det som var mest Pinsamt var när vi var tvungna att åka rulltrappan och sjunga samtigt haha måstre ha sett väldigt roligt ut.

Nu är jag hemma iallfall och älsklingen har nyss gått över till grannen för dom ska titta på Hockey (TRÅKIGT) och jag hade tänkt titta lite på tv och vila rösten tils imorgon för imorgon är det ju lucia kröningen i GA kyrkan så då måste allt låta PERFEKT och just nu så har jag så himla ont i halsen.
Senare när älsklingen komer hem så ska jag tvinga honom att skjutsa mig till affären så att jag köpa Godis som jag kan ha till Robinson ikväll.
Men nu tänkte jag först och främst gå och fixa iordning lite Tacos att mumsa på har hehe för jag är hungrig Igen.
Men ha en trevlig lördag kväll puss och kram på er.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0